Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mai tineti minte cand vb cu ce il scoatem pe bb din spital la iarna? si va ziceam de un sac pt bb din ala gros??
am gasit www.voinicel.ro/magazin/portbebe-paturica-pentru-bebelusi-luni-p-1352.html?osCsid=3bd4263dae906b462e34f49fbf04b3e5" target="_blank">aici despre asta vb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

imi pare rau ca n-am mai reusit sa intru, va pe toate

avem probleme la odiseea lui Luca... puiuti cu mari probleme de sanatate. nu vreau sa va amarasc, dar care aveti apropiati preoti as aprecia daca ne-ati ajuta cu o pomenire a puiului si a parintilor (tatal e si el preot). Siluan are 5 luni, sunt in gernamnia acum, are nevoie de transplant de ficat, diagnoza ciroza, se pare din cauza pacatosului de CMV, la care mamei i s-a spus ca are imunitate.

va rog MULT care puteti, puneti o rugaciune pentru el!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha da-mi numele sa le dau sotului meu sa ii pomeneasca
sanatate multa.

offf..hai k mi-am bagat un cutit in suflet..
k prima oara mi-a iesit si mie cmv pozitiv, si dupa negativ, cu valoare aproape de zero.
iar medicu a zisk nu mai trebuie repetat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

bebelu, eu nu l-am facut deloc. nici acum, nici la Luca. luni merg la programare pt TT si-l fac si p'asta, ca se pare ca e pacatos rau. nu se stie ce a fost, cu analiza mamei... dar imi amintesc ca traim in romania

pe bb il cheama Siluan, are 5 luni, parintii sunt Simona si George (am zis ca si tatal e preot?). sunt din Brasov.

merci mult de tot, suntem toate randunicile varza, nici nu ma gandesc cum sunt parintii. speram sa se poata face transplantul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

miha am trecut pe foaie si diseara ii dau sotului.
Doamne ajuta sa se faca bine bb si multa putere parintilor sa ii fie alaturi si sa poate sa il ajute cu tot ce se poate.
sa ma ti si pe mine la curent cu ce se intampla
voi mai ntrat eu la odisee. dar sper sa nu am mult de citit k nu am cand sa stau sa vad care sunt mesajele legate de Siluan

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ralukara, din cate stiu eu mamele cu miopie trebuie sa mearga la oftalmolog de 2 ori pe timpul sarcinii, undeva pe la sfarsit, ca sa faca anumite controale(fund de ochi, cred) si daca medicul oftalmolog iti da ok-ul atunci poti naste natural. Se pare ca efortul de la nastere iti poate afecta retina si pot sa-ti creasca dioptriile ca fund de borcan.
Eu nu merg sa-mi fac avand si altele pe langa care cer cezariana.Dar trebuie totusi sa spui la medic.

Multa sanatate, shubu!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 10+

Mergi la inceput

bebelu de ajutor. te tin la curent pe PM.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

[quote]citat din mesajul lui bebelu86

mai tineti minte cand vb cu ce il scoatem pe bb din spital la iarna? si va ziceam de un sac pt bb din ala gros??
am gasit www.voinicel.ro/magazin/portbebe-paturica-pentru-bebelusi-luni-p-1352.html?osCsid=3bd4263dae906b462e34f49fbf04b3e5" target="_blank">aici despre asta vb

Ce bine..il bag si eu in bookmark, si eu mai dadusem peste el dar il pierdusem din vedere.Arata bine

18+

Mergi la inceput

chiar mi se pare potrivit pt ce vom avea noi nevoie la iarna.
sper sa mai gasim si mai tarziu
eu incep cumparaturile din octombrie. k acu e prea dvrm.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele

ce mai faceti ? cum va simtiti ?

Ma rog si eu pentru bebelusul cu probleme , sa il ajute DD sa treaca peste acest prim hop si pe parintii lui sa ii intareasca, sa fie puternici si sa lupte pentru el . Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor..pe mine ca strain ma doare inima cand aud de astfel de cazuri si ma gandesc zile intregi. Doamne fi alaturi de ei

Simo 17 +

Mergi la inceput