greutate vs aspect fizic la bebelusi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Janine, nu iti fa probleme cu dintii, al meu a avut primul coltzishor la 1 an si o luna. Ca si mine, de altfel. Si eu acum am toti dintii Robert inca mai asteapta sa ii aiba pe toti Abia de are doua masele sus si doua jos.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Janine, si fetita mea are uneori scaune de culoarea celor descrise de tine, dar niciun medic nu mi-a zis ca e ceva anormal. Am avut si noi un episod de e coli in scaun si am tratat cu antibiotic, iar coproparazitologic ii fac cam la 2 luni, cand ma lovetse paranoia ca o fi bolnava
Sentimentul de vinovatie ca "ti s-a implinit dorinta" nu te ajuta cu nimic, iti face foarte rau! Uneori si eu ma gandesc ca din cauza mea nu mananca copilu', ca eu nu ma plac pe mine asa cum sunt acu' (cu vreo 10 kg in plus!) si ca transmit fara sa vreau starea mea copilului! Insa refuz sa cred asta, refuz sa ma las sabotata de propria mea minte! Eu stiu ca ii ofer copilului mancare buna calitativ, sanatoasa, destula, ca nu-i fac observatii cand mananca, ca nu comentez despre greutatea ei sau a altora de fata cu ea!...Stiu ca eu fac tot ce pot, dar ca asa e ea!
Insa da, fara indoiala, am ajuns sa cred dupa aproape 3 ani ca exista o legatura intre un nivel crescut de anxietate a mamei si felul in care se alimenteaza copilul! E o parere personala si nu am dovezi medicale in acest sens.

Mergi la inceput