**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 20
elenada spune:
Ce tragedie la Giulesti. 8 bebelusi au arsuri grave. mi s-a facut un gol in stomac. nici nu au reusit sa ii identifice pe 3 bebelusi ca le-au ars bratarele. Dumnezeu sa ii ajute.ce cosmar
La multi ani sarbatoritei de azi. Multa sanatate si noroc in viata ii dorim.
Clara intradevar ai parte de o saptamana de evenimente. Avem zile de nastere apropiate.
Pupici tuturor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
andreea_1979 spune:
Scuze , acestea sunt pozici de la ziua ei
http://family.webshots.com/album/578397796AzcgBo
Cornelia spune:
Sunt fara cuvinte in fata tragediei de la Giulesti.
andreea, condoleante!
corinadana, zicea Giova mai inainte ca Edi inca nu merge, parca nici Albert al Dienutzei nu merge. SI nici Vladimir. Si sigur sunt si alti zmeurei mai precauti .
corinadana spune:
Uf! sunt mai usurata parca....
Sa aveti o noapte buna zmeurele!!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
badurox spune:
ma uitam la stiri si iar am dat in plans (de cand cu fata sunt mai sensibila, plang des): ma gandeam ca uneori se intampla lucruri de-aiurea, fara niciun rost: de ce sa moara niste bebelusi iar altii sa ramana marcati pe viata, cand sunt atatea suflete pe pamant care fac rele si care (poate sunt rea) ar merita o astfel de soarta??? acele familii care se pregateau sa primeasca in sanul lor un nou membru, acele mamici saracele .... sa le ajute Doamne - Doamne asta care numai El stie de ce se intampla asa ceva sa treaca peste moment si cel mai important sa ramana intregi
si uite asa imi dau seama ca sunt norocoasa cu buburuza mea care e sanatoasa bine-mersi si neastamparata foc; ai vostri tot asa nu stau locului si va calaresc toata ziua ca pe elefanti la circ? mi-e draga ca are atata energie, incerc sa tin pasul cu ea, dar am si dati cand pur si simplu nu mai pot, mai ales ca de cateva zile ma doare incheietura mainii drepte de aproape ca n-o mai pot folosi; nush ce s-a intamplat, m-am trezit intr-o dimineata cu mana amortita si asa a ramas; mi-e frica sa nu fie vreo artrita ceva, de asta si mai aman mersul la medic (mai o aspirina, mai un unguent, vorba ceea: "poate trece!")
asa, despre zgatie acum: am intarcat-o, a fost greu si nici nu eram foarte sigura ca asa se face, ca n-aveam net si nici pe cine intreba mai apropiat care sa fi trecut prin asta, asa ca am facut de capul meu, mai mult intuitiv: am rarit mesele pana am ajuns la o singura masa de san si aia noaptea, 2 minute, apoi pe 9-10 august m-am gandit sa nu-i mai dau deloc sa vad ce-o sa faca; si ce-a facut: n-a dormit mai deloc, s-a foit toata noaptea, a doua zi a tras de mine non stop, a vrut numai in brate, dar totusi a mancat mancare, ceea ce era semn bun; ei, am vazut eu asa, nu i-am mai dat deloc deloc, am rezistat atacului ei nervos si gata, razboiul a durat 5 zile, pana ieri; azi am avut o dragalasa de fetita care incearca din rasputeri sa stea singura in picioare si mai mult, sa si paseasca, se joaca ascunselea cu mine, ma urmareste in 4 labe prin casa, da singura din cap cand ii este somn (a invatat-o tasu leganata), ridica ambele maini sa-i dai si ei ce mananci tu, baga mana in cana cu apa si apoi se spala, imi face vant cu evantaiul, din astea; banuiesc ca toti copilasii trec prin astfel de faze teribil de frumoase; duminica e ziua ei si o sa scriu cu mari emotii pe tort "Irisuca 1 An"
cred ca ma duc la culcare, sa stau de paravan pe partea de pat pe unde ar putea sa cada, ca noaptea parca-i titirez
flo]LA MULTI ANI MARIA CATALINA SI CELORLALTI SARBATORITI DE ZILELE ACESTEA! SA NE CRESTETI MARI SI VOIOSI, SA NE ADUCETI CEL PUTIN TOT ATATEA BUCURII CA PANA ACUMA!
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
Giova spune:
de aseara sunt intoarsa pe dos...4 bebelushi morti...plang intr-una cand ma uit la tv si-mi strang copiii in brate.
Nu e drept....ce vina au avut acele suflete
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
ati vazut si voi ce tragedii se intampla la noi in tara; mi se strange inima cand ma gandesc la bietii parinti, mai ales la mamicile acestea care si au pierdut bebelusii, ma gandesc ca poate unii bebei au fost obtinuti prin FIV dupa ani si ani de chin, oricum cuvintele sunt prea mici si par asa insignifiante pt. a exprima durerea;
pacat de cadrele medicale de acolo, unii adevarati profesionisti si "oameni" in adevaratul sens al cuvantului, asa cum este si dr. meu cu care am nascut si care da clasa multor somitati; ma intreb oare unde se duc banuti pe care i am platit acolo fiecare pt. procedurile FIV si care nu erau putini si de ce n au fost folositi pt. modernizarea maternitatii? asta e...
Giova-perisorul este normal sa fie mai aspru acum daca a fost taiat, mai ales la varfuri, asa este si al Dariei, dureaza putin pana se mai aseaza, dupa cateva spalari;
azi mi se naste un nepotel...abia astept..