Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

acum trebuie sa vad ce produse de ingrijire pt bebe voi lua, si trebuie sa vad ce detergent pt hainutele bebicului voi folosi...aici chiar nu stiu

bine oricum mai avem multe multe de luat, :carucior, patut.etc....mai avem de pregatit camera ohhoooooo multe multe, dar ati avut dreptate am facut o economie imensa cuu hainutele primite

30+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Anuto, sa-ti fie de bine ciocolata! Si mie-mi place aia!
Ma duc sa stau in pat, ca m-au luat niste calduri...cred ca am bufeuri!
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina si 35+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am pus o tentativa de pozica in album!

Cristina 30+

Am vazut nasucul lui bebestrumf! Are si bolfiteee! dragu de el!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

toate burticile!
Sper sa ma primiti si pe mine in grupu vostru vesel! Sunt o burtik de 29 de sapt, UM 05.01.2010, DPN 13.10.2010, DN 01.11.2010.
Trebuie sa va marturisesc ca va citesc de la inceputul sarcinii si mi-ati fost de mare folos! Din pacate stateam f prost la capitolul timp din cauza serv si nu imi faceam curaj sa si scriu. Acum sunt acasa in prenatal si vroiam sa va multumesc ca sunteti aici sa dati sfaturi bune si mamelor incepatoare...

Elena burtica de 29+ cu... fata... baiat... fata... baiat... uff... nici noi nu mai stim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LORA multumesc!! Aia e cea mai buna cioco.!
Stai si tu linistita in pat si hodineste-te!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Lora - stai cuminte in pat! M-am pregatit sufleteste sa devin matusica de forum abia peste vreo 2 saptamani, asa ca lasa bebelina la caldurica, da?
Ana - sa iti fie de bine cu ciocolata aia
Buburuzule - o sa incerc si eu orezul tau cu oua, ca suna bine
Vanny - pai spune-i socrului ca ti-a cumparat soacra un carucior, ei ca ti-a luat el patut si se rezolva totul

Kiti, 29+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ana mi-ai facut pofta cu ciocolata si mi-am luat si eu una. Acum incerc sa nu o mananc toata

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Klarisse, si eu iau doar Elevit! O data pe saptamana iau calciu, nu mai des ca a zis dr. ca nu e nevoie din moment ce beau cam 2 litri de lapte pe zi. Fe nu iau, dar am grija sa mananc cate un sote de broccoli pe saptamana. Baga si tu broccoli, spanac, etc.

Ana, mai innebunit cu ciocolata asta! Fa repede un pachet si trimite-mi si mie ca aici nu o gasesc!

Chichi, ia du-te tu la intalneala cu Kiti, bagati cate ceva de la McD si ai sa vezi ca totul va fi perfect la uramt eco!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

M-am intors de la coafor... sunt alta jur! Parca am slabit 10 kg, asa ma simt (doar mi-am intins parul :D)!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuza..sa vedem cum ies analizele si ce imi recomanda medicul..daca reglez din alimentatie sau trebuie supliment.

Klarisse graviduta 29+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput