Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

AAAAAAA...am uitat: scortisoara si usturoiul sunt antibiotice naturale (si nu fac rau la bebe). Vezi cum poti sa le combini in alimentatie. Usturoiul trebuie sa fie crud sau gatit cel mult 10 min.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

de asemenea mierea si scortisoare... remedii in diff proportii pt ffff multe probeleme de sanatate
daca vreti detalii postez aici

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

AAAAAAA...am uitat: scortisoara si usturoiul sunt antibiotice naturale (si nu fac rau la bebe). Vezi cum poti sa le combini in alimentatie. Usturoiul trebuie sa fie crud sau gatit cel mult 10 min.

daca faci un ceai de scortisoara (apa cu scortisoara infuzate parca) te desfunzi instant; f=gustuol e oribil, e drept, dar desfunda pe loc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

bebelu, Shines, lorich, multumesc de incurajari. Am papat putin Nutela cu painica si lapte cu cafea.....am mai bagat si un iaurt..acum sunt la nestea de lamaie.
parca mi/am mai revenit putin. Incerc din tot sufletul sa/i multumesc pe toti. de fapt problema acolo e ca eu eram cea saritoare pentru toti iar acum cand m/am inmuiat toti ma vad ciudat.

Alexa, scortisoara zici? mie imi place tare mult...i-a sa incerc.

mai fetelor mie medicul de familie imi face ceva : MA CANTARESTE!, Doamne pe ce se duc banii nostri!!!!!!!!!!!!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele!

Mie medicul de familie mi-a recomandat niste analize care mi-a precizat ca sunt gratuite, dar le-am refuzat politicos ca mi le facusem pe cardul de sanatate de la serviciu.
Cica daca nu am nevoie de analize de la ea, atunci ne vedem doar daca am nevoie de reducerea programului de lucru la 6 ore, daca am nevoie de concediu medical si bineinteles pentru pre-postnatal si concediul de crestere bb.
Deci cam pentru astea sunt buni medicii de familie in cazul nostru.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Neata gata am reusit sa citesc din urma.............Stiu ce fac azi dau fuga la magazin si imi fac si eu dovlacel si pasta de conopida iamiiiiiiiiiiisuna minunat AMR 32 DE ZILE pana vin acasaaaaaaaaaaaaaa

Cu ajutorul lui Dumnezeu15+ Cea mai de pret Comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Burtici vin iarasi cu intrebarii

Cand am fost la eco bebe era cu capusorul in jos, este vreo problema?
Mi-a dat ampicilina 500mg, dar pe reteta (scris cu picioarele)nu stiu exact ce scrie, parca tin minte ca a spus sa iau la 8 ore timp de 7 zile sau 1mg de 2 ori pe zi, cat inseamna asta , mama da proasta sunt

Cat priveste medicul de familie pe mine ma cantareste , ma masoara, imi ia tensiunea si imi da analize gratuite.

Va si mersi in avans pentru raspunsuri

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

alina nu cred k e vreo probl k e cu caputu in jos.
eu si la 15s cand am mers la eco s-a invartit, s-a sucit, ba cu capu in sus, ba in jos, ba culcat.
e mic acu si are loc sa se invarta si sa miste cum vrea el.
asak nu iti face griji.
mai ales dc nici medicu nu ti-a zis nimic, inseamna k nu ai de ce sa te gandesti la ce e rau.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

pliz , mai dati-mi o data linku' pt cartea buna de mamici si pt bebe ... eu n-am putut sa accesez linku' ... sau macar Numele exact al cartii , editura ,anul ... ceva.. pizzzz

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Shines, m-ai dat gata cu dovlecelul tau. abia astept sa ajung acasa sa fac si eu.
Mi-e o foame de lesin, si nu pot sa plec sa imi cumpar ceva de mancare, pt ca noi nu avem voie sa parasim cladirea in timpul programului, iar prin oras cu treaba azi nu am de ce sa merg, iar colegii mei sunt plecati pe teren dar in afara orasului. pffff, si desteapta de mine mi-am uitat din viteaza de dimineata mancarea acasa!!!
asa ca, dupa ce am mai citit si de dovleclul lui Shine, yammyyy, va dati seama...

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput