Fluturasi de martie-aprilie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
sdcristian spune:
nu e bine sa te speli des pe fata cu sapun, chiar si special, ca faci riduri. daca simti nevoia, da-te cu apa termala sau apa minerala.
6+
antguess spune:
hello girls
eu tocmai ma confrunt cu o alta problema pe care speram sa nu o am si la sarcina aceasta
acum 8 ani cand eram gravida cu primul copil, inca de la inceput, dupa ce am aflat ca o sa am bebe, am avut niste dureri de spate ingrozitoare care au trecut numai dupa ce am nascut.
eram atat de rele incat nu ma puteam ridica din pat cateodata si aveam nevoie de ajutor, nu puteam sta pe spate rezemata de o perna pt ca riscam sa nu ma mai ridic de acolo. imi amintesc ca prin luna a 4-5 am fost in elvetia la sora mea si ne-am dus la rin sa facem plaja...eu de complexata ce eram de corpul meu, m-am dus mai departe de sora mea si de sotul ei si m-am intins pe spate la bronzat...cand am vrut sa ma ridic..nu am mai putut, ma durea ingrozitor. am strigat dupa sora mea dar era vant si nu am auzea..imi amintesc ca am plans vreo juma de ora de disperare ca nu ma puteam ridica...am dat din maini ca nebuna pana m-a vazut cumnatul meu pana la urma si a venit sa ma ridice de acolo
la finalul sarcinii ma obisnuisem cu ideea ca o sa am problemele astea toata viata, nu imi dadeam seama ca o sa treaca dupa nastere.....si totusi au trecut
azi...au inceput iar...desi sunt gravida doar in 4 sapt si 3 zile...
ce ma fac? mi-e groaza de durerile astea....voua vi s-a intamplat?
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
vas spune:
Strumfi, iau acid folic din cand in cand, la fel si vitamine. la fel m fost si cu Elizuca si a avut 3100 kg. Daca luam si vitamine cred ca se facea prea mare.
Cu parul asta e si mtivul pentru care vreau sa ma tund. Al meu oricum e gras asa ca acum e si mai si. Pe fata cosuri multe dar doar in ultima saptamana.
Cu digestia, cum mananc cum ma doare stomacul...remedii.....zero.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
9+
bebelicu
miki1979 spune:
1. Voi luati acid folic si alte vitamine prenatale? Vi le-a prescris doctorul? Ati luat vitamine si acid folic si inainte de a ramane insarcinate? da, acid folic si omega 3 pt ca asa mi-a recomandat dr. la prima sarcina
2. Voua vi se ingrasa parul rapid? Tenul pe fata este uleios? Aveti probleme cu bubite si cosuri pe fata? doar cosuri..dar trec
3. Aveti probleme de digestie/ constipatie/ balonare? Daca da, ceva remedii? balonare la greu, desi e normal in primul trimestru..burta cred ca e mai mult de la balonare pt ca bebe e mult prea mic ca sa se vada..constipatia m-a chinuit intotdeauna si mai ales in sarcina..dar prin alimentatie o tin in frau ( fructe, lapte, etc )
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian nu e bine sa te speli des pe fata cu sapun, chiar si special, ca faci riduri. daca simti nevoia, da-te cu apa termala sau apa minerala. 6+ |
Nu ma spal cu sapun de fiecare data cand vreau sa ma improspatez putin, numai dimineata si seara cu sapun , dar in rest cu apa calduta si apoi ma sterg bine cu un prosop... dar bine ca mi-ai adus aminte de apa termala ca am si de aia, o sa o folosesc...mereu cumpar lucruri de care uit ca le am si nu mai folosesc dupa cateva utilizari, sper da mai fie in termen , dar prin aprilie cred ca am cumparat-o
Very Happy Mum To Be 5+
strumphitza spune:
citat din mesajul lui vas Strumfi, iau acid folic din cand in cand, la fel si vitamine. la fel m fost si cu Elizuca si a avut 3100 kg. Daca luam si vitamine cred ca se facea prea mare. Cu parul asta e si mtivul pentru care vreau sa ma tund. Al meu oricum e gras asa ca acum e si mai si. Pe fata cosuri multe dar doar in ultima saptamana. Cu digestia, cum mananc cum ma doare stomacul...remedii.....zero. 9+ |
Crezi ca daca iau vitamine si acid folic pana la 12 sapt, si asa am inceput sa le iau de la 4 sapt si 2 zile o sa iasa buburuza mea prea dolofana, asa ca masa ?
