Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana ia umbrela si fugi! Ploua tare?

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Daca ma uit aici e ok:http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart! dar...eu stiu...cartile mele groase zic ca trebuia sa aiba macar 150g mai mult!

Cristina 30+

Lasa draga nu te stresa pt 150gr!! Poate la bb nu-i place sa fie gras! Nici a mea nu era f mare cand am fost la eco,mi-a zis dr ca e in urma cam cu o saptamana. Avea 1150gr la 28 saptamani. Au ei timp sa creasca,o sa-i indopam cu tzitzi!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

pai nici mie nu-mi place sa fiu gras si sunt! El nu tre' sa fie baiatu' lu' mama?

Cristina 30+

Baaaaa,sa zici toata ziua:manca-lar mama pa el de grasun si falcos!! ce-mi seamana!!

Mergi la inceput

Citat:

Ana ia umbrela si fugi! Ploua tare?

Cristina 30+

A turnat cu galeata,potop,dar acu a trecut! Oricum l-am sunat pe sotu' si am dat comanda de o cioco cu alune intregi. Vine pe la cinci acasa,asa ca mai salivez putin!Din
www.okazii.ro/catalog/42063964/ciocolata-nussknacker-edel-vollmilchschschokolade.html#galerie" target="_blank">asta i-am zis sa-mi ia! E preferata mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Daca ma uit aici e ok:http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart! dar...eu stiu...cartile mele groase zic ca trebuia sa aiba macar 150g mai mult!

Cristina 30+

Lasa draga nu te stresa pt 150gr!! Poate la bb nu-i place sa fie gras! Nici a mea nu era f mare cand am fost la eco,mi-a zis dr ca e in urma cam cu o saptamana. Avea 1150gr la 28 saptamani. Au ei timp sa creasca,o sa-i indopam cu tzitzi!!

pai nici mie nu-mi place sa fiu gras si sunt! El nu tre' sa fie baiatu' lu' mama?

Cristina 30+

Baaaaa,sa zici toata ziua:manca-lar mama pa el de grasun si falcos!! ce-mi seamana!!

Pai i-as zice daca mi-ar semana! dar uite ca io cresc in jurul lui si el ba! La 4D iar a dat vina pe el ca nush cum sta, am vazut un butonel de nas, incerc sa-i fac poza sa pun in albumel! Si mi se pare ca are falcutici!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Gata, pregatesc baxul de servetele si centura si ne intalnim!
Si mergem la mac, sa ne inecam amarul - au si branza si carne in cheesburger, lapte in shake si gasim noi si ceva cu ou

Pupam

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna viitoare mamici citesc des mesajele voaster dar nam mai scris pana cuama , rog pe administrator sa-mi puna si mie numele printesei suntem in 28 sapt, dpn 20 oct 2010, constanta, spitalul judetian,

Mergi la inceput

CHICHI pai daca ai vazut ca are falcutzi,de ce te mai stresezi? Lasa-l draga ca o creste el mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:

Fetelor va [pup! Sunt tare amarata!... nu inteleg de ce nu creste mai bine! Oficial sunt in depresie! Imi vine sa bocesc sa ma umflu!

Kiti sarumanuka pt centura! Pai ne vedem zilele astea cumva! Daca suporti o smiorcaita! Maine ar trebui sa fim veseli, facem 4 ani de casnicie! Si sambata e ziua mea...

Cristina 30+

CHICHI in primul rand nu toti bebeii au acelasi ritm de crestere , iar in al doile a rand nu mi se pare ca este in urma rau sa te ingrijorezi , eu cand am fost la eco , aveam 31 sapt si avea pitik 1,700 kg , avand in vedere ca ei iau acum intre 200 si 250 g pe saptamna inseamna ca si baietelul tau o sa aiba cam pe aproape si mie nu mi-a zis ca nu ar fi bine
STAI LINISTITA K IL STRESEZI PE BEBE
Dar tu iei elevit ?

Burtica de 34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Vom avea o printesa care se va numi patricia, eu mamica sunt tatiana va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dagelor

Chichiuta te rog nu te mei stresa asa de mult. Am vazut ca pe rezultatele de la eco scrie la greutate +/-200, 300g, deci poate se regasesc si cele 150g care ar mai trebui sa le aiba bebitu tau. Iti tin pumnii stransi maine si sunt sigura ca totul va fi bine.

Am fost si eu astazi la morfo de trim 3 si cica ar fi in grafic bebelina, dar ca ar fi lichidul amniotic cam la limita inferioara. Cica sa beau multe lichide, dar eu beau cam 3l apa/zi. O sa ma straduiesc sa beau si mai multa.Cica ar avea 1863g. Mi-au venit si analizele: anticorpi rh neg, in rest toate bune, mai putin Ca=8,2 si proteinele tot asa sub limita inferioara. Si cand ma gandesc ca eram carnivora rau inainte, iar acum mananc carnita max o data pe zi.

Cami felicitari pentru semnatura si primele achizitii.

O zi frumoasa fetelor!

31+

crina cu

Mergi la inceput