Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
ioanaa28 spune:
am mai adaugat niste poze de la o ieseala in Cheile Rametului si cateva cu baietii mei pe contul comun
Azi plecam la Zalau, la parintii mei pt o sapt, poate 2...
incerc sa mai intru pana plecam....acum ma apuc de bagaje
Ramy77 spune:
Neata fetele,
BABYANGEL,multumesc de cafea, tocmai o savurez, fii-mea de la 5 nu mai doarme, asa ca...alta zi zombiMultumim de urari!
GABY, printesa JOY sa nu doara vaccinul!Acuma eu stiu ca Berlinul nu e tocmai nordul Germaniei, dar poate veniti incolo dupa ce mergem si noi...A fost nasul Brianei acolo si a facut cateva poze,din ce am vazut e frumos tare...asta asa ca stii ca Zoli nu e cu pozele..
ASTEROPI,sa-ti traiasca mica mancacioasa, ce dulce e si ce cuminte asteapta ea lingurita...si multumim de urari
Tot vroiam sa intreb, unde ati vazut voi pozele cu printesele ANDIREI, ca eu nu am gasit in contul de picassa nici unaE adevarat ca am un capitol si ceva in urma nerecuperat...dar poate ma lamuriti voi
Mi-am sters linkul catre poze de la semnatura...ramane albumul doar pe contul comun din picassa.
Trimit ca da semne de somn pitica (in sfarsit...)si vreau sa apuc sa-mi calc perdelele pana doarme ea.
Sa aveti o zi buna
andira spune:
Neatza!
Ramy, Niki - pozele sunt aici http://picasaweb.google.com/kirinati/26Iul10# . Eu nu le pun pe contul comun, imi ia prea mult timp. Iar faza cu pedofilii e veche, cum mai spunea cineva pe aici, si ma lasa rece, nu prea ma intereseaza
Hai ca incerc si eu sa intru putin mai incolo, sa va raspund, acum ii dau antibioticul lui Nati (intelegeti voi de ce n-am mai intrat )...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Fetiliiii Schimb capitolul
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
mar_apr_2010 spune:
35
PS - lipseste cap 34 lid lista. Daca aveti timp treceti-l sa nu se piarda.
PS2 fug sa dau bibe