Eu parul il aveam un pic gras dar acum e ceva de speriat, plus ca am ceva cosulete si pe fata si prin cap , prin par... a inceput sa iasa prostia, da pe afara
Poate bag si eu o tunsoare dar mai incolo pe la toamna...sa vedem cat si cum imi cade parul, acum in fiecare zi scot cate o perie plina... dar cam e normal la mine asa si nu stiu de ce, parul bun paraseste capul prost
Very Happy Mum To Be 5+
strumphitza spune:
citat din mesajul lui antguess hello girls eu tocmai ma confrunt cu o alta problema pe care speram sa nu o am si la sarcina aceasta acum 8 ani cand eram gravida cu primul copil, inca de la inceput, dupa ce am aflat ca o sa am bebe, am avut niste dureri de spate ingrozitoare care au trecut numai dupa ce am nascut. eram atat de rele incat nu ma puteam ridica din pat cateodata si aveam nevoie de ajutor, nu puteam sta pe spate rezemata de o perna pt ca riscam sa nu ma mai ridic de acolo. la finalul sarcinii ma obisnuisem cu ideea ca o sa am problemele astea toata viata, nu imi dadeam seama ca o sa treaca dupa nastere.....si totusi au trecut azi...au inceput iar...desi sunt gravida doar in 4 sapt si 3 zile... ce ma fac? mi-e groaza de durerile astea....voua vi s-a intamplat? Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica |
eu dureri de spate am avut si inca mai am ,durere care este asa ne rea de se lasa in picioare dar nu stiu cat de la sarcina si cat de la o veche operatie pe care am facut-o acum multi ani, cand eram in anul I de facultate, deci sa tot fie vreo 10 ani, de la o anestezie facuta aiurea in coloana am ramas cu durere permanenta de spate.
Mie in toti acesti ani de dupa acea operatie la coloana mi-a fost frica de o eventuala sarcina si de cum o sa o pot duce la bun sfarsit... acum inca multumesc lui Dumnezeu sunt bine si pot sa ma misc si merg ok dar nu stiu cum o sa fie cand burtica va creste si o sa apese pe coloana toata greutatea... cu Dumnezeu inainte, daca o fi nevoie o sa stau si la pat numai sa pot duce bine si la termen sarcina.
Very Happy Mum To Be 5+
antguess spune:
citat din mesajul lui strumphitza [quote]citat din mesajul lui antguess hello girls ? eu dureri de spate am avut si inca mai am ,durere care este asa ne rea de se lasa in picioare dar nu stiu cat de la sarcina si cat de la o veche operatie pe care am facut-o acum multi ani, cand eram in anul I de facultate, deci sa tot fie vreo 10 ani, de la o anestezie facuta aiurea in coloana am ramas cu durere permanenta de spate. Mie in toti acesti ani de dupa acea operatie la coloana mi-a fost frica de o eventuala sarcina si de cum o sa o pot duce la bun sfarsit... acum inca multumesc lui Dumnezeu sunt bine si pot sa ma misc si merg ok dar nu stiu cum o sa fie cand burtica va creste si o sa apese pe coloana toata greutatea... cu Dumnezeu inainte, daca o fi nevoie o sa stau si la pat numai sa pot duce bine si la termen sarcina. Very Happy Mum To Be 5+ |
eu nu am dureri cand stau in picioare ci ..doar daca ma intind pe spate.....la tine pare sa fie ceva mai rau, si totusi, exact cum spui si tu, daca e nevoie sa stai la pat....o sa stai ca n-ai ce face...bebe sa iasa bine de acolo...ca dupa aia vezi tu:)
mult succes si sarcina 'light'
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
vas spune:
mie pe la 28 de saptamani mi-a spus clar sa nu mai iau vitamine ca sa nu fie bebe prea mare sa pot naste cat mai usor.Dupa masuratorile facute nu mai avea rost. Si a avut dreptate, eu fiind maruntica 158cm si slabuta nu m-as fi vazut nascand asa usor un bebe mai mare .
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
9+
bebelicu
dyadyazuza spune:
eu nu am avut niciodata probleme cu cosurile. sper ca nici de aici in colo sa nu am probleme. si nici cu paru gras (ma spal cam pe la vreo 3-4 zile), cat de balonare e jale tot timpu sunt balonata si constipata prob astea le aveam si inainte dar acum e si mai rau. eu iau doar acid folic de 1 mg. doc mea a zis ca deocamdata nu e nevoie de vitamine daca nu vars.