Intrebare pentru cine l-a votat pe Basescu
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
loryi1974 spune:
Pai reducerea salariilor bugetarilor nu intra in categoria "crestere de taxe".
Iar despre datul artistilor si profesorilor afara,hai sa fim seriosi.De mult nu a mai fost o ingramadeala mai mare la examenul de titularizare in invatamant.
Pe de alta parte,iar imi aduci aminte de mult prea multele drumuri facute aiurea pentru ca asa vor muschii unor functionari si de zambetul lor special...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sirimie spune:
Ce bine era daca astia erau cit de cit competenti.
Au promis reducerea cu 20% a cheltuielilor bugetare inca in februarie 2009. Ce mai discutii atunci despre ce rau va fi de bugetari etc. Nu s-a intimplat nimic pina acum cind i-au impins altii de la spate sa scada salariile si sa creasca TVA .
Asta pe linga faptul ca au stat sa astepte poate poate cade para malaiata si "isi revine economia".
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
loryi1974 spune:
Pai in toamna lui 2008 ,cand lumea intreaga vorbea deja de criza economica,guvernul Tariceanu a aprobat cresterea salariilor din cauza de alegeri ,curat liberal :) Apoi a venit anul electoral 2009 cand era un guvern PSD-PDL ,iar in toamna lui 2009 ,inainte de alegerile prezidentiale,bugetarii,din cate imi amintesc,au primit zile de concediu fara plata.
PS:intre Crin si Ponta,zau ca l-as vota pe Ponta.Crin inca nu a priceput ca trebuie sa mai dea si el pe la serviciu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
Afirmatia asta e de genul "strugurii sunt acri" Nu ai de unde sa stii cu siguranta dar presupui ca sa nu iti para prea rau ![]() Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]() Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Pai nici tu nu ai de unde sa stii cu siguranta si faci aceleasi presupuneri ca sa te oftici sigura. Iti doresc sa votezi cu castigatorii data viitoare si sa ramai impacata cu votul tau.
Eu nu sunt impacata ca m-am dus la vot dar presiunea a fost mare
![](chatterbox.gif)
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
![](icon_smile_wink.gif)
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Pai in toamna lui 2008 ,cand lumea intreaga vorbea deja de criza economica,guvernul Tariceanu a aprobat cresterea salariilor din cauza de alegeri ,curat liberal :) Apoi a venit anul electoral 2009 cand era un guvern PSD-PDL ,iar in toamna lui 2009 ,inainte de alegerile prezidentiale,bugetarii,din cate imi amintesc,au primit zile de concediu fara plata. PS:intre Crin si Ponta,zau ca l-as vota pe Ponta.Crin inca nu a priceput ca trebuie sa mai dea si el pe la serviciu. |
Crede-ma, micu' titu' e cel putin la fel de rau. Intre Crin si Ponta n-as putea alege. Probabil ca n-as vota deloc (singura data cand n-am votat a fost la meciul tov. vadim vs tov.ilci).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
citat din mesajul lui claujro Probabil Geoana sau Crin ar fi facut la fel sau mai rau. So... |
supozitie nefondata....
I'm not crazy my reality is just different than yours !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/espiritu/espiritu.jpg)
espiritu spune:
citat din mesajul lui muffin Au intrat activistii de partid in actiune ![]() De parca nu e de ajuns cata manipulare si spalare de creier in masa se practica la Irealitatea si Anteneneledesecuristaleluivoiculescu. Ha ha... se vede ca nea voiculescu si conu vantu pun la cale o razmerita in toamna... |
faci parte din categoria celor care trebuie sa le spuna teveul ca afara-i frig si ploua?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
sirimie spune:
Da, si eu cred ca Tariceanu a gresit in 2008. Dar sa nu exageram, Basescu a promulgat legea cu marirea salariilor profesorilor cu 50% si a mai dat niste legi de pensii speciale. Daca e sa faca concurs de aberatii nu Tariceanu iese cistigator.
Am blog
sirimie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Androix
Pai nici tu nu ai de unde sa stii cu siguranta si faci aceleasi presupuneri ca sa te oftici sigura. Iti doresc sa votezi cu castigatorii data viitoare si sa ramai impacata cu votul tau. |
Boc nu a facut nimic din ce a promis in 2009. Daca eu la servici nu fac ce trebuie astia ma dau afara. Si cu toate astea Basescu tot pe el l-a pus prim ministru.
Cred ca orice guvern ar fi mai bun ca asta PDL + UDMR. Din pacate. Eu sint printre aia care regreta foarte mult ca Boc si guvernul lui sint incompetenti.
![](icon_smile.gif)
Am blog