Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Bai Shubu s-au adunat toate belelele pe tine...
Am citit ce spui...greu sa dau sfat...dar daca ii zicihai ca vin si eu"? ce se intampla?
Incearca si tu sa iesi, sa faci ceva ce-ti place...cand zice ca pleaca la club, daca nu te duci cu el sa-i spui "bine du-te ca si eu o sa ma duc in treaba mea, chiar uitasem sa te anunt" . Usor de zis, cred ca destul de greu de facut...Al meu se mai duce sa joace baschet sau rar cu baietii la bere, eu nu prea ma duc nicaieri dar cand incepe sa exagereze ii spun ca am si eu nevoie de cateva ore sa le petrec cu mine, sa citesc, sa fac ceva ce-mi place...sa ia copii si sa ma lase in treaba mea...Nu face asa - de cele mai multe ori - dar ia seama si devine atent cu plecarile...

Hai ma ca daca nu e om rau asta poate se rezolva ca zici ca nu face tampenii...Stiu eu ca noi stam prost cu rabdarea acum, e moment ne-potrivit pentru "educarea" taticului da' incearca, serios, merita sa va bucurati amandoi de copilas si macar sa nu-ti faci reprosuri mai tarziu ca n-ai incercat mai mult...

Asteapta-l intr-o zi nu bosumflata ci zambitoare, da-i un pupic si spune-i ca te bucuri ca s-a intors ca iti era dor de el...poate il irita si faptul ca esti suparata pe el...

Sa te faci repede sanatoasa, gargara cu sare e buna, inhalatii cu musetel si sare grunjoasa, daca tusesti pune pe piept un ciorap cu sare mare incalzita cat suporti (toate cu sare). Frectia e buna, e OK si cu tuica dar cred ca spirtul e OK ca nu are asa mult alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetele, sunt in sapt 18...Nu-mi vine sa cred...
Bebelu ce burtica frumusica aiSa vezi de acum incolo ce repede creste...Ce bine ca nu te-ai ingrasat deloc...
Nici eu n-am anuntat inca la servici, astept pana dupa Sfanta Marie ca pe 13 aug merg la ecograf...macar sa spun si ce o sa am...port tricouri mai largi si nu se baga de seama.

Bebelusi

toate fetele...

La noi s-au mai linistit apele...a fost o perioada tensionata, am vorbit permanent unii cu altii dar prefacandu-ne ca suntem politicosi ...a fost bine si asa decat nervi si cearta...Eu am fost mai trista am mai plans pe ascuns dar acum m-am linistit - slava Domnului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

lili am pus 4kg. dar nu se vad ff mult
decat la pulpe, fund, solduri si burtica
in rest. sunt k inainte.

Doamne ajuta sa ajungi cu bine la 40 sapt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

e obligatoriu sa ne ia medicul de familie in evidenta ca suntem gravide?
eu sunt trecuta la cineva dar asa doar pe hartie, nu am tercut de ani de zile pe acolo ca nu am avut nevoie.(mai e si departe rau..).

18+

Mergi la inceput

zumzu eu am mers cand mi-a dat trmiterea pt analizele gratuite, i-am zis k sunt gravida, dar nu a zis nimic k trebuie sa ma treaca undeva sau sa fac ceva
stiam k trebuie sa iti dea carnetu gravidei, in care se scrie lafiecare eco si consultatie ce se intampla. dar nu am primit asa ceva
ma voi duce acu cand voi repeta analizele de sange sa vad dc s-a schimbat ceva si voi intreba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu nu aveam medic de familie aici in Bucuresti. Mi-am facut de cand sunt gravida mai mult pt concediu medical, prenatal si postnatal. Nu mi-a dat nici o hartie nimic. Am inteles de la o prietena care a nascut in aprilie ca ar trebui pastrate toate analizele si cand mergi la maternitate sa le ai cu tine.

LA MULTI ANI!!!!Tierry sa fiti sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Laura

16+

Mergi la inceput

da...toate analizele cu eco se iau cand nasti
dar asta e un carnetel separat in care se trec toate rezultatele.
care ramane in evidenta medicului de familie.
chiar m-ati facut curioasa acu si sapt viitoare cand merg la analize o intreb ce si cum si va zic

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Analizele le pastrez, nu-i problema...am deja ditamai dosarul:)
Pana nasc o sa-mi fie greu sa-l car dup mine..dar ma gandeam sa nu am vreo supriza mai tarziu: de exemplu cand cer bilet pt internare pt nastere. Te interneaza si fara daca e urgenta?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

eu cred ca depinde de spital si de dr. pana acum eu am doar analizele obisnuite de sange si de urina si eco lunara dar pentru care nu mi s-a dat niciun fel de poza desi ma duc la cabinet particular. nu am facut nici TORCH, nici DT si nu voi face nici TT. mi-a facut si mie un carnetel dr in care a scris informatii generale, gen greutate, inaltime, recomandari si tratament. altceva nu am si nici nu cred ca imi va da.

Raluca 14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

iar med de familie m-a luat in evidenta in sensul urmator, trebuie sa ma duc in fiecare luna sa ma cantareasca si sa imi ia tensiunea si cam atat. si m-a modificat in lista ei de la studenta la gravida ca sa poata sa imi dea retetele gratuite. in rest nimic. eu nu am nevoie nici de concediii medicale pentru ca nu lucrez si ea o sa imi dea niste scrisori medicale sa duc la facultate la anul ca voi naste exact in timpul sesiunii si aia de la fac ma incadreaza altfel.

Raluca 14s

Mergi la inceput