Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

M-am intors de la coafor... sunt alta jur! Parca am slabit 10 kg, asa ma simt (doar mi-am intins parul :D)!

34+

Sa va fie de bine, doamnelor

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KITI multumesc!
BEBECRIS pofta buna,ia si papa linistita!!
BUBURUZA imi pare rau ca v-am facut pofta,dar eram asa turbi dupa o ciocolata,ca mai un pic si intram in sevraj. Nu gasesti acolo nici macar una asemanatoare?? Ca daca nu facem pachet!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Citat:

M-am intors de la coafor... sunt alta jur! Parca am slabit 10 kg, asa ma simt (doar mi-am intins parul :D)!

34+

Ce faaain!!! Si eu cand ies de la coafor sau de la masaj ma simt mai frumoasa,mai slaba,mai aranjata,mai....doamna!
Sa-ti fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:

34+

Sa va fie de bine, doamnelor

Ca tare bine mai e!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

toate burticile!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupu vostru vesel! Sunt o burtik de 29 de sapt, UM 05.01.2010, DPN 13.10.2010, DN 01.11.2010.
Trebuie sa va marturisesc ca va citesc de la inceputul sarcinii si mi-ati fost de mare folos! Din pacate stateam f prost la capitolul timp din cauza serv si nu imi faceam curaj sa si scriu. Acum sunt acasa in prenatal si vroiam sa va multumesc ca sunteti aici sa dati sfaturi bune si mamelor incepatoare...

Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...

Elena, scrie repede 10 mesaje, sa te vedem in timp real. Ma duc acum sa te trec in listuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

34+

Ce faaain!!! Si eu cand ies de la coafor sau de la masaj ma simt mai frumoasa,mai slaba,mai aranjata,mai....doamna!
Sa-ti fie de bine!

Multumesc, Ana! Acum il astept pe consort ca sa-l dau gata!

Am inlocuit ciocolata cu un iaurt Activia cu mango produs in Arabia Saudita!!! Buuuuuuuuun!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Chichiuta inca o data insist safi cumintica si sa nu te mai gandesti la prostiute. Chiar iesi in oras cu kiti si faceti-va de cap.

Vanyy vreau si eu socrii ca ai tai. Ai mei de trei luni nici nu m-au intrebat ce mai fac, dar barem sa ne intrebe daca vrem sa ne cumpere ceva. Cred ca dupa ce nasc o sa vina poate cu un costumas ca strainii si gata.

Lora imi pare rau ca te-ai simtit asa de rau. poate s-a acumulat oboseala din ultimul timp. Stai cumintica si va trece durerea si contractiile.

Dragelor va multumesc mult pentru urarile sincere pe care ni le-ati transmis.

Buburuza sa-ti fie de bine. ma gandesc si eu sa ma duc intr-o zi sa ma fac frumusica, dar astept o zi racoroasa si in care sa ma simt bine.

Elena bine ai venit printre noi!

31+

crina cu

Mergi la inceput

ELENA bine ai venit!!!
BUBURUZA o sa dea sotu pe spate cand te vede!! si sa va fie de bine iaurtelu'!!

Mergi la inceput

Crinutza

Lora, stai cumintica ca mai e un pic!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Chichiutza, am citit ce ai scris despre ecografia de azi si as vrea sa te intreb ceva. Stiu ca luai Aspenter, presupun ca acum nu il mai iei ca stiu ca nu-i recomandat in ultimul trimestru. Iei altceva? Sau mai bine zis, de ce il luai initial? Probleme de coagulare dovedite? Scuze, nu vreau sa te stresez degeaba, dar eu am oprit Aspenterul la 28 sapt, analizele nu au iesit chiar Ok asa ca acum am trecut pe Clexane. Si problemele mele erau astea - lichid amniotic usor redus, bebe avea o mica intarziere de crestere, rezistenta pe arterele ombilicala si cealalta (ce-mi scapa acum..) marite, pe arterele uterine erau bune rezistentele.

Donna 29+ cu

Donna eu iau aspenter pt ca am niste lacuri vasculare placentare! Nu l-am oprit inca! N-am trombofilie sau probleme de coagulare! Lacurile alea vasculare teoretic pot insemna probleme de coagulare inca subclinice. La mine nu pot sa zic ca e intarziere de crestere, ba e cu 3 zile mai mare, ba cu 3 mai mic, doar cu greutatea zice ca a ramas in urma cam cu o saptamana, dar vedem... Rezistenta pe uterine e ok, pe ombilicala si cerebrala medie cam la limita! Trebuie sa mai cercetez situatia!

Cristina 30+

Mergi la inceput