Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

revin si eu in peisaj…
as vrea mai intai sa le felicit pe nou-venitele buburuze: sarcina cat mai usoara, fara prea multe emotii si bebei sanatosi si la termen!
mai buburuzelor, mi-e greu sa tin pasul cu voi! imi ia cateva ore bune sa citesc tot ce scrieti in 1-2 zile… iar cand in sfarsit sunt dispusa sa raspund, subiectele nu mai sunt de actualitate :)…
ca si up to date sunt consemnata la pat :), alaltaieri am fost la eco la 3 saptamani de la sangerari si am avut neplacuta surpriza sa constat ca am mai achizitionat intre timp un alt hematom, care-i mai mare decat primul (2.5/2 cm) si are si o pozitionare diferita, subamniotica… la naiba! daca n-ar fi reaparut micile intepaturi cred ca as fi suportat mai usor ideea, dar asa ca un facut (sau poate nu) am mai nou si dureri de spate…
cica sa nu ma nelinistesc? sa stau linistita in pat si sa iau nospa… usor de spus :)… doar ca as vrea sa inteleg si eu de ce fac hematoame ca poate as putea sa le evit cumva… desi nu cred sa am ceva de reprosat… am tot timpul grija de mine si bebe…
scuze de ton… cred ca sunt putin deprimata… sper sa vina ploaia :)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggsk spune:

ah, nu stiu daca o sa functioneze

http://www.4shared.com/file/72953877/eeccb9cf/MAMA_SI_COPILUL-EMIL_SI_HERTA_CAPRARU-EDITURA_MEDICALA_1984.html%20

e un link pt free download pt 'mama si copilul'de capraru (ed din 1984). daca nu merge, cautati cu google linkul cu 4shared com

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

uraaaa...diseara imi vine masina din service
mi-am revenit din nervi..ca ma apucasera rau ..nu mai puteam
va povestesc imediat

tre sa sun sa rezolv sa ii dea masina sotului ca e pe numele meu si parca vad ca nu vor ..si e departe rau nu am cu ce ajunge

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna!

Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru... Avem asa: UM - 03.03.2010, DPN - 07.01.2011.

Va urmaresc de ceva capitole bune, dar abia acu' am prins timp si curaj sa va scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 37

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput