Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

scuze Bebelu....de bucurie sunt aiurita...la 22 de sapt m-a programat la morfofetala
la 16 fac triplutestul..si merg si la echo..deh sunt zapacita

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma si gandeam ce morfo faci la 16 sapt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

asa e cand esti indragostita
bine ca ai vazut tu...

Angie+13

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna fetele.Simona,imi pare teribil de rau,dar crede-ma ca nu mi-e bine deloc deloc.
Am facut si un pic de febra,nasu tot curge,capu doare,gatu doare.De mancat am mancat niste lapte batut ca asta am putut.Plus ca vomit.Azi am vomitat de 3 ori,azi-noapte o data.
Am sunat si doctorul,i-am zis ca am facut febra si a zis sa iau algifen sau un algocalmin,paraetamol sa nu iau ca e mic bebe.
Despre algifen si sarcina nu gasesc prea multe pe net,poate un algocalmin.Si marti merg sa ma vada.
Va pup pe toate. Si inca o data,imi pare rau,Simona

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ooff mai Ana ..imi pare tare rau ca te simti asa...dar te-a luat asa dintr-o data ..ce s-a intamplat ?
Ia ce pastile a zis dr si stai linistita in patuc

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da,ieri m-a luat cand vorbeam cu fetele.Iar am vomitat,deci s-a dus si laptele.Sa ma duc la spital daca ma simt tot asa?Nu stiu ce sa fac.Al meu sot zice sa mergem la spital daca mananc si stomacu refuza tot...

13+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana dc nu te simti bine deloc, mergi la medic, poate iti face si o perfuzie ceva si iti revi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si eu zic ca e mai bine sa mergi la spital Ana ..o perfuzie te mai intareste acum..ai grija de tine

Simo 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Salutare la toate burticutele

pe mine ma inteapa rau ovarul stang de ieri, am luat multe no-spa dar nu cedeaza..oare am racit???e grav???
abia saptamana viitoare merg la eco...si..sper sa nu uit sa intreb de balonare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor sa nu mi-o luati in nume de rau, dar sincer va recomandat sa nu mai luati algocalmic. Consumat pe termen lung duce printre multe altele la distrugerea sistemului iminitar si a sistemului nervos. E interzis in multe tari. Stiu ca pt dureri isi face efectul ce mai repede. De exemplu in cazul meu nu functioneaza. Pot sa beau si 10 si nu-mi trece durerea.
Ana sper sa te faci bine cat mai repede. Nu prea ma pricep la tratamente naturiste.

Laura

16+

Mergi la inceput