Trombofilia o cauza a infertilitatii - 29 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sara, daca iti este frica de histeroscopie, sa stii ca o poti face si cu anestezie generala care este una usoara, de maxim 15 minute. Eu am facut-o cu anestezie locala, xilina, si sa stii ca nu a fost mare branza. Am avut niste jene cam ca la ciclu si nimic mai mult... Cunosc fete carora li s-au indepartat polipi marisori cu anestezie locala.

Daca s-a vazut sinechia la echo, nu amana, fa histero sa o indeparteze de acolo. Dupa, o sa ne povestesti ca a fost floare la ureche!

Felix 12+

Mergi la inceput

Aristicule, m-ai omorat cu oja ta albastra! Ce nuanta e??? Voiam sa-ti spun un lucru da sa nu dai cu rosii, adica poti sa dai da sa fie coapte bine sa fac si eu un sos la spaghetti . Io cred ca scapasi de clexane inainte de punctie da dupa sa te pregatesti ca vei face si tu parte dintre "intepate" . Hai sa vii cu reusita ca altfel nus ce-ti fac.

Felix 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Oka, deci floricica se ofera sa aduca femibioane pentru mutante,ruxi isi pastreaza marinimia si ajuta mutante in stanga si-n dreapta, sara si felixut incurajeaza pana nu mai pot,paula vine cu povestea Grabielei Catalina si ne impresioneaza prim incredibila putere a vietii ... mai fetelor: voi sunteti balsam viu!

...va tuc pe toate, pe rand

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Iar tu esti ciresica de pe tort, asa dulce si comica mereu, de ne molipsesti si pe noi cu buna-dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Marioooooo81 hai ca ti-am facut rost de o cutie de femibion tot de la o Fivoasa , 54 ron cutia, iti transmit PM nr.de telefon am meu.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Ei acusi am vazut ca nu ai activat PM si am vazut ca ai rezolvat

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Felix, hai ca am mai prins curaj, datorita tie.
Ma bate gandul sa merg sambata la ginecolog, sa-mi faca o endovaginala ( de fapt, la consult, el numai asa face ecografiile) si sa-l intreb daca imi poate face si o histeroscopie, la cabinet ori la spital, nu conteaza. Bine ca o sa am concediu peste cateva zile, si pot sa merg la doctori. Ah: stii cumva, exisa o perioada anume din CM, cand trebuie sa faci interventia asta? Daca o fac, si sunt in perioada ovulatiei, ma impiedica sa raman, oare?? Eu intreb pe aici, pt. ca in cabinetul dr. mereu uit sa pun toate intrebarile. pe mine...

Mergi la inceput

Sara, mie mi-a zis dr sa-l sun in prima zi de cm ca sa vada cand imi face histero, m-a chemat in ziua a 6-a. Din citelile mele pe net, cele mai bune zile de facut operatiunea sunt zilele 6-10 de ciclu. Atunci se vede bine si cum creste endometrul si nici nu impiedica o eventuala nidatie. Aaaaa, un lucru foarte important, inainte de histero (in ciclul anterior) pe mine m-a pus dr. sa fac un examen de secretie ca sa nu fie niscaiva balauri in zona care sa imi fie introdusi in uter.

Bafta multa, histero e un pas inainte catre bebic!

Felix 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

Asa e ... si eu de la inceput ... de cand am banuit ca vine bebe am presimtit ceva ... nu cred ca e superstie ... insa am ajuns sa cred ca o mama simte... trebuie sa fi optimista... asta e cheia ... insa de multe ori ma intreb ... oare din cauza ca am fost pesimista am patit ceea ce am patit sau am presimtit ce urmeaza. Cu o seara inainte sa moara fetita mea a fost sotul la noi, eram pentru prima data fericiti si optimisti, cu toate astea noaptea am presimtit ceva si dimineata am fost pt prima data chemata la dna dr ... starea fetitei se agravase... eu totusi cred ca a fost o presimtire... nu mi-o explic insa a existat. Cu toate astea intr-o viitoare sarcina voi incerca sa fiu optimista... daca voi fi optimista nu voi avea ce sa regret ... acum pt ca a fost pesimista am o gramada de regrete.

Pentru toate viitoarele mame ... FITI OPTIMISTE SI INCREZATOARE!!!

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Paula, parerea mea e ca nu trebuie sa te consideri vinovata niciun moment de ceea ce s-a intamplat.
Eu sunt un copil nascut prematur, la 6luni+3sapt. Mama mea spune ca nici nu se intelegea ceva din fata mea, eram cat o lingura de mare, nimeni nu-mi dadea sanse sa traiesc, dar medicii m-au ajutat f. mult, atat cat se putea, acum 32 de ani... Am stat la incubator 3 luni.
Inainte de mine, mama a pierdut o fetita dupa 3 saptamani de la nastere ( nascuta ca si mine, putin inainte de 7 luni).
In mod cert n-a fost mama de vina, sau faptul ca a nascut prematur. E doar vina celor care nu stiu sa dea primul ajutor copilului nascut prematur, sau, daca pot spune asa, e voia lui Dumnezeu, dar in niciun caz vina mamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felixut nu dau, bre, cu rosii, mai bine dau cu clexane de 0,2 , ca-i saracie mare daca-ti zic ca nu ma intep si cu clexane, stiu eu ce zic. "Pentru clexane ne auzim cand ai test pozitiv", zise doamna asistenta Viorica, asa ca, va anunt din timp cand fac bhcg-ul, c-o sa fie toate liniile ocupate la Fundeni. Parol! ...ca fac la 12 zile de la punctie, asta e "frectie la picior de lemn" ca dupa cat progesteron injectabil voi avea in fund, clexanele mi-l voi face si-n somn.
(albastru inchis metalizat...se oglindeste cerul in deshtele mele de la picioare)

sara eu am avut dureri groaznice la histero, caci nu mi-au facut niciun fel de anestezie (am facut la CF2) si n-a fost nici relevanta, asa ca accepta orice or vrea sa-ti bage in vena ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...sara n-a fost relevanta din cauza doctoritei, deci nu te teme de investigatia asta, caci un doctor capabil gaseste si rezolva problemele existente

Mergi la inceput