Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata zuze buburuze,
Imi pare tare rau de bolnaviorii nostri, uf..ce se mai lipesc germenii astia de ei..

Sanatate multa multa, va pupam..

Lala20, eu am scos-o mereu pe Stefy cand era bolnavioara afara, nu am lasat-o sa zaca, si cred eu ca asta i-a facut bine. Bineinteles, am plimbat-o prin locuri fara copii si numai in brate, ca era maraita si se alinta mai mult ca de obicei, dar macar a vazut alt ceva decat peretii camerei..

Ema, nu stiu ce sa spun de impachetari, cert e ca noi suntem genul care face febra la orice, nu trece la nimic, algocalmin evit sa ii dau ca poate da agranulocitoza, si e risc mare mare, doar asa, sa nu ma mai tina nervii si sa cedez...si atunci, macar pentru psihicul meu ii pun sosetele si apoi o duc la baie si o spal cu apa mai rece, ma rog calie...daca nu si nu, am diazepam pentru bagat in fundulet, dar nu a fost niciodata cazul pana acum, Doamne fereste de acum inainte...

Laura, vreau si eu sa va vad...spuneti o zi si o ora, numai ca noi intre 13 si 22 suntem la mare...in rest, availeble...dar excat pe dos, noua ne place in weekend ca suntem contra curentului, adik in timpul saptamanii mai greu ca venim de la ploiesti...sa traiesti...

Elle, imi pare bine bine ca sunteti mai bine...pup fetele...tine-te tare ca rezultatele se vor vedea mai incolo, cine o sa aiba doua fete cucuiete mari si frumoase, prietene la catarama ...si foarte apropiate la varsta, tu ai sa scapi o data cu toate ca sa zic asa, cu examenele, cu maritisul :)

asa, noi...in ultimele doua trei zile ne-am ocupat de Mura, promit ca azi pun poze..
e ca un copil, are dor de casa ei, nu prea mananca , doar din mana, si apa la fel, ii tin eu galetusa...acum incepem sa o obisnuim cu numele, cu zgarda, cu lesa, cu casa..e o cuminte, si o lenesa, o pieptam in fie acre dimineata si seara, si o plimb la fel, dimineata si seara...
ieri dupa masa am fost la soacra-mea la tara cu ea , poate alearga si ea..de unde, a stat ca o pleasca intinsa pe patura pe iarba...prietenii imi spun ca o sa trag cu ea mai mult decat cu stefy..hehe..habar nu am, eu sper sa se obisnuiasca la noi si sa ii placa...
Stefy e cam geloasa pe ea, adik vede agitatie, oameni care vin special sa o vada, asa ca seara, desi as mai putea sta afara, intru cu stefy in casa si incerc sa avem aceleasi activitati ca inainte de Mura, adik plastilina, citit, puzzle, inventat povesti...din astea, sa nu simta ca atentia a fost distribuita...
foarte interesanta reactia ei, desi ii place mult de Mura si spune ca e a ei, e ca si cand am adus un nou membru in familie, nu un pet..
pe de o parte ma bucur, caci chiar asta e situatia reala:)

Ma bag la work si revin

a, Eliza, sa stii ca in avion o sa fie bine chiar si daca vor ulra tot drumul, huruitul avionului le va acoperi putin sunetele, doar voi veti fi cu creierii franjuri, dar nu iti face griji pentru nimeni, nici pasagerii si nici echipajul nu vor comenta, trust me, am fost in india cu un avion plin de puradei indieni urlatori si vreau sa spun ca tot drumul au zbierat si niemni nu a fost deranjat, plus sa echipajul le-a dat tot felul de chestii sa ii tina ocupati...

Pup

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata,

Ceska, Mathias nu doarme cu mine in pat, ci doar in camera. El in patutul lui (cu gratii), eu pe o canapea.

Markus doarme cu Cristi in patul mare, parintesc.

Am vrut sa ii mutam impreuna in vara asta, dar dupa cateva incercari destul de bune (vreo 3-4 nopti), a inceput enteroviroza cu vomitat noaptea si am renuntat, ca sa imi fie mie mai usor.

Acuma, ce sa zic, Markus era foarte fericit si mandru sa doarma cu fratele lui (desi in prima noapte a venit peste noi, ca vedea nush ce forme ciudate in camera lor - deh, neobisnuit cu peisajul), insa Mathias n-a fost deloc fericit.

Asa ca seara trageam canapeaua, ma asezam si eu langa Markus si stateam pana adormea Mathias. Altfel nu accepta, atata urla la mine "Treci in pat!!" de nu se poate.

Problema cea mare la noi e ca Mathias inca se trezeste pt lapte noaptea. Markus nu-l aude, nu se trezeste, dar mie mi-e tare 'peste mana' sa merg din camera noastra pana in a lor sa-i dau laptele. Asa, cand sunt acolo, cu el, fac doar 2 pasi si-s langa el, nu se mai trezeste si sotul (care adoarme foarte greu ianpoi) etc.

Hai ca am povestit mult si inutil :)

Concluzia: M si M or sa poata dormi impreuna in camera cand Mathias nu se va mai trezi noaptea.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Ramo, Laurici, Emma, Lala20, multumesc mult!!
Asa i-a facut mama aerosoli, cu 1 ml Acc si 2 ml ser. Deja azi este ameliorata tusea si nici febra nu a mai facut. Doamne ajuta!
Vreau duminica sa-i iau cu mine la Brasov (merg in interes de serviciu) vreo 2 zile. Macar asa sa simta si ei putin vacanta...ca stau la tara de o luna jumate!

Fetelor, Ana m-a innebunit ca vrea si ea oja! M-a vazut si pe mine, pe verisoara mea de la tara..si vrea si ea! Stiu ca exista oja speciala pentru fetite, care se curata cu apa si sapun. Stiti cumva unde pot gasi? I-as duce in seara asta cand merg la ea...dar nu stiu de unde pot lua!

Merg sa duc masina la spalat (apropos, nu vrea niciuna din voi o masina exceptionala? e de vanzare! ) si revin!
Puup!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata dragelor!!!

mi-am dus baiatul la ultima zi de gradinita din viata lui
a fost prima (si ramane si ultima zi) in care nu a protestat deloc pentru ca merge la gradi
nu-mi vine sa cred ca a trecut si aceasta etapa. nu-mi vine sa cred ce baiat mare am... parca ieri l-am nascut si era un bebelus rotofei...
si, iete bebelus cuminte in ce rebel s-a transformat
chiar am citit in foaia lui psihopedagocica pe care mi-au dat-o astazi ca prefera rolul de conducator
sa dea Domnul sa si-l mentina, sa-l dezvolte si sa se foloseasca de asta in viata!

roxanici, a fost frumos da' .... cand ma gandesc ca mai am un an pana la urmatoarea vacanta la mare...
voi ati fost plecati la eforie? a fost frumos? i-a placut buburuzei?
pe la serviciu cum mai este ?

ema, aoleu... bolnaviori si voi? poate o fi o simpla indigestie si trece repede? cum mai sunteti astazi ?
nici eu nu am apelat niciodata la sosetele sau impachetari.
cand era dimitris mic i-a pus mama odata sosete inmuiate in otet si a doua zi era plin de bubite... m-am dus cu el din nou la doctor, am crezut ca febra fusese un simptom al vreunei boli a copilariei dar a reiesit ca facuse o alergie la otetul acela...
la eleni am palicat ce mi-a zis cumnata-mea din grecia si parca si lalaD ne spunea... bai cu apa calaie. calda si racita treptat cu dusul cu apa rece...

elle, bine ca nu mai fac febra! gata, ati trecut de pericol! pupa laura fetele frumoase!!!
nu-mi mai fac griji in legatura cu suzeta.... am fost la stomatolog cu eleni sa se uite la dintisorii ei ca mi se pareau ca sunt impinsi in fata ( asa este!~) si mi-a spus ca poate sa suga la ea linistita si fericita pana la 3 ani caci, chiar daca se modifica un pic maxilarul isi revine la loc.... dimitrula din grecia are 3 ani si jumatate si tot mai molfaie la suzeta. este adevarat ca numai seara la somn cateva minute si apoi ii cade din gura cand adoarme
pentru aprecierile facute

ceska, Doamne Ajuta! sa fie intr-un ceas bunmiscarea cu banca si sa va bucurati fericiti si linistiti de casuta!
ce despartire frumoasa au facut doamnele la gradi ... cand reincepe sa meara? in septembrie?
in legatura cu somnul meu... sunt curioasa cum vor iesi analizele... uite, dimineata sunt super ok. dupa amiaza mi-e siomn rau si ametesc iar seara, dupa orele 8 iarasi imi revin si mi-e bine....
cred ca am rau de dupa amiaza

eliza, Acum vorba sotului meu si daca o sa planga ce-or sa ne faca sa ne dea jos din avion?

asta ma face sa-mi amintesc de o gluma d'a lui socra-meu...
ne intorceam din creta acum cativa ani cu feribotul si aproape de pireu s-a stricat vaporu'. si stateam nelinistiti pe punte si ne intrebam ce o sa se intample ca deja trecusera vreo 2 ore de cand nu ne mai miscam de pe loc.
si suna iannis al meu pe taica-sau sa-i spuna de problema iar socra-meu, serios, ii raspunde ca sa ne dam cu totii jos din vapor si sa-l impingem pana-n port

ceska, cu cine doarme clopotica mea? cu mama ei si cu fratele ei
ai mei au degeaba camera lor. eu cred ca ma voi muta eu cu tatal lor in camera lor si ii las pe copii singuri in dormitorul matrimonial...
pozele sunt in albumul 2010 jos la semnatura

alinatudor, gasim noi o solutie convenabila pentru toate!
mare veselie in familia voastra largita !!!

alinush, Bine ca au avut efect aerosolii!!! luca cum mai este? poate apuca si baietii nostrii sa se mai vada. sa-i dea luca niste sfaturi de scolar bobocului meu...
ce masina este ? adica, o vinzi?
skoda ai dat-o ? ioeri am trecut pe langa blocul tau si ma uitam dupa ea in parcare

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Shea! Am revenit!

Laurici masina de vanzare este skodita mea rosie, nervoasa si puternica! Am scos-o la vanzare, dar nu la modul oficial. Spun si eu in stanga si in dreapta, dar anunturi nu am dat. Sunt inconstienta! Imi este tare greu sa ma despart de ea si lungesc boala!
Luca este un mare nazdravan si se poarta urat cu sora-sa! Ii vorbeste urat, tipa la ea, o bruscheaza! Of! Nu-i convine nimic, nu asculta...e un rebel, vorba ta!
Apropos de asta...ca mi-am amintit... Acum vorbesc in soapta... Maaaai fetelor...a inceput sa-i creasca pufulet pubian. Si se lauda la toata familia, mandru nevoie mare! Baietelul meu cred ca este la perioada preadolescentina! Cand au trecut anii??? Cand a crescut asa mare??
Facem noi cumva sa se vada baietii! La ce scoala il dai pana la urma? Il lasi la afterschool? Cum te gandesti sa procedezi?

Ven, "distractie" mare cu somnul si la voi! Piticii astia!! Eu deja m-am obisnuit sa dorm fara sot atat de mult incat nici acum ca nu sunt copiii nu prea ne suportam reciproc la somn. Ba pleaca el cu patura dupa el, ba eu cu perna sub brat.

Alina, sa va bucurati de Mura!! Ce nume frumos!! Si nu o faceti prea geloasa pe Stefy, railor! Cel mai bine este sa le apropiati pe ele doua!

Ceskule, sa stapaniti sanatosi casuta! Ai pus ceva poze si le-am ratat eu? Distractie placuta la picknic!

Elle, odihneste-te si tu! Cand ai putin timp...somnic, relaxare..ce ti-e mai la indemana.

Va pupacesc si daca nu mai revin...weekend frumos!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

"greu frate" e ce pot sa spun in dimineata asta

Sasha a vomitat azi noapte, buni se simte si ea rau, trebuie sa scoata si cainele, eu nu pot ajunge la ei ca sunt leguma la pat de ieri, nu sunt in stare sa il scot pe milan afara si sotul e plecat, abia dupaamiaza ajunge. O sa zbor pana la sasha, care e tare marait, l-a trecut pe regim si cred ca ii e rau si lui.

Ceska felicitari pentru noua casa! Sa o achitati si stapaniti sanatosi!

Eliza drum bun catre ro, si mie mi-ar placea tare mult sa va intalnim!

Alina felicitari pt noul membru al fam, daca stati la casa e Mai usor, Buni tare se ma chinuie cu scosul lui lord la plimbare

insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

http://community.webshots.com/album/578284469DBHjtg

Poze cu Stefy si cu Mura

mai fetelor, asa ce rau imi pare sa aud de bebei bolnaviori..Ema, sanatate multa si voua, uf, ...

10 poze noi

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strgatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

alinush, la cat de aeriana sunt eu intelesesem ca ai o masina de spalat de vanzare ca de skoda ta stiam...
si lui dimi ii creste par pe picioare de care este tare mandru
l-am inscris la 174 scoala aia aproape de politia de la gorjului. pana acum nu a avut afterschool. poate face de anul acesta. daca nu... o sa o rog frumos pe cuscra mea ( mamica unei fetite vecina cu noi pe care dimitris o iubeste si zice ca se va casatori cu ea ) sa mi-l ia si mie pe dimi si sa-l lase singur in casa pana ajunge iannis acasa.
nu am ce face. o sa mai rog pe o vecina sa se duca la el sa-i dea sa manance si sa-l mai verifice. bine, ma gandesc sa stabilesc asta pentru fiecare zi si sa fie contracost.
asa... nu vreau sa-l las sa-l si ia vecina ca nu are masina si sa nu-mi obosesc baiatul sa-l pun sa mearga pe jos atata cale

ema, aoleuuuuu, ce descrii tu acolo nu suna deloc bine voi ati fost la doctor ? pare un virusache destul de rau daca v-a rapus asa pe toti...ai grija! ala micu bea lapte, apa?
multa sanatate!!!

alinatudor, ce frumoasa este stefy!!!! si catelusul ce mare este!

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput

ieri m-am cutremurat citind topicul randunicilor si toata ziua m-am gandit la sarmanul bebelus si la parintii lui...
mi-am copiat si eu datele despre conturi si sper sa ajung astazi sa le pun niste banuti acolo.
Doamne Ajuta sa-i fie de folos, sa reuseasca sa stranga cat le trebuie si puiutul mic sa se faca bine!!!!
m-au impresionat teribil spiritul de ajutor, daruirea si eforturile pe care fetele de la randunici le fac pentru colega lor si bebelusul ei!

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput