La Multi Ani Iulika-Dovlecei in sarbatoare173
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Techila
Va pup fetele pe toate si pe Crissbebe.daca as avea timp mereu as scrie la fiecare in parte.dar se pareca timpul meu va fi din ce in ce mai scurt.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
una seara dragele mele,
am plecat pentru o dupa amiaza la niste prieteni in afara londrei si m-am intors abia dupa o zi si o noapte. zi si noapte extrem de calduroasa, in care copilul meu nu a dormit, a plans si iar a plans. deci eu sunt varza, varza, varza.
am vrut sa zic si io ceva despre negura abatuta asupra forumului (ca s-o parafrazez pe techila), mai ales ca am fost si io activa in seara aia pe forum. eu am luat totul ca pe o gluma. de altfel i-am si spus lacramioarei ca stiu ca glumeste si nu as avea motiv de suparare...am crezut ca totul e cool...eu am cam lipsit in ultimele luni si nu mi s-a apurt nimic nefiresc la schimbul de replici pana la un moment dat, gandidu-ma ca fetele se stiu si isi petrec serile impreuna la cioace, cum zic eu.
imi pare rau sa citesc ca s-au iscat suparari si chiar "divorturi" de clubul nostru...dar mai zic ce-am mai zis si cu alta ocazie...cand dintr-un mesaj mai lipseste o virgula, un punct, o ghilimea si mai apare un semn de exclamare sau de intrebare pus aiurea...mesajul capata o cu totul alta conotatie. nu suntem puse in fata persoanelor cand sdiscutam, sa le vedem mimica, sa le auzim vocea. e foarte usor sa interpretezi un mesaj si sa crezi ca cineva are ceva cu tine, cand poate celalalt nu a avut nicio intentie ucigasa. am o prietena de la alta odisee, cativa ani inaintea noastra care mi-a spus candva anul trecut ca ea s-a cam lasat de scris ca aparusera certuri, etc. atunci m-am gandit ca la noi nu se va intampla niciodata asa ceva pentru ca nu avem nimic de impartit decat vorbe bune, glume, poze si informatii utile. iaca, nu-i chiar asa...dar ar fi pacat sa nu revenim la sentimente mai bune.
pentru toate. si una in plus pentru crissbebe. imi pare rau ca te-ai speriat asa cu alex. imi inchipui ce a fost in sufletul tau.
liliacule ai fost o simpatica azi. dar cand nu esti tu simpatica? si zici ca tradezi organizatia si-ti declari copilul cuminte. deja mi-ai innecat toate corabiile. pai eu cu cine mai tin steagul sus? al meu se face mai insomniac, nu invers. Iulika te imbratisez cu mare drag, ca mi-esti tare draga! LA MULTI ANI, DOAMNA MEA! sai ai o zi minunata, lui Bruce sa-i iasa toti dintii care-l supara, Daniella sa faca fericita tumbe, iar tu sa dormi bine ca sa te petreci fain maine. l multi ani si nepotelei. Puteam sa jur ca florile sunt de la techila. un gest super, super. dar adevarul e ca si le meriti.
Monique te pup cu mare drag. fetele tale sunt superbe si cred ca vor fi si gospodine asa ca tine. cel putin, asta prezic pozele
diana nu am emoticonul ala de pe yahoo cu zapacitul...dar, Doamne, ce patanii povestesti acolo. sanatate sotului. si zici ca Nicholas are stofa de fotomodel, huh? e un chipes, mami, cu adevarat.
vik uite asa au unele norocu'sa se plimbe pe la statiuni muntoase. zi-mi drept ... te duci la balneare? hai, ca nu mai zic la nimeni.
Nela...spor la munca la birou. sunt tare curioasa cum ti se va parea toata experienta. imi place de tine ca esti asa hotarata ce sa faci daca nu-ti va placea. si-ti doresc sa fie bine...whatever that may be. pup Boieroaica...tell me again...de ce te-ai razgandit cu painea in ciorba?
Delia pup Soimita plimbareata. e minunata, delicata ca o floricica.
Ioanna ii doresc drumuri multe si cu folos lui Carol. pupam frumosul. dar pana la urma...ti-ai uscat sutienul cu feonul sau nu?
Monicule tu ai fost in mare verva, bag de sama. mi-ai placut pozele, mi-a placut gagiul tau cel mic si smecher. eu l-as imprumuta un pik sa-i arat lui fiu-meu cum se mananca. Aidan refuza orice solid. sper sa fie doar incisivul lateral care nu iese, dar ma cam ingrijoreaza. azi eram prin oras si a facut un kk de s-a umplut pana la umeri. nu exagerez. si mirosea ca pe vremuri cand era alaptat exclusiv.
Andra noastra tot plimbareata, vaz eu. bravo!
La multi ani, Rita!
Am vazut si frumosul Dacianei. ptiu, ce ochi are si ce danseaza!
ralukule mami, mi-au placut mesajele tale.
si ale techilei, ale lui selen.
o salut pe elle si-i doresc multa sanatate Annei.
o salut pe Alex si o mai intreb ce face Zeina.
doris ai 2 copii minunati, minunati.
uka eu astept sa te citesc cu la fel de mult drag ca si pana acum.
forumul nu ar mai fi la fel fara umorul tau, fara Carinoasa dintzoasa.
fragutzo am auzit ca ai rochii de sirena. te-am vazut in pozele de la mare...iti zic io...la cum arati de bine, trebuia sa sa apara macar acolo, un oscior in plus. a zis bine bia cu justitia feminina.
bia imi place ca esti prezenta si reconfortanta.
cred ca v-am plctisit destul. am vrut sa scriu tot...sunt convinsa ca am uitat ceva. ma duc sa dau corectura a doua la dizertatie si la un eseu. mi-am propus sa nu mai dorm noaptea...sa vad ce se intampla. oare imi iese?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
Iulika, LA MULTI ANI!
Te imbratisez cu mare drag!
Sa fii sa natoasa, fericita, implinita!
Distractie placuta azi.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Va salut, doamnelor, la o asa zi de mare sarbatoare pentru forumul nostru.
Iulika, la multi ani inca o data!
Maria, da, sunt pregatita pentru "worst case scenario", asa imi place mie sa ii zic. E o chestie psihologica pentru mine: odata ce te-ai impacat cu ideea ca asta este cel mai rau ce se poate intampla intr-o situatie data, te poti concentra pe "the best case scenario". Se intelege ca nu ma setez pe esec, bineinteles, insa am prioritatile foarte clar intiparite in minte!
Hai ca am senzatia ca m-am explicat mai mult decat trebuia sa o fac.
Cu painea in ciorba: pai nu contine gluten? UIte Laura a patit-o cu Mihnea, mi-e frica sa nu trecem si noi iarasi prin asa ceva. Ma rog, nu cred ca o sa fie cazul, totusi.
Ce mai face Aidan? M-am uitat de filmuletele cu el, nu cunt publice.
Monique, te salut! Superbe fetitele! Ma bucur din suflet ca ai aparut. Iar pozele cu Parisul si cu tine sunt foarte frumoase.
Va pup pe toate trei cu foc.
Ma duc sa imi fac si eu o cafea.
Revin, sper.
daciana.ilie spune:
saru'mana mangulico si spor la treaba cu dizertatia ...n-ai adormit ... da?! ; zici de Nela ca-i fiinta hotarata dar de tine ca sa mai zic ... cred ca esti tare obosita si totusi ti-ai propus sa mai rezisti sa termini ...pffff
crisule - uite niste cu dedicatie de la mine; ma ierti ca nu-ti pun si eu fro melodie (ca tare mi-a placut cum te-ai entuziasmat la prima dedicatie) dar am neuronii inghetati literalmente
La multi ani Iuliko! Sa-ti dea DD tot ce-ti doresti!
...heheh si zici ca-ti vei permite multe multe concedii "medicale"; ce bine ca se poate si sunt atat de protectori si intelegatori ... asa mi se pare normal ..in ro noastra draga ar pune politia sa te verifice daca chiar nu te poti ridica din pat ... iar ma enervez ...tara lu papura-voda ...
Liliacule, pai cum vrei mama ?! sa te tina vecinii neculturalizata ? sa nu imparta ei cu tine toate bunatatile?
... cat despre situatia financiara ce sa mai zic ... oare 'om scapa vreodata de rate, rca, revizii etcetc?
Monica - daca ai stii cat m-am gandit zilele astea la Adimercedes; sper ca sunt bine si e doar ocupata cu picii si cu afacerea;
Diana, vai, prin cate ati trecut , bine ca sunteti bine; sa ne povestesti si noua cum vor pune diagnosticul pt alergiile lui Nicholas; felicitari pt fotomodel!
Ma mai gandesc la Mada , oare cum s-o fi descurcat cu drumul si cu ala mic ?! uite alta mamica hotarata
nb dragelor
daci
"Īn neīntelegerile cu cei dragi ia seama numai de situatia curenta. Nu invoca trecutul."
NelaM spune:
Un banc rasist...
Un ditamai 747 īntīmpina un front de turbulenta; pilotul n-are īncotro si anunta pasagerii ca vreo cativa dintre ei vor fi sacrificati. Le mai zice ca alegerea celor care vor fi aruncati din avion se va face, conform regulamentului, īn ordine alfabetica
- African-Americans, please!
Nici unul.
- Blacks!
Nici unul.
- Darkies!
Nici unul.
- Jungle bunnies!
Nici unul.
Un negru mare si urīt īsi tinea copilul īn brate si-l mīngīia pe cap zicīnd:
- Fii cuminte, ca azi sīntem niggers!
Eu azi sunt XENA!
Abia astept ziua de maine si weekendul!
PS: Selen, Moni, Alex, un pupic dulce dulce.
NelaM spune:
Asa, si pentru ca tot ma destrabalez singura, imi permit neste dedicatii:
PENTRU UKA UKA mami de Carinuka:
Pentru Heppi, ca stiu ca ii place:
Pentru Lali
Na, initial am vrut sa pun "The end" pentru Uka si ceva de-al lui Salam sau alt mezel pentru Lali, da' sigur n-ati fi apreciat glumita mea!
Va pup, fetele!
Pentru mine sunteti o oaza de liniste (si daca mai scriu si ceva de genul: de aici, din indepartata Asie... ma luati la bataie, ca devine gretos de dulceag mesajul)
NelaM spune:
Gata fetele, pleaca Xena sa-si poarte cu gratiile razboaiele si in alta parte (la servici, ar fi o idee...)
Va pup! Sa aveti o zi excelenta!
Si fara sange pe pereti, va rog io. E ziua lu' Iulika!
Ce gest frumos de la Techilosi, ca mi-am adus aminte! Superb, mi-a mers la suflet. Hai ca ma duc, finally!
NelaM spune:
Maria, mi-am adus aminte: din categoria filmelor documentare, ce ne-ai dat tu link zilele trecute... am primit pe mail o gramada de linkuri pentru filme documentare. Am trimis pe mailul comun linkurile!
Enjoy!
Iulika29 spune:
Buna dimi!
Alex stai mami linistita azi si serveste si tu acolo ceva ca azi m-am bagat eu la facut .Vå las cafeluta aburinda si o felie de tort printesa( nu stiu daca se spune asa pe romaneste dar fetele care merg pe la ikea stiu ce vb).
Nela ddulce la voi si doamne ajuta så fie totul asa cum iti doresti.Oricum cu optimismul tau nici nu are cum så nu iaså.
Vå multumesc fetelor, eu ma retrag la somn!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+
Bruce, minunea noastrå