Intrebare pentru cine l-a votat pe Basescu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Pai in toamna lui 2008 ,cand lumea intreaga vorbea deja de criza economica,guvernul Tariceanu a aprobat cresterea salariilor din cauza de alegeri ,curat liberal :) Apoi a venit anul electoral 2009 cand era un guvern PSD-PDL ,iar in toamna lui 2009 ,inainte de alegerile prezidentiale,bugetarii,din cate imi amintesc,au primit zile de concediu fara plata.
PS:intre Crin si Ponta,zau ca l-as vota pe Ponta.Crin inca nu a priceput ca trebuie sa mai dea si el pe la serviciu.

ce usor uitam ca nea basescu impingea profesorii si restul bugetarilor sa ceara mariri de salariu.cine a promulgat legea cu +50% cand guvernul tariceanu spunea ca nu sunt bani de mariri?
ia sa citim un pic aici www.sfin.ro/articol_17308/majorarea_pensiilor_pentru_grupele_i_si_ii_va_fi_completata_doar_in_2011.html" target="_blank">sa vedem ce scria presa
masurile asa zis anticriza azi intr-un fel maine cica nu-s bune apoi iar impozitam impozitarea etc etc.voua vi se par masuri coerente?va mandriti ca ati votat niste impotenti si niste pradatori?
"Nu va mai ascult ca mintiti.Am inchis subiectul!" suna cunoscut?
guvernul zbiera ca alt guvern anterior a furat banii de diguri apoi vine Moise de Romania si spune ca nu s-au alocat decat bani pt un canal?nici sa minta nu stiu acesti indivizi.
ma opresc momentan aici ca daca e sa iau totul la scris fac un post cat odiseea de mare.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din punctul meu de vedere actuala politica economico-sociala s-ar putea caracteriza sub forma:
"Nu mai am bani, deci cumpar o jumatate de paine insa merg si vin de la serviciu cu taxiul"

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
Din punctul meu de vedere actuala politica economico-sociala s-ar putea caracteriza sub forma:
"Nu mai am bani, deci cumpar o jumatate de paine insa merg si vin de la serviciu cu taxiul"

Foarte multi sustin ca mersul cu taxiul este un drept constitutional castigat care nu poate fi atins. Asadar, cu taxiul prin criza inainte! Platesc aia care nu merg cu taxiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu nu-mi dau seama cat de rau m-a fraierit Basescu, traiesc intr-o ignoranta totala.
Macar acum aveam o solutie la toate problemele, sau mai bine zis o cauza tuturor problemelor din viata noastra, de orice natura ar fi ele :" Basescu e de vina"...mai simplu de atat cred ca nu au stat lucrurile de la Revolutie pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Eu nu-mi dau seama cat de rau m-a fraierit Basescu, traiesc intr-o ignoranta totala.
Macar acum aveam o solutie la toate problemele, sau mai bine zis o cauza tuturor problemelor din viata noastra, de orice natura ar fi ele :" Basescu e de vina"...mai simplu de atat cred ca nu au stat lucrurile de la Revolutie pana acum.

dar ne poti spune/enumera realizarile ,nu?
uite eu te ascult cu interes.
poate imi explici de ce minte la fiecare 2 fraze.poate imi explici cum sta treaba cu aia 90% de manelisti?poate imi explici de ce presedintele ia locul unui prim ministru(ma rog ala e tentativa nereusita de PM).
sunt curios de ignoranta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:
citat din mesajul lui inbox

dar ne poti spune/enumera realizarile ,nu?
uite eu te ascult cu interes.
poate imi explici de ce minte la fiecare 2 fraze.poate imi explici cum sta treaba cu aia 90% de manelisti?poate imi explici de ce presedintele ia locul unui prim ministru(ma rog ala e tentativa nereusita de PM).
sunt curios de ignoranta ta.

Daca tot e vremea intrebarilor, am si eu una pentru tine si de fapt, pentru cei care doar acuza sau gasesc probleme: imi poti defini te rog ce inseamna PM competent? (te rog sa nu fie raspuns de genul - "oricine diferit de Boc"). Intrebarea e valabila si pentru presedinte. Mersi.

