La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Va las,s-a terminat cu santierul azi la mine acasa.Maine partea a doua...
Plecam afara!
Va pe toate!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

RITA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Suede superba rochia Abia astept sa te vad in ea, sunt tare curioasa ce coafura alegi!

Iulika lasa-l tu pe Alex, ca suzeteaza el si daca nu este lapte, nu-i stres! Numa ocazii de curs lapte sa mai fie . Esti o scumpa! Maine savureaza tu acolo cu familia, ca e prima aniversare cu Bruculinu, si in plus mai ai o viata in tine, ce minunat! Noi te asteptam aici si poimaine!

Hepi

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

oare de ce ma pupa Alex si Ioana??

asa este, Fragutza, cum bine a zis si Techila, o sa ramana urme din pacate....mie imi vine sa urlu de neputinta, ca nu pot sa conving fetele astea ca nu e chiar capat de tara, si ca ne vor lipsi tare, dar tare mult daca pleaca! sper sa se razgandeasca!

Hepi, nu stiu ce ai inteles, mie mi se pare ca ai inteles ca noi nu va mai vrem in grupul nostru, sau ca nu mai vrem sa faceti glume, si atunci e total eronat! haideti sa nu fim ca niste copii care au fost criticati de parinti si s-au suparat (asa copil am fost eu, desi stiam ca au dreptate ca ma critica, eu tot ma suparam...si acum mai am reminescente )...
ati vazut ca sunt fete care gandesc ca voi, asa cum sunt si de partea cealalta, ceea ce inseamna ca adevarul e undeva la mijloc, si atunci...are rost sa renuntam la ceva frumos pt asta?? va zic sincer ca subictul ca nu va mai avea acelasi farmec fara voi voi ati contribuit in mare parte la ceea cce s-a creat aici....poate daca as disparea eu, de ex, nu ar fi mare pierdere pt subiect, dar fara voi chiar nu mai e la fel...si nu ma refer doar la glume and stuff....voi chiar veniti si cu info utile, cu pareri pertinente, cu sfaturi, cuvinte frumoase, etc...haideti, nu ne lasati sa ne rugam de voi, PLEEEEASE!!

Diana, Doamne, prin ce ati trecut! bine ca sunteti ok acum, si chiar ca Nicholas pare tare avansat!

Moni, super ce povestesti tu de Dragoselu frumuselu! eu cred ca in curand va vorbi

apropos de missing persons, nici de Miha74 parca n-am mai auzit nimic...desi sunt sigura ca e doar ocupata rau, n-o fi usor cu 3 copii

Aricel, La multe lunite Mariei, si La multi ani fericiti voua!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna tuturor

Dau si eu un semn doar sa va salut sa nu ziceti ca am disparut, nu prea am citit dar inteleg sa au fost ceva neintelegeri, Imi pare rau, cred ca o mare parte au fost din cauza interpretarii mesajelor.

Mie ce mi se pare cel mai frumos este ca fetele se intelnesc si in realitate si se lega prietenii frumoase, cred ca asta e cel mai mare beneficiu.

Noi suntem bine, Andreea creste, dupa parerea mea este perfecta pentru varsta ei, are 2 dinti, merge in patru labe, mananca bine, se joaca cu Teodora.
Eu am fost la Paris o saptamana cu serviciul si le-am lasat pe fete la ai mei la Tg-Mures, am avut ceva emotii dar a fost foarte bine. Acum ne pregatim sa plecam in concediu la mare in Italia, sper sa fie bine.

Nu prea am timp sa scriu, cu toate ca lucrez doar 4 ore tot mi se pare ca nu am timp.

Pup toate fetele in special pe Nela, Mihaela, Fragutza, Luto, Manga, Raluk, Monica, CristinaAna, Elle, Techila, Delia, Iulika, Mada (nu va suparati va rog cele pe care nu v-am listat).

Nici nu stiu ce sa fac cu pozele, alt subiect sensibil, va las totusi un link ca eu intru mai rar asa.

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Vara2010?authkey=Gv1sRgCOaAq9KJ9-3BgAE#

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna fetele.
Am intrat si eu sa spun (s)Ritei Ioana, sa fie sanatoasa, fericita si sa isi bucure parintii.
Mai fetelor, legat de conflict, eu una cred ca ar trebui sa nu plece nimeni, sa uitati pt. ca voi, ''protagonistele'', sunteti suftetul odiseei. Eu chiar daca nu sunt asa activa , va citesc din umbra.Stiu nu este frumos......
Hai ca am zis-o.Eu va pup pe toate.pa.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Nu mi-a cerut nimeni parerea, dar din moment ce nu costa nimic... v-o zic.

Eu cred ca nici una dintre mamici nu a vrut sa le jigneasca pe celelalte, ci doar ne-am lasat cu toate luate de val si am glumit mai mult sau mai putin reusit. Daca gandim asa, mai mult de jumatate din problema e rezolvata. Problema e ca fiecare dintre noi avem puncte sensibile pe seama carora ne permitem sa radem dar nu prea ne place atunci cand o fac altii. Nu e asa ca nu v-ati prins care e al meu?
(scuze, Fragutzo inca o data)

Bine, ce-i drept eu ma iau de o mana cu Raluk, ca nu prea am inteles care era supararea si azi dimineata saraca Liliac, in loc sa faca lucruri mai frumoase, incerca sa ma dumireasca pe mine dar m-a pierdut de tot pe la Salam. Cu ce se mananca chestia asta? Si de ce e o jignire sa-l mananci? Sau era sa-l asculti? Clar, sunt varza!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

monique, asa mamica finuta, asa fetite! Sunteti superbe toate trei! Paris, zici? Nu-mi imprumuti si mie slujba ta asa, pentru o saptamana?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Mai fetelor sa va zic ce am patit acum...stergeam praful si a cazut de pe tv un ac de siguranta din ala mic de tot,care era si desfacut....fi-miu imediat l-a vazut si l-a insfacat...era cat pe ce sa-l inghita daca nu tipam la el "nu" (am noroc ca asculta de cuvantul "nu")..eram la 2 metri de el dar simteam ca nu ajung destul de repede sa-i iau acul din mana.....nu a apucat decat sa se intepe cu el un pic la buzita superioara..
Imi vine sa plang numai cand ma gandesc ce se putea intampla...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai frate, chit ca risc sa supar din nou, tot nu ma pot abtine.
Asta cu plecatul nu o pot intelege si pace....daca nu va cere nimeni lucrul asta de ce vreti sa o faceti si apoi lasati lumea sa se roage de voi sa reveniti? E vreo placere ascunsa si nu ma prind eu, sau??? Serios, fiecare si-a spus parerea, suntem oameni maturi si putem sa ne intelegem omeneste si sa trecem peste. S-a spus ca s-a mers prea departe cu glumele si mistourile, asta nu inseamna ca avem ceva impotriva celor care au facut glumele, sau ca nu vrem sa le mai citim....e cale lunga pana acolo si nu are nici o legatura. Totodata asta nu inseamna ca nu vrem sa se mai faca glume sau sa dispara din peisaj distractia. Mi se pare aiurea sa se interpreteze totul astfel incat cele care am spus ca ni s-a parut deplasat sa ne simtim prost ca pleaca cineva de pe forum din cauza asta.

Eu una am spus ca nu mi-a placut DAR nici pe departe nu vreau sa plece CINEVA de pe forum....sa fim serioase, e o MARE diferenta.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput