Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitza...eu iau acidul folic fix de o sapt, vitamine inca nu. La doctor inca nu am ajuns sa imi recomande ceva dar, le-am luat pt ca am tot auzit ca acidul folic face din si inainte si pe parcursul sarcinii. . Despre parul gras...am si eu problema asta...o aveam si inainte, ma spalam 1 zi da alte 2 nu, dar acum trebuie sa ma spal mai zilnica pt ca este jale cu el...se ingrasa foarte nasol si parca a inceput sa-mi cada. Nu am probleme cu digestia sau cu..nu inca. Aaaaa DA mi-au aparut cosuri pe fata, pe gat...ceteva dar...sunt vizibile. V a pup fetelor

Ally, 5s

Mergi la inceput

Eu pe fata ma dau mereu cu apa termala cea de la Avene...este cea mai buna din cate am inteles si sunt ascultatoare si o folosesc de cateva ori pe zi si sa zic ca este mai ok

Ally, 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

iau si eu..si acid folic si vitamine si inainte de a ramane insarcinata am luat niste vitamine prenatale care aveau si acid folic,dar tot ce iau e prescris de dr.
parul...imi vine sa-l rad,cade in prostie.si eu eram o norocasa pana acum si nu stiu ce sa fac ca al meu ubi nu ma lasa sa-l tai...face crizutze.....cat despre balonari si constipatii nu mai zic nimic...am orar..la ora 19 ma umflu zici ca am inghitit balonul...strang din fund,dinti,urechi si pe unde mai am gauri sa nu fac boom si asta e....eu de fel am probleme cu stomacul,dar acum jale.

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

LA MULTI ANI sarbatoritei de azi

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua fetelor!

Va multumesc di suflet pt urari!Sunteti tare dragute!

vad ca sunteti tare active.Frumos, frumos!Numa' eu am inceput munca atunci cat toata lumea pleaca in vacante.Eh, las ca acusi iar stau acaså vreun an si ceva.

Eu am fost la moaså ieri.Nu mi-a spus nimic nou decat ca de data asta cred ca o så imi faca mai multe eco si o så am mai multe vizite la doctor, din cauza preuspusei piatra la rinichi.Imi place sistemul lor f tare.Daca totul e oki atunci merge natural, fara stres , controale si altele.La cea mai mica problemuta te controleaza pe toate pårtile.

Eu iau decat acid folic, am inceput sa iau de cand am aflat ca sunt gravi.Cu tenul nu am avut problemute nici la prima sacina nici acum din cate se vede.Sper så nici nu am.

Va pup si va multumesc incå o data pt urari!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 8+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor, mie fiul meu de 7 anisori tocmai mi-a facut seara frumoasa si probabil si sarcina....
a venit langa mine in pat cu jocul lui...si mai arunca si cate o privire la laptop sa vada ce fac si la un moment dat a inceput o conversatie in felul urmator:
Dani:-mami, cauti informatii despre cum sa cresti copilul din burtica?
eu:- da , ma uit si eu pe site
DAni: - dar la ce iti trebuie, il cresti si pe el cum m-ai crescut pe mine si gata
eu:-pai iti place cum te-am crescut pe tine?
dani: -da, mi-a placut cum m-ai crescut pe mine pt ca m-ai invatat tot ce stiu . si sa stii mami ca mai bine ma intrebi pe mine ce vrei sa stii pentru ca cine sa stie mai bine ce are nevoie un copil decat ...alt copil

m-a emotionat tare de tot faptul ca fiul meu ma considera o mama buna desi...il cam zapacesc...m-a busit plansul....
o fi de la sacrina?
orice emotie prin care trec acum, o pun pe seama sarcinii ca ..deh :)

Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

antquess, ce frumos ti-a raspuns baietelul tau felicitari pentru un asa baiat destept . mai scrie un mesaj repede sa treci de moderare si dupa aia poti sa scrii cand vrei si apari in timp real, nu mai astepti dupa moderare.

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Buna seara gravidutelor!!!!Am revenit si euIntre timp am facut cateva clatite cu gem de caise si cirse si bienteles cu Nuttelasi am pregatit pt a face neste cartofiori la cuptor cu friptura la punga dar, parca as manca si niste cascaval pane . Sper ca nu v-am facut pofta ...daca da...va astept..

Ally, 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Seara buna frumoaselor!! Hopa si eu. Cu mine o sa va obijnuiti sa ma cititi cam pe la ora asta sau mai tarziua ca de am program special. Munca pana la 4, mancarica si program de somn pana pe la 7-8. Ce mai. Puiutul meu tb sa creasca si cand cresc cel mai bine? Cand dorm ei si mamica
Fetelor eu momentan n-am greturi chiar zici ca nici nu sunt gravida. Mi-am mai facut azi un test de sarcina sa mi se confirme inca odata si e tot acolo liniuta, da mai intensa Abia astept sa merg la ecograf sa-l vad si sa-l aud. Cred ca va fi doar pri 12 august ca sa fiu sigura, asta daca nu apar problee intre timp.
Azi mi-am luat cateva pastile de no-spa pt orice eventualitate, dar am mari sperante ca n-o sa le folosesc. Doar v-am zis ca ma simt super.
Multi

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Ally sincer eu as vrea sa poftesc la clatitele tale da efectiv nu pot sa mananc dulce. Zici ca-s batuta-n cap. Inainte nu trecea o zi sa nu pap ceva dulce si acum deja am 1 sapt de cand niema Intr-un fel e bine ca nici nu sunt sanatoase, insa sunt dependenta de sucurile in blendar. Zilnic bag 1 litru. Azi de ex mi-am facut mere de vara cu afine, fara zahar ca nu suport bauturile dulci. Asta e de mai de mult. Poate de aia nu mi-e greata ca ma vitaminizez la greu.
A si la munca da-i cu salata de rosii cu castraveti si cu branzica slaba Yami ce bun e! Parca ar merge si acum una

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 4+

Mergi la inceput