Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor va [pup! Sunt tare amarata!... nu inteleg de ce nu creste mai bine! Oficial sunt in depresie! Imi vine sa bocesc sa ma umflu!

Kiti sarumanuka pt centura! Pai ne vedem zilele astea cumva! Daca suporti o smiorcaita! Maine ar trebui sa fim veseli, facem 4 ani de casnicie! Si sambata e ziua mea...

Cristina 30+

Suport, cum sa nu, poti sa smiorcai cat vrei tu, aduc baxu' de servetele
Maine te duci la eco programata, nu? O sa vezi ca e totul bine si o sa te linistesti, ca sa iti priasca si tie aniversarile.

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

nuuuu, eco programata a fost cea de sapt trecuta. Asta era de fita, gratuita! De-aia zic ca mai bine nu ma duceam! Dupa cea de sapt trecuta eram fericita! Maine ma duc doar la dr mea la cabinet, sa ma urce pe masa dupa cum iti povesteam, ca nu m-a vazut pana acu! Sa aduci multe servetele! O sa ma pun la masa si-o sa mananc non stop numai carne, lapte, branza, oua...

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Chici nu fii necajita, ca masuratorile mai gresesc, adica fiecare medic are stilul lui, iar greutatea se calculeza. Eu am patit la fel, la morfologia de trim II, pe care am facut-o in doua locuri, la interval de o saptamana si unde a iesit ca bebe n-a mai crescut. Cand am revenit la medicul meu (adica la acelasi tip de masuratori) s-a vazut ca bebe creste constant. Deci eu zic sa te relaxezi, ca daca nu-i facuta masuratoarea de acelasi medic si la acelasi ecograf, mai apar diferente.

Nike sa vii cu vesti bune!

Haideti fetele, ca mai avem putin

camelia 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Chichi ia uite cate motive de veselie ai, sigur o sa fie bine cu bebe.
Cand m-am intors din concediu si am fost la eco mi-a zis ca nu circula bine sangele prin cordonul ombilical si nici la artera cerebrala..imagineaza-ti cum m-am simtit...am zis ca lesin acolo. M-a chemat la reevaluare peste o saptamana..care a trecut ca un an si a descoperit ca de fapt isi obturase el cumva cordonul..totul era in ordine. Mai apar de astea..trebuie sa tinem tari ca mai e asa de putin..si Doamne Doamne are grija de noi.

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Pai nici la mine nu e prea bun raportul ala cerebro-ombiolical, indicii sunt oleaca mai mari! Dar uterinele sunt ok. Slava Domnului ca e ceva ok! Te cred ca ti-a stat ceasul!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Daca ma uit aici e ok:http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart! dar...eu stiu...cartile mele groase zic ca trebuia sa aiba macar 150g mai mult!

Cristina 30+

Lasa draga nu te stresa pt 150gr!! Poate la bb nu-i place sa fie gras! Nici a mea nu era f mare cand am fost la eco,mi-a zis dr ca e in urma cam cu o saptamana. Avea 1150gr la 28 saptamani. Au ei timp sa creasca,o sa-i indopam cu tzitzi!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor va multumesc tuturor pentru urari, scuze pentru ac nu mai nominalizez!

Tina, cu(35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

CHICHI, si in fond si la urma urmei,ecografele astea nu-s chiar precise,ele aproximeaza nu dau date exacte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Bebecris eu din pacate cand mananc lactate parca folosesc alta gura nu a mea..nu stiu de ce intra asa greu..ma chinui sa mananc zilnic totusi lactate ca stiu ca are nevoie cuculet..

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

mie i-mi place foarte mult laptele batut de la Napolact, e putin acrisor si am gasit acum in carefour si in sticlute mici cat sa pot sa il beau pe tot odata. si mai mananc iaurturi cu visine, la fel acrisor, branzica. Ii multumesc lui Dumnezeu ca pot sa mananc orice (si numai lucruri bune). De 2 ori am mancat de la KFC, o data MC si pizza. in rest nu simt nevoia sa mananc prostii.

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Pfuai,ce pofta de ciocolata cu alune m-a pleznit!!! Si afara ploua cu galeata,cum sa ies sa-mi cumpar??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Daca ma uit aici e ok:http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart! dar...eu stiu...cartile mele groase zic ca trebuia sa aiba macar 150g mai mult!

Cristina 30+

Lasa draga nu te stresa pt 150gr!! Poate la bb nu-i place sa fie gras! Nici a mea nu era f mare cand am fost la eco,mi-a zis dr ca e in urma cam cu o saptamana. Avea 1150gr la 28 saptamani. Au ei timp sa creasca,o sa-i indopam cu tzitzi!!

pai nici mie nu-mi place sa fiu gras si sunt! El nu tre' sa fie baiatu' lu' mama?

Cristina 30+

Mergi la inceput

Office ce mari sunteti!!! Sa cresteti si mai mari!

Camisv stiu ca sunt doar niste masuratori, dar tot m-am suparat!

Cristina 30+

Mergi la inceput