**LMA Maria Catalina- Iulie-August09(45)**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,cand plecati?Si cum mai e Marco?A mai facut febra?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici!
mqqm, giova, elenada, noce, moniland, inutsa, cornelia, pooh, crixia, dienuta, lucialu, vally multumesc pentru urarile de ziua lui Tudor!
Si La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de pana acum!

Noi am fost plecati in vacanta si acolo l-am serbat pe Tudor, am comandat tortul la hotelul unde eram cazati. De-acum sa vedem cum facem cu motul, probabil dupa 15 august, cand se termina postul.
Acum nu stiu ce sa ma fac cu el, e ffff mamos. Nu se dezlipeste de mine. Si ar sta numai cu tzitzi in gura. E cel mai fericit cand il pun la san. Si e cu ochii pe mine ca pe butelie. Daca dispar din raza lui vizuala e teroare. Sper sa-i treaca mai repede pasa asta...Ce-i drept ma gandesc sa-l si intarc...poate ma simte smecherul ca va ramane fara alinare. Dar cand il vad asa de fericit cand e la san...ma razgandesc. Ma gandesc, ma razgandesc...

Pe 12 am fost si noi la vaccin si la masuratori. Are 10,500 kg si 76 cm. Nu mai este uriasul care era. Daca o tine tot asa, o sa ajunga ca sora-sa.

MA duc si eu la somn. O sa pun poze pe contul comun si poate reusesc sa ma uit si eu la pozele cu zmeurele.
Va pup, noapte buna!



Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

poate cineva sa-mi mai trimita datele contului comun, va rog? am pierdut parola si nu mai am cum sa intru

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

la multi multi ani bebei, sa fiti sanatosi si la fel de frumosi mereu. pup si mamicile.
patricia a spus azi mama..e o premiera pana acum numai tata zicea. merge tantosa in picioare, bineinteles tinuta in ham. acusica porneste singurica.
laura cam in aceeasi situatie sunt si eu cu patricia, numai la tzatza vrea, trage si pe strada de mine, dar nu prea ma gandesc sa o intarc acum, dupa un anisor poate, mi-e prea draga cand suge. culmea e ca atunci cand e lume mai multa sau cand suntem undeva isi aminteste de tzatza, si tage bluza de pe mine pur si simplu, si mai si tipa tzatza.
am invatat-o sa se dea singurica jos din pat, si sa vedeti ce comica e cand se da cu funduletul inapoi usor usor jos pana atinge ea podeaua cu picioarele si apoi sta tantosa la marginea patului si se tine strans de cearsaf. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Isabelle!

La multi ani fericiti Darius!

La multi ani fericiti Horia!

Ieri Vladimir a facut cativa pasi in strada, s-a dus spre Maria si apoi spre Stefan, dupa care s-a asezat, s-a ridicat singur, a facut buf si deocamdata aici s-a incheiat experienta mersului.
Cand am ajuns eu acasa, nu mai vroia nici sa se tina pe picoare .

zmeuricile.

Giova, sper sa nu se imbolnaveasca Marco! Nu mai faceti ROR-ul pentru ca a avut pojar? Ca eu sunt in ceata. Am scrisoare medicala in care se spune ca a avut rubeola, cu toate ca doctorita care a dat-o nu era prea convinsa ca asta e , iar celalat medic mi-a zis sa ii fac linsitita vaccinul in august, ca oricum nu a fost rubeola. Eu nici nu ma gandeam ca daca a avut una dintre cele trei boli nu ar mai trebui sa faca ROR-ul.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Marco a avut febra si aseara, 39, a scazut cu un paracetamol si nici ca a mai facut. zau de inteleg...ziua e ok...si dupa ora 19 incepe sa arda, el e la fel de vioi.
Poarta doar haine rosii, petele koplik nu au aparut...azi e a 3-a zi cu febra. Pediatra mi-a zis sa-i dau morbidillum....inca astept si mor ca nu stiu ce are.

Edi e si el mamos, daca nu ma vede e ok...cum apar cu urla dupa mine:"ma-ma!" asa pe un ton certaret.
Mancare mananca dar nu ca inainte de boala. In schimb bea lapte la greu...si zau ca se simte la brate.
Ieri a facut si el 3 pasi de pe tobogan la tat-su' si gata.
Se urca/coboara depe canapea/pat. Cand ajunge frate-su acasa, e umbra lui...dar asa de frumos se joaca impreuna, mor cand vad ce grijuliu si atent e Marco cu el.

Pogos chiar ca micul sumo, nu a mai pus mare lucru in greutate.te gandesti la intzarcat? si pe mine ma bate gandul...mai am lapte, dar cred ca putin ca el mai baga inca 1 l de formula aproape pe zi. Cand il vad si eu cum se linistetste la san, parca nu potsa-l intarc.
Cornelia zau ca si eu sunt in ceata...ieri cautam pe net simptome despre pojar si scarlatina..... Azi sper sa ajunga sotul sa ia scrisoarea....nu stiu de ce nu-i mai face vaccinul?
DFelicitari pt. primii pasi ai lui Vladimir. Chiar daca nu ai vazut, ai martori importanti. poate porneste in weekend si-l vezi si tu.
Pooh maine plecam spre Alba, duminica spre Bran si luni dim. spre mare. drumul e lung, asa ca-l facem pe bucati.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Giova, multumesc!
Imi pare rau ca aveti probleme. Sanatate multa la pitici!

Si sanatate multa si la celelalte zmeurici care am vazut ca sunt bolnavioare.

Am pus poze pe contul comun.

Pup


Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum a fost sotul si a luat scrisoarea medicala pt. Edi. Intr-adevar si dr. asta zice ca nu se mai face ROR-ul daca a facut pojar.
I-a zis ca daca ii dau Morbidillum- virusul care face pojarul, Marco nu va mai face pojar. acum sa vedem ...sunt curioasa.
Si ne-a recomandat sa-i spunem graviditei care e cu noi in grup sa-si faca un test sa vada daca are anticorpi destui pt. bolile astea si atunci nu va fi probl. ca intra in contact cu Marco.

Pogos super pozicile, ai 2 copii minunati. Si Ana ta e slabanoaga ca si Marco al meu, bine ca sunt sanatosi.
Se vede ca Tudor nu mai e asa grasun, a crescut, se misca mai mult, si uite rezultatele. sper sa nu ajunga si zmeureii nostri ca fratii lor mai mari....slabanogi.


Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.

Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici 2008", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

Siluan trebuie sa traiasca!!




Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput