Dragi parinti,
tot caut sa-mi cumpar si eu carti de dr sears si nu reusesc sa gasesc nimic. Am tot googalit, am intrebat prin librarii, si nimic. Am gasit doar o librarie online de unde pot cumpara carti in limba engleza. De inteles as intelege, insa am o reticenta totusi si prefer pt comoditate sa-l citesc in limba romana.
Ma puteti ajuta cu un link sau o adresa de librarie din Bucuresti?
Va multumesc anticipat
Citat: |
citat din mesajul lui tania2008 Dragi parinti, tot caut sa-mi cumpar si eu carti de dr sears si nu reusesc sa gasesc nimic. Am tot googalit, am intrebat prin librarii, si nimic. Am gasit doar o librarie online de unde pot cumpara carti in limba engleza. De inteles as intelege, insa am o reticenta totusi si prefer pt comoditate sa-l citesc in limba romana. Ma puteti ajuta cu un link sau o adresa de librarie din Bucuresti? Va multumesc anticipat |
Luisa, multumesc pt raspuns.
Imi pare sincer rau pt pierderea suferita
Eu vad acolo o carte despre o dieta. Eu caut o carte de puericultura, din seria Capraru, Spock...acum vreau Dr Sears, ca am auzit ca ar fi cel mai rasarit.
Multumesc oricum, inca odata
Citat: |
citat din mesajul lui tania2008 Luisa, multumesc pt raspuns. Imi pare sincer rau pt pierderea suferita Eu vad acolo o carte despre o dieta. Eu caut o carte de puericultura, din seria Capraru, Spock...acum vreau Dr Sears, ca am auzit ca ar fi cel mai rasarit. Multumesc oricum, inca odata |