Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
AllyLaur spune:
Doamne Yasmmy ce bebel minunat...ne-ai cutremurat pe toate.Ai un super bebe care arata tare sexy dejaare structura atletica ...cine stie??.Dar in prima poza...are pozitia bratelor...mai exact a celui stang zici ca vorbeste la telsuper tare. Multa sanatate tie si bebelinului...sunteti maximi
Ally, 5+
strumphitza spune:
Am o foame de nu va povestesc...mare cat casa, parca nu as fi mancat toata ziua
Am la cuptor pulpite de pui si pe aragaz cartofi la fiert sa fac un piure bun cu unt si lapte si un pic de patrunjel la sfarsit
Abia astept sa se faca sa pot manca, doamne ca dusa sunt cu pluta, nu stiu ce e pe mine foamea asta non stop!!
Acum bag sub nas niste iaurt in asteptarea cinei la care am poftit toata ziua, am visat numai pulpe de pui la cuptor si piure cu castraveciori in otet Eu salivez aici numai vorbind , mi-o fac cu mana mea, si asta se cheama lucrul manual
Very Happy Mum To Be 5+
bb_yasmi spune:
pe toate!!! si eu am ramas tare impresionata de eco de azi. am mai avut si la iasmi cateva eco perfecte, superbe dar nici una ca asta...
strumphitza te cu drag!
mamica fericita de 2+ si 10
strumphitza spune:
Ok, acum o intrebare serioasa
Voi vreti sa aflati sexul bebelusului inainte sau vreti sa fie surpriza pentru cand se naste ?
Eu aseara vorbeam cu sotul si el cica ar vrea sa nu stim pana nu se naste sa fie surpriza, dar eu vreau sa stiu, sa stiu cum sa ii vorbesc, ce hainute sa ii cumpar, ce lenjerii, ce patut, ce carutz....cum sa ii fac camera...ca nu o sa am eu timp de umblat la magazine dupa ce vin acasa de la spital cu bebe mic.
Voi ce parere aveti? Aveti superstitii legate de lucrusoare cumparate dinainte?? Sau de nume ales de dinainte??
Very Happy Mum To Be 5+
bb_yasmi spune:
sa va mai pove de la dr....
am o admiratie ff mare fata de dr cu care am nascut prima data si la care am continuat sa merg. imi este f drag, simpatic si un bun profesionist. la prima sarcina ma certa intr-una pt kg acumulate, acum am zis ca nu mai dau cu batu'n balta dar am pus 2 kg pana acum si ma gandeam ca imi v a spune ca e cam mult pt o singura luna. dar, surpriza , prima lui impresia : "vai dar continui sa slabesti in loc sa pui??" la care i-am pus ca am pus 2 kg in concediu, mi-a zis ca e in regula , nu e asa mult, si nah doar a fost concediu. daca continui sa pun cate 2 kg pe luna in continuare ma aflu super in grafic.... bine ar fi nene......
i-am zis ca am redus utrogestanul si mi-a zis ca 2/zi e apa de ploaie. trebuie sa fie doza cea mai mica de 3. a zis ca pot sa nu le iau deloc decat sa iau 2 .
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Ok, acum o intrebare serioasa Voi vreti sa aflati sexul bebelusului inainte sau vreti sa fie surpriza pentru cand se naste ? Eu aseara vorbeam cu sotul si el cica ar vrea sa nu stim pana nu se naste sa fie surpriza, dar eu vreau sa stiu, sa stiu cum sa ii vorbesc, ce hainute sa ii cumpar, ce lenjerii, ce patut, ce carutz....cum sa ii fac camera...ca nu o sa am eu timp de umblat la magazine dupa ce vin acasa de la spital cu bebe mic. Voi ce parere aveti? Aveti superstitii legate de lucrusoare cumparate dinainte?? Sau de nume ales de dinainte?? Very Happy Mum To Be 5+ |
eu as fi vrut sa imi arate testul de sarcina si sexul xopilului.... CRED CA ASTA SPUNE TOT,nu???
madutza_bra spune:
Salutare fetele!
Am fost plecata toata saptamana de acasa si nu am avut net. Incerc sa recuperez maine din urma.
bb yasmi, superbe pozele!!! Asa repede mergi la urmatoarea eco? Eu abia in 16 august o sa-mi vad din nou mogaldeata. mai e asa mult pana atunci...
strumphita, eu nu am nici o superstitie, vreau sa aflu cat mai repede sexul bebelusului . Pardon...ba am o superstitie...sa nu il strig pe nume pana la botez
fetele mi-a fost dor de voi, ca de obicei, am fost la mama si am mers si 1 zi la mare. Azi am ajuns acasa si sunt cam rupta de oboseala. Maine am de facut mancare si ceva cumparaturi, asa ca probabil sambata ajung sa ma odihnesc si eu .
pupici multi la toate fetele, inclusiv la cele noi, carora le urez sarcini usoare si bebici sanatosi !!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
hheeeyyyy unde sunteti??? eu am terminat de mancat....
madutza....gata cu relax-ul de la mama??? !!!
AllyLaur spune:
Eu sincer..abia astept sa aflu ce este...bebelina sau bebelinDeja mor de nerabdare sa fac primul eco sa vad si eu cum este...ca la yasmi tare m-am emotionat....mai avem putin
Ally, 5+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi hheeeyyyy unde sunteti??? eu am terminat de mancat.... madutza....gata cu relax-ul de la mama??? !!! mamica fericita de 2+ si 10 |
da, yasmi. Acolo puteam sa trag un somn mic cand vroiam ca statea ea sau tata cu baiatul . Aici sunt doar eu toata ziua
Eram curioasa, Iasmina intelege ceva despre venirea fratiorului/surioarei?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png