Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
AllyLaur spune:
Anamira nici eu nu ma omor cu dulciurile dar, i-am facut sotului si am zis de ce nu, sa mananc si eu DOAR 3. Bun bun ce ai papat tu astazi, tare sanatos...
Ally, 5+
strumphitza spune:
da fetelor azi nu prea aveti chef de scris ? sau sunteti toate pe afara plecate la aer curat ?? E cald pe acolo ? Aici e innourat de dimineata, nu prea am vazut soarele decat de vreo 2-3 ori cateva minute, dar e bine..se respira cel putin..
Eu sunt pe baricade de vreo 5-6 ore tot caut informatii despre maternitatile si spitalele din zona mea care au maternity unit , sa vad unde sa ii spun la doctorul de familie sa ma inscrie si unde sa mi se urmareasca sarcina... pe cat citesc mai mult, pe atat sunt mai confuza, mai frustrata, nu stiu de ce ...poate ca am prea multe info...oricum, deja cam m-am hotarat dar inca sunt cu stres, ca ce-o fi, cum o fi, ce-oi pati
Very Happy Mum To Be 5+
strumphitza spune:
nah ca pana am trimis eu mesajul au aparut fetele online...eu am scris mesajul de mult dar nu apucasem sa il trimit ca a venit un nene de la compania de cablu tv, telefonie si internet sa verifice de ce nu merg anumite chestii speciale pe tv desi e platit full package...si a mai si ajuns sotul acasa si tre sa ma duc sa fac si mancarica, deci see you laters
Roxy, dar tu pe unde esti ca azi nu ai scris nimic sau numai de dimineata? esti bine??
Very Happy Mum To Be 5+
strumphitza spune:
iesi de dupa canapea si spune-ne ce mai faci tu si cu printesa ta si burtica?
eu sunt cam ingrijorata pentru roxy ca nu a scris nimic azi, acum am cautat de la inceputul zilei sa vad daca a scris si vad ca nu si ea de obicei scria mult si bine...ce o fi cu ea? o fi ok ? sper ca da
Very Happy Mum To Be 5+
dyadyazuza spune:
anamira sa stii ca si eu sunt dependenta de dulciuri...eu as manca si acuma dar bebita nu vrea niici macar fructe dar mie tare dor imi e sa mananc ceva dulce
bb_yasmi spune:
strumphitza de mine nu se ingrijoreaza nimeni ca nu scriu??!!
mamica fericita de 2+ si 10
dyadyazuza spune:
antguess foarte frumoasa discutia cu fiul tau asta inseamna ca chear esti o mama buna. as vrea si eu ca peste cativa ani sa am o astfel de discutie
bb_yasmi spune:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt2.jpg http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/teste%20bebe%202%20ziua%2026/?action=view¤t=10sapt.jpg ce frumos bebel am!!!1
mamica fericita de 2+ si 10
dorinut@ spune:
Fetelor eu astazi am facut o prostie mareeee . Am iesit cu colegii la pranz la pizza si am poftit la pizza mea preferata..quatro formaggi..Am mancat jumatate (cam atat pot) si dupa mi-am dat seama ca sunt o idioata cu I MARE .
Am uitat ca contine branza gorgonzola care e interzisa in sarcina..Acum am numai ganduri in cap..off unde-mi sunt neuronii nu stiu . Acum numai lysteria am in cap .
Nasturelul meu mic 8+
Anita