caut carte dr sears

caut carte dr sears | Autor: tania2008

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti,

tot caut sa-mi cumpar si eu carti de dr sears si nu reusesc sa gasesc nimic. Am tot googalit, am intrebat prin librarii, si nimic. Am gasit doar o librarie online de unde pot cumpara carti in limba engleza. De inteles as intelege, insa am o reticenta totusi si prefer pt comoditate sa-l citesc in limba romana.
Ma puteti ajuta cu un link sau o adresa de librarie din Bucuresti?

Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania2008

Dragi parinti,

tot caut sa-mi cumpar si eu carti de dr sears si nu reusesc sa gasesc nimic. Am tot googalit, am intrebat prin librarii, si nimic. Am gasit doar o librarie online de unde pot cumpara carti in limba engleza. De inteles as intelege, insa am o reticenta totusi si prefer pt comoditate sa-l citesc in limba romana.
Ma puteti ajuta cu un link sau o adresa de librarie din Bucuresti?

Va multumesc anticipat

http://www.ishop.ro/carte/Dieta-Zona_BARRY-SEARS-BILL-LAWREN_8402.html sper sa-ti fie de folos...eu am cumparat-o pentru o prietena de-a mea care din pacate nu mai este printre noi...poate am aflat de ea prea tarziu.... sau poate asa a fost sa fie....Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

Luisa, multumesc pt raspuns.
Imi pare sincer rau pt pierderea suferita

Eu vad acolo o carte despre o dieta. Eu caut o carte de puericultura, din seria Capraru, Spock...acum vreau Dr Sears, ca am auzit ca ar fi cel mai rasarit.

Multumesc oricum, inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania2008

Luisa, multumesc pt raspuns.
Imi pare sincer rau pt pierderea suferita

Eu vad acolo o carte despre o dieta. Eu caut o carte de puericultura, din seria Capraru, Spock...acum vreau Dr Sears, ca am auzit ca ar fi cel mai rasarit.

Multumesc oricum, inca odata

probabil ca http://www.buybooks.ro/mamasicopilul-editiaavi-a.html este ceea ce-ti trebuie ! Cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2008 spune:

multumesc, dar am Capraru
acum caut Dr Sears

Mergi la inceput