Sirimie: partea proasta nu e ca 41% ar vota comunistii, ci motivul din spatele votului: pe vremea comunistilor aveam locuri de munca si case date de stat.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Carina pe vremea comunistilor eram extrem de saraci si material si moral. Extrem de saraci si mai ales fara sanse. Nici macar nu poate sa intre in discutie. Oricat ar parea de hilar, este greu acum, clar este totul nesigur dar exista sanse. Atunci eram condamnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:

Carina pe vremea comunistilor eram extrem de saraci si material si moral. Extrem de saraci si mai ales fara sanse. Nici macar nu poate sa intre in discutie. Oricat ar parea de hilar, este greu acum, clar este totul nesigur dar exista sanse. Atunci eram condamnati.

Eu stiu Marius. Pe mine argumentul m-a dezamagit si m-a dezarmat.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Corect. Insa sansele trebuiesc cautate. Altfel spus, norocul ti-l faci singur. Toti cei care regreta comunismul sunt oameni care nu au invatat sau nu doresc sa caute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sirimie, te-ai grabit.
Intrebarea asta trebuia pusa mai incolo, mai spre sfirsitul toamnei, sa apuce electoratul sa se dezmeticeasca ccc cu adevarat. Pe propria-i piele. (Din pacate, si pe a noastra, a "ciuruitilor").
Acum, o sa primesti ca raspuns citeva lozinci, indeajuns de promovate in spatiul public pentru a fi insusite de catre doritori, gen lasa ca ailalti erau mai prosti si/sau aia care-l contesta pe basescu sint toti platiti de Vintu care vrea sa ia sarea (sau posta?) si/sau pentru esecul guvernarii Boc sint responsabile guvernarile trecute de la Litovoi voievod incoace etc.

O radiografie a momentului actual:

Lipsa de viziune

"Ultimele zile ne-au aratat o Romānie fara scopuri, fara viziune, fara un drum pe care sa mearga īnainte. Sa privim faptele.

1. Ceausescu era un bun conducator, spune un sondaj.
2. Bancile īncep sa-si retraga banii.
3. Primarul dintr-o comuna pune la cale o rascoala īmpotriva unui investitor.
4. Deja se spune ca o sa avem o scadere a PIB-ului si anul viitor.
5. Emigratia a ajuns la 300.000 de persoane anul asta.
5. Avem un Guvern fara sustinere populara.
6. Lįszló T#337;kés cere iesirea īn strada pentru autonomie.
7 Acelasi personaj cere practic Presedintelui sa-si plateasca datoriile din campaniile electorale.
8 Īn situatia economica dificila īn care ne aflam subiectele zilei sunt sinuciderile si deshumarile, plus crime si alte infractiuni.
9. Masurile guvernamentale sunt haotice, nu exista decāt schimbari peste schimbari, nimeni nu īncearca sa faca previziuni bazate pe simulari si sa ia hotarārile īn consecinta.
10. Raportul pe Justitie a fost un dezastru. Noi raspundem cu un contraraport si aere nationaliste. Toata lumea stie ca Raportul este corect.
11. Ministrul Vladescu are cartonas galben pentru aiurelile debitate. Altii īsi dau demisia pentru cāteva cuvinte ale unui subordonat.
12. Toate masurile sunt luate pentru cāndva īn viitor. Niciodata azi, cu exceptia taierilor de salarii si pensii si maririlor de impozite.
13. Sunt disponibilizati cei de la filarmonici si de la alte institutii culturale, cei din Educatie, nu functionarii.
14 Proiecte bazate pe fonduri europene nu pot fi duse la capat pentru ca angajarile sunt blocate.
15 Suntem tot sub 10 procente la absorbtia fondurilor europene.
16. Restantele la credite cresc nestingherite.
17. Investitiile sunt la fel de oportune, facem la Turda o gradina zoologica de 7,8 milioane de lei. Cool.
18. BOR īnca nu e impozitata.

Se poate continua asa mult si bine. Si la ce ne foloseste? Ca sa īntelegem ca mai avem mult si bine de suferit. Suntem o populatie derutata iar guvernantii ne reprezinta."

Mergi la inceput