Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
stefy care din noi 2 are gresita semnatura?? ca vad ca sunt 2 sapt diferenta intre dnp-urile noastre.....
mamica fericita de 2+ si 9+
stefyapost spune:
si eu mananc masline de zici ca or sa se termine maine...masline la mic dejun,masline la pranz,masline seara...si cascaval...
mie dr mi-a spus ca un pahar de bere sau vin la cateva zile nu-i bai...dar UN PAHAR.....si am auzit acum ceva vreme ca femeile care au mai "ciupit" in timpul sarcinii au facut copii mai destepti...zic doctorii
cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi stefy in tara e minim 1500 euro nasterea naturala. si ma gandesc ca raportul cu salariul e alta decat la noi.... mamica fericita de 2+ si 9+ |
bb_yasmi la Clinica Eva din Brasov nasterea naturala e 2200RON si cezariana 2700RON. Au si nastere in apa dar tre' sa ai noroc sa fie medicul respectiv in ziua aia in clinica (am inteles ca doar unul face astfel de nasteri). Si in banii astia nu iti aduci de acasa decat ob pt igiena persona pentru tine..restul pt bebe iti dau ei. Am vazut niste filmari..am ramas fara cuvinte..nici nu se compara cu spitalele de stat un de o prietena a platit in total (cu spagi la dr, asistente,infirmiere)2500 ROn si a cumparat absolut tot tot..
Nasturelul meu mic 8+
Anita
stefyapost spune:
posibil...eu asa am citit asa spun
roxy_s spune:
ce vorbiti mai fetelor ca nasterea naturala este 1500 euro?? unde?? si ce-ti face de banii aia ca nu inteleg.......la noi la clinica Eva , unde ai niste conditii beton, totul este beton,iti da hainute de bebe, sapunuri, prosop, absolut tot, nasterea naturala este 2000 lei , cea in apa este 2500 lei. asta era anul trecut dar si acum cred ca la fel.
bb_yasmi si eu am redus doza de la 4 la 3.
azi asa rau am mancat, in afara de dimineata cand a mers mancarea super. apoi nimic n-am mai putut manca. abia m-am chinuit la o ciorba si la felul doi. fructe nu merg, parca imi fac aciditate.....nu stiu ce sa mai mananc.
voi cum va mai simtiti?
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefyapost posibil...eu asa am citit asa spun cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+ |
Daca zici te cred..dar ma bazez pe mostenirea genetica de la ambii parinti..asa ca sa fiu modesta . Desi berea rece cu lamaie e destul de dulce...hmm
Nasturelul meu mic 8+
Anita
roxy_s spune:
antguess bine ai venit la noi. sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, si fii linistita fara emotii, totul o sa vina de la sine, chiar daca ai uitat multe. noi suntem aici, poti intreba orice si daca stim zicem cu placere.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
stefyapost spune:
nu stiu....eu scriu ce mi-a zis dr...si aceasi treaba imi iese si la calculatoarele de sarcina
bb_yasmi spune:
dorinutza eu am nascut in Tm la spital si am avut conditii super bune, asistente super ok si nu am platit nimic, decat anestezia epidurala si banii pt dr. sincer dupa prima experienta placuta cu nasterea nu as da (decat daca nu as avea ce face cu banii) 2oo0 de euro pt 3 zile sa nasc in clinica partic. de banii aia cumpar ii cumpar bebelusului super carucior si altele.
asta e parerea mea, dar repet a,m avut o nastere naturala fff probleme cu anestezie peridurala (multumesc celui care a inventat-o ).
mamica fericita de 2+ si 9+