Trombofilia o cauza a infertilitatii - 29 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria81

Buna fetelor

ma scuzati ca va pun atatea intrebari, dar sunteti singurele care ma puteti ajuta

mi s-a spus sa i-au femibion nr. 1 si nu stiu ce concentratie are 400 sau 800?

am gasit femibion de 800 pe site-ul www.goldpharma.com 30 tablete 100.18 lei.

a mai comandat cineva pe net?
e ok?

Va multumesc si va pup

femibion 1 e cel de 800.
in tara nu se gaseste in farmacii, si dupa cum ai vazut, online gasesti pe site-uri romanesti la pret aproape dublu. pe prima pagina este link catre farmacie de unde poti lua femibion si medyn

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata fetelor si multumesc frumos pt incurajari si sfaturi, va pup pe toate
........si CO placut celor care sunt in vacanta

denisa, multumesc pt ca te interesezi de femibion mi-ai fi de un mare ajutor
aseara l-am "insarcinat" pe sotul meu sa se ocupe de aceasta problema "femibion", incerc sa nu ma mai stresez

apropo aristica f tare faza cu dr. white m-a distrat

Va pup

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

'Neata fetelor!
Suntem toate ok, da? Mai ales cu optimismul!
Maria, nu te mai stresa; faci bine ca ai pasat o sarcina catre sotul tau; si cand ai intrebari, bombardeaza-ti medicul cu ele, ca el va sti cel mai bine ce sa-ti recomande. Alunga-ti gandurile negre, pt. ca sunt stresante, iar stresul e dusmanul nostru cel mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

fetelor, v-am zis ca si eu ajung in Ungaria si incerc sa cumpar femibion 1, daca gasesc iau 10 cutii minim, imi tin mie cateva si restul sunt de vanzare, fara adaosuri - doar cu transportul si rambursul, ca nu fac "specula". Eu nu v-am mai citit zilele astea, dar am vazut ca ati gasit foarte scump pe net si nu are rost sa dati atatia banuti aiurea doar pt profitul unora...

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna fetelor,
Sara , ca sa-ti raspund la intrebarea cu optimisml, eu am o doza mica de optimism de care abuzez in fiecare zidesi sunt multe in jurul meu si nu toate asa de pozitive, incerc sa nu mai vad ceea ce m-ar putea supara si caut sa ma bucur cu lucruri mici dar pozitive
In legatura cu femibion si eu rugasem niste amici care merg mai des in ungaria, dar inca nu mi-au zis nimic, asa ca m-am hotarat si cred ca o sa merg eu cu sotul intr-un weekend prin septembrie candva...inainte de a merge va anunt si cine doreste imi spune.
O zi placuta !

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Cumnata mea merge in septembrie in Ungaria,am sa-i spun ei sa-mi cumpere.A mai fost si in iulie,nu stiu cum de nu m-am gandit sa-i zic sa-mi ia si mie.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

fetelor, cred ca cel mai greu ne este cu psihicul.la mine au trecut 3 luni de la ultima pierdere de sarcina si va recunosc ca nu ma simt bine deloc. nu mai ai chef de nimic, nu pot munci, nu ma pot bucura de iesiri si aproape ca nu maipot nici vorbi cu sotul meu. stiu ca trebuie sa fiu puternica si sa privesc cu optimism spre viitor insa viata mi-a dat 2 palme grele (2 pierderi de sarcina, primele din viata mea si f dorite) in ultimul am la care s-a adaugat si pierderea jobului. acum ma simt inutila, nu mai am incredere in mine si nu-mi gasesc rostul de a trai.voi cum ati reusit sa treceti mai departe?

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie

Mergi la inceput

buna floaredemac

si eu sunt interesata sa cumpar femibion (2-3 cutii)daca poti si ajungi in Ungaria as vrea sa imi cumperi si mie, cand preconizezi ca o sa pleci?
eventual sa imi spui cum putem face sa iti dau banii inainte?
eu sunt din Pitesti,tu de unde esti?

Mergi la inceput

brotacel83, imi pare foarte rau de pierderile tale, dar trebuie sa fii tare si sa mergi mai departe.
oricum cel mai important lucru e faptul ca ai descoperit cauza si stii in continuare ce ai de facut.

stiu ca e f greu sa iesi din starea asta dar eu sