Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

roxana pt tine si buburuza am vazut ca mereu ai o vorba buna pentru noi chiar daca eu sunt defazata rau cu forumeala lately
ca dealtfel tuturor care ne scriu, ca citesc eu dar nu apuc sa raspund, rare sunt momentele ca azi cand e piticutul plecat si milan doarme iar eu zac ca mi e prea rau sa fac cele 100 de treburi care ma asteapta in casa asa ca stau pe laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici,

sorry ca nu am mai dat de veste, insa, sunt asa obosita incat seara dupa ce se culca astea mici, pic si eu lata ..

astea mici sunt mai bine, nu mai fac febra, insa, le dau in continuare antibiotic .. sper sa fie bine .. caci parca am auzit niste muci la anna .. poate ma insel ..

laurici ce bine imi pare ca ai revenit. ma bucur ca ati avut o vacanta super .. ce bine e cu copii asa mari, poti sa mai stai si tu pe sezlong sa te relaxezi .. imi pare rau de cazatura lui dimi, bine ca nu s-a lasat cu alte problemute. despre suzi .. daca nu are probleme cu dintii, mai las-o .. nu o sa ajunga la scoala cu ea, fii sigura. si eu as vrea sa ne vedem .. nu stiu cum ma voi descurca cu doua zuze mici .. dar incercam.

roxanici pupici multiiiii!

ema of si voi dati din una in alta .. sanatate multa si sper sa nu ia si bubulinul mic .. sper sa fiti toti in forma pentru petrecerea lui ..

alinus sanatate multa anitei!

lala da, poate sa faca febra si in timpul tratamentului, si eva mi-a facut inca 24de ore dupa ce am inceput cu antibiotic ..

ramonici felicitari mami pentru reusite si tinem pumnii ptr permisul auto!

gatta vai ce ii merge gurita .. este tare tare dulce printesa ta si ce miscari de dans are .. ce piruete .. o minune, nu alta!

eliza drum bun! sunt sigura ca va fi bine. nu ai cum sa luati laptopul si sa-i puneti desene?

miri cum merge cu laptele praf??

ven crema aia de care vorbesti se da numai pe reteta. am incercat eu sa fac rost de ea ptr o prietena si am lasat-o balta in cele din urma ..

ceska felicitari pentru cetatenie!!!!

alina cred ca e adorabila mura .. cum se intelege cu stefi? poze?

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Helen, ma bucur ca fetele sunt mai bine. Crema respectiva NU se da pe reteta, soacra mea a cumparat-o la liber din farmacie din Germania. E din plante, nu are cortizoni, deci e OTC (over the counter).

Mergi la inceput

cum sa uit .... laurici super vacanta ati avut .. ti-am admirat copilasii care sunt doi frumosi si scumpi! ce frumos se distreaza ei doi in apa. eleni rujata peste tot este sublima .. ce fericita e piticuta!! tu mami arati tare bine .. care sunca ca te iau la bataie .. vrei sa vezi sunci .. iti arat eu la mine .. super si gradina lui yaya, iar dimitrula e o frumoasaaaaa! pup u

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Helen, ma bucur ca fetele sunt mai bine. Crema respectiva NU se da pe reteta, soacra mea a cumparat-o la liber din farmacie din Germania. E din plante, nu are cortizoni, deci e OTC (over the counter).

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

sorry .. am incurcat eu borcanele .. aia pe care am incercat s-o iau eu ptr prietena mea se numeste cordes estriol si am inteles ca e f buna ptr fimoza ..

papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gata, am semnat contractul al notar, in 4-6sapt isi primeste proprietarul banii. Am intrat in jug greu de tras dar sper sa o scoatem la capat.

Elle,
bine ca nu mai fac febra fetele si sper sa va faceti repede bine.

Laura_D,
sa imi spui si mie daca dai de capat chestiei cu somn, somn, somn. La mine cred ca e de la vreme, ploua deja toata saptamana.
Ma uit imediat la poze dar precis o sa ma oftic ca noi nu mai pupam nic concediu, de unde mare, Grecia etc.
Si gaza era cu multe suzete chiar cu cate doua in gura, am mai gasit una dupa pernele de la canapea si o alta intr-o cutie. Pe asta a vazut-o azi la baie si a zis el singur ca trebuie sa i-o dam lui Celine, o bebelusa a prietenului sotului. (a facut acu o sapt un an dar B ii zice tot bb).
Poate gasiti vreun bebelus in familie sau printre prieteni sa i le doneze Eleni pe ale ei si scapati.
Dimitrakis simte ca incepe o etapa noua si te provoaca. Parca zicea cineva ca baietii mai greu cu scoala dar precis se va descurca caci e inteligent si daca are o invatatoare buna o sa ii placa.

Ema,
nu aveti escala aia de 5 ore in Germania???? O sa fie bine doar ca o sa dureze acomodarea in Romania cateva zile si apoi de retour la fel.

Ema,
l-a luat bunica pe Sacha? Ce bine! Macar el sa nu sufere ca tine si Milan.

Mai era ceva de zis?

Noi maine terminam primul an de gradi (nu chiar complet) si doua educatoare si o practicanta pleaca din gradi, vin altele noi. Cele doua educatoare s-au despartit in scris si direct foarte frumos de copii. Practicanta le-a pregatit un cadouas. Un ghiveci cu "kresse" sa nu ma intrebati ce verdeata e, iar in mijlocul rasare firav o floare soarelui. Cu o morisca de vant si un stegulet cu numele fiecarui copil, un ravasel in care isi lua ramas bun. F dragut!
Maine seara de la 18 comitetul de parinti a invitat familiile parintilor care au participat la diverse activitati si au sustinut educatoarele in cursul anului, la un grill party. Sper sa nu mai ploua caci altfel pica sau nu o sa mai fie asa fun...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ceska escala e in Londra din pacate.
Elle ma bucur ca printesele sunt mai bine si sper sa te mai linistesti si tu.

O sa avem laptopul cu noi dar nu tine mai mult de 5 ore pe baterie. Acum vorba sotului meu si daca o sa planga ce-or sa ne faca sa ne dea jos din avion? Eu sper totusi sa doarma ca zborul lung e pe timpul noptii.

Laura in timpul saptamanii ar fi foarte bine si pentru noi ca in weekenduri avem vizite de facut. Putem sa ne vedem in Herastrau sau un alt parc care e mai aproape de cat mai multe mamici. Din pacate eu nu mai stiu ce parc e mai frumos pentru copii in Bucuresti. Abia astept sa ne vedem.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dis de dimineata!

Pana se face cafeaua: nu reusim nicicum (prastie de parinti neautoritati ce suntem) sa il facem pe dl B sa doarma toata noaptea in patut, la el in camera. Adoarme acolo cu parlamentari (ieri ceva mai usor fiindca din cauza de mesteri veniti sa lucreze in pauza de pranz nu a mai dormit) dar se trezeste noaptea, ma striga, plange un pic si nu se lasa consolat decat la noi in pat.
Mai sunt clopotei ce dorm la/cu parintii? Ven, parca tu il aveai pe Mathias? Cum veti face cand il mutati la el in pat, in camera lui, cu Markus impreuna sau cum?
Mai astept sfaturi de la altii care au depasit situatia in care ne aflam noi acum.
Ca e tarziu si ca trebuia de bb sa doarma in camera lui.... am mai auzit dar noi nu am putut....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Laura_D,
eu nu vad pozele din concediu? Unde sunt?

Gatta,
azi sper sa ajung sa vad filmuletul cu Sara si cu sonor...dormea gaza cand am vrut sa il vad si nu am putut sa apreciez decat extrem de pozitiv prestatia la capitolul dans, miscare ritmica. Daca ii mai dau si sonor nu mai stiu de unde o sa scot calificative....

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Ceska si noi am trecut prin faza asta. A dormit cu noi cand a fost bolnava si apoi nu mai reuseam sa o mutam inapoi. Ce a functionat: am mers cu ea si am luat un pat mai mare(twin bed) pe care ea l-a ales, apoi singura si-a ales lenjerie cu printese si am facut o poveste ca printesele vor sa fie cu ea toata noaptea, ca mami e mare si nu incape in patul ei. A mers de minune cateva zile apoi si-a amintit de patul nostru. Asa ca am trecut la stabilirea unei reguli: te trezesti noaptea si vii in pat la mami nu mai ai voie la TV . Dupa 2 sapt de no TV a inteles regula. Acum am extins regula si la "daca faci scandal seara sau te trezesti noaptea no TV". "Motivul": "Caillou, Kipper , Elmo sunt obositi pentru ca i-ai trezit si pe ei noaptea asa ca stau acasa la ei si dorm in loc sa vina sa cante cu tine".
Consistenta merge de minune la ea, numai eu sunt slaba si mai cedez. Cu asta insa nu am cedat deloc. Bineinteles ca au fost lacrimi, "please doar putin" dar am zis regula e regula.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput