Trombofilia o cauza a infertilitatii - 29 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

la cafeluta?
floare de mac, sa vezi ce "colectie" de bebei de clexane are uscatescu in cabinet ! nici nu stiu cate albume are...multe multe

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

la cafeluta si la lucru, sarumana! abia astept sa vad si eu colectia... Oare daca ii scriu de saptamana viitoare ca sa imi "anunt" venirea la cabinet in 30 august o fi prea devreme? As vrea cum ma intorc din concediu sa ma si infiintez la ea, poate prind ovulatia cu clexane deja, ca exact atunci ar trebui sa am CM. Ma grabesc si eu ca fata mare la maritis Sau sa mai stau o saptamana si din 9 august incolo sa ii scriu?


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

anticoagulantul lupic si Factor V Leiden si dansa mi-a spus sa raman sa fac analize si vb dupa. Cand a venit cu rezultatele mi-a spus sa fac teste genetice cu risc trombofilie ca sa stie exact ce tratament imi da mai ales ca eu nu am ramas niciodata insarcina si ca in octombrie sunt programata la FIV, dar nu mi-a specificat ce analize. Rezultatul de la homocisteina au uitat sa mi-l spuna. Seara cand am ajuns acasa mi-am dat seaman ca nu mi s-a spus clar ce analize sa fac si am sunat-o pe d-na asistenta care mi-a spus ca trebuie sa fac factor II si mutatiile genei MTHFR (pe care eu le aveam facute). Si a ramas sa o sun ziua urmatoare sa imi spuna rezultatul la homocisteina (dar de 2 zile nu reusesc sa dau de dansa)si apoi sa ii trimit un e-mail d-nei dr. Uscatescu si sa ii spun sa am facute mutatiile genei MTHFR si sa vad ce imi mai recomanda sa mai fac, pt. d-na dr. nici nu s-a uitat la analizele mele facute la medlife.

Pana acum mi-am facut urmatoarele analize care sunt bune:
antitrombina III
APTT
Fibrinogen
PT
Proteina C si S
LA (APS) negativ

Analize proaste:
anticoagulant lupic
factor V Leiden
Pro.C global = 0,62
Mutatia 1298 A>C heterozigota

si astept inca sa primesc rezultatul si la homocisteina

Pe 25 august incep schema de tratament pt FIV. D-l dr. Albu mi-a spus ca nu e nevoie sa merg la hematolog si mi-a dat clexane din prima zi de stimulare cu menopur si puregon.

Mai este cineva care are aceleasi probleme ca si mine ?
As vrea sa stiu ce analize ar mai trebui sa fac pt. trombofilie inainte sa merg din nou la d-na dr. Uscatescu. As vrea totusi sa merg si la dansa fiind specialist in aceasta problema. As vrea sa decurga totul bine.

Va multumesc foarte mult pt. ca existati si ca mi-ati raspuns la intrebari!
Sunteti niste dragute.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Ma scuzati fetelor cred ca am sters din greseala inceputul mesajului - din cauza emotiilor, sunt incepatoare


incerc sa reproduc inceputul


Am fost miercuri la d-na Uscatescu si i-am spun ca mi-au iesit prost 2 analize si anume: anticoagulatul lupic si factor V Leiden.............am uitat sa specific de mutatie 1298 in gena MTHFR din cauza ca nu m-a lasat sa termin ce aveam de spus si m-a trimis la recoltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor, sunt suparata!! Mi s-a defectat frigiderul. Tocmai cand eram super fericita: luni plec la mare si dr gine mi-a zis ca am voie sa ma balacesc si sa stau chiar un pic la soare dar nu la ore nepotrivite.
Am chemat pe cineva, dar cica treb aruncat ca pierde freon si probabil se va repeta figura. Cine imi da un sfat , ce marci sunt mai bune?? As vrea o combina frigorifica, dar nu fff scumpa!!



Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

eu am arctic si sunt foarte multumita de el. il am de 5 ani si nu am avut nicio problema cu el, de niciun fel. Nu e combina, e frigider normal dar mai mare. Am citit in instructiunile lui ceva interesant: sa nu acoperi cu nimic gratarele acelea pe care tii produsele, adica sa nu pui hartie sau ceva pe ele ca nu mai circula aerul si nu mai e temperatura optima peste tot. De aici eu am dedus ca e mai bine ca frigiderul sa aiba gratare si nu placi din sticla. Cred ca ai inteles la ce ma refer. Asta ar fi ce stiu eu despre frigidere Eu am luat arcticul si pentru garantia de 3 ani, acum cred ca au mai multe asa. Dar, repet, sunt f multumita de el. E clasa A plus, (dar chestia asta e discutabila, sunt niste smecherii comerciale la mijloc.... nu aprofundez), are o alarma daca il uiti deschis. Concediu placut!


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Multumesc, floaredemac!!



Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Fetelor mi-a raspuns Uscatescu si mi-a zis ca sapt viit sa trec pe la Fundeni dar dupa ce repet ecografia pt hematom.Era contrariata de ce asistenta Viorica nu mi-a dat o zi clexane si alta aspenter, pai pt ca sunt alergica la aspenter si nu am voie deloc.Si m -a lasat fara cuvinte, mi-a scris: repetam eco si daca ramane hematomul de aceeasi dimensiune marim doza, daca creste asteptam........e un pic de urgenta!!!Voi ce intelegeti ca daca creste nu mai pot face nimic si astept????Pai ce sa astept sa mai pierd o alta sarcina??? Sincer mi-e frica tare. Gineco a zis ca ea ar mari doza, dar o sun si pe ea luni si vad ce e de facut, plus ca ma infiintez si la Fundeni luni ca sa stau linistita.
Pt cine cauta marci de frigidere eu am Arctic combina de vreo 3 ani si sunt super multumita.Mai depinde si de preferinte.
Va pup pe toate si sa aveti grija de burtici. Noi facem maine 7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

mrnscmnc, eu sincer nu am inteles ce-a vrut sa spuna, imi pare rau. Dar am vrut sa te intreb daca tu iei supliment extract de usturoi, poate ar fi benefic daca tot nu poti lua aspirina. Nu spun ca are acelasi efect, dar...decat nimic... Eventual sa o intrebi si pe d-na dr. daca iti permite. Am citit ca ajuta foarte mult, la fel si sucul de struguri rosii. De-asemenea mai este extractul de scoarta de salcie alba, ai incercat? Asa-zisa aspirina naturala. Nu mai tin minte, parca am mai pomenit de asta. Iti tin pumnii sa fie bine. Sa iti ajute DD sa treci cu bine peste asta, sa se retraga hematomul ala !


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Floaredemac iti multumesc tare mult de recomandari dar de la Fundeni m-i s-a interzis sa mananc usturoi si sa beau vin rosu.As manca usturoi ca-mi place dar cica nu am voie.Sunt alergica si imi curge sange pe nas ca sa nu mai zic ca fac si soc dar numai de la aspirina.Sapt asta vad eu cum rezolv.
Vreau sa mai intreb daca e cineva care are dureri de cap si cum procedeaza ca eu sapt trecuta m-am calmat doar la urgenta dupa injectie in vena cu nospa.Oricum e bine ca am descoperit ca sunt suspecta de glaucom si mai trebuie sa fac si investigatiile pt ochi ca eu luam pastile pt presiune craniana si pt ochi nimic.....Doamne fereste ca mai fac si alte complicatii fara sa stiu.
tuturor

Mergi la inceput