**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
de acasa!
ieri am venit spre Timisoara, dar nu am avut timp nici de acolo nici de acasa sa intru.
Inca sunt printre bagaje...haine de calcat/spalat si de pus in dulap.
Marca am dus pe Marco la gradi si cu Edi ma descurc eu cumva...caci tot dupa mine este.
Asa e de bine acasa, mai ales ca a fost mama pe aici, ininte sa plece la sorella in Italia si a facut luna si bec. Cand se intoarce, tot pe Timisoara aterizeaza si va sta cu copiii 2-3 zile. noi plecam in Budapesta la shopping de haine si la Ikea.
De-ale mersului singurel:
- a facut 2 pasi in 11 iulie si atat.
- la mare a mers 2 pasi, s-a oprit, a dat sa se puna jos, s-a ridicat a mai facut un pas si gata.
- aseara a mers vreo 6 pasi singurel....dar nu mai vrea nici in ruptul capului. era fericit si si-a cautat singur echilibrul....a plecat de la sotul in camera cu jucarii.
Mai incercam si azi ca nu ne dam batuti. Poate, doar ca e prea fricos.
elenada super ca le prieste piticilor la bunic. asa mai respiri si tu, si nu ii tii pe canicula asta la bloc.
Badurox imi pare tare rau ca merge greu intarcarea. moment tare dificil pt. noi mamele, dar si pt. ei.
Chance super vacanta ati avut. sa vezi la anul cu 2 kinderi dupa tine ce vacanta va fii. cocheta rau maria ta, asa si trebuie.
Meleea haios rau Alex. cu pisica noi nu avem nicio treaba. doamne ce fugea dupa 2 matze pe terasa restaurantului de la mare....nu stiam cum sa-l tin langa mine...el in 4 labe matura tot in cale...doar sa prinda pisicul.
Moni super nominalizare. e cald si la noi, dar parca tot nu asa ca la cumnata la mansarda. Noaptea se doarme lejer la noi.
Macar in alba era piscina si ne racoream, aici ciu-ciu.
Pooh super preturi, dar borcanasele alea sunt toate de acelasi fel?
Ieri mi-a papat si edi unul de spaghetti bolognese, de 4 luni. al meu zmeurel zici ca s-a prostit....trage la si mananca totul blenduit. Musai sa-l schimb ca ma dispera...aaaa...si da din picioare si urla cand il luam de unde vrea el. aoleu...ce ne asteapta cu el...zicea pediatra ca ajunge sa se arunce pe jos in magazine. Fereasca sfantul, ca nu am patit asa ceva cu Marco.
si o zi racoroasa.
sper sa revin cu poze azi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
un cont nou plin de poze din concediu:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#
Enjoy!
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Giova, super pozeeeee Barvo lui Edisor. Hai ca prinde curaj si o ia repede din loc.
Si noi, ieri, o trimiteam pe Irina de la unul la celalat si facea cate 2-3 pasi. Azi am vazut-o ca s-a ridicat singurica, fara sprijin si a stat in echilibru, apoi s-a lasat jos. Dupa cateva chestii din astea a facut vreo 3 pasi pana la un cubulet.E cam fricoasa, dar cand isi invinge teama tot va pasi singura. Cu Laura nu mai am nicio emotie ca are echilibru bun. Dar in schimb e curioasa rau. Orice vede ma intreaba ceaia si arata cu degetelul. Cateodata ma intreaba se ceaci? Sunt dragute foc.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
pooh spune:
Giova,superbe poze cu o superba familie!Edi e un dulce tuns scurt,cum creste,seamana din ce in ce mai bine cu MarcoLa mare,in apa,doar in pampersi pt. innot l-ai tinut?Borcanelele sunt cate 6 la un set......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Moni,Giova,felicitari pt. copilasii plimbareti!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Pooh am inteles.
stai ca la noi mai este pana isi da drumul...azi nu a facut niciun pas singurel. a stat in picioare, dar cand sa paseasca s-a lasat jos.
Eu l-am tinut cu pampersi de apa doar la piscina. pe plaja si in mare dezbracat. asa erau toti copilasii...
Moni ce dulci sunt fetitzele tale.
mamica de 2 smecherasi
ClaraJ spune:
Fetelor,
Pupici dulci si de la noi!!! Am vazut atit de multe fetite si baietei de toata frumusetea!! Wow, MONI, ce dulci si frumoase sunt piticutele, GIOVA, ca de obicei, foarte haiosi si dragalasi.
Transmitem si noi cu intirziere un mare LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii pentru toti cei care sunt Marii si Mariani.
Si o dedicatie speciala de la fiu-meu pentru mamicile canadiene:
http://family.webshots.com/photo/2663961320104756238OKKXeR
La noi incepe o saptamina plina de evenimente si emotii: prima zi de nastere a lui Bryce, ziua mea de nastere, sotul a fost nominalizat la un premiu Emmy pentru VFX speciale, deci alte emotii si participarea la eveniment.
O sa va aratam pozici.
Va pupacim super dulce si va dorim numai bine,
Clara si Bryce
noce spune:
vaaai, ce e la giulesti saracele mame
Doamne ajuta sa scape bietii prunci!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
corinadana spune:
Giova frumuseilor!!!
Ma mai bag si eu pe aici; la pozeeeeeeeeee.
Mai sunt zmeurici care nu merg? ori numai noi?!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
andreea_1979 spune:
Buna seara fete! Nu am mai intrat de multicel pentru ca am avut-o racita pe Laura si inca mai este . Are niste mucisori de toata frumusetea si tuseste ca un magarus . Speram sa treaca cat mai repede, caci suntem asa de o saptamana .
Maine trebuie sa plecam la inmormantare, intrucat a murit bunica sotului . Groaznic pe canicula asta !
Va trimitem si noi cateva pozici cu Laura Maria facute ieri de ziua ei
http://family.webshots.com/album/578192319hucVxj
Mami de papusica Laura Maria ( 16.07.2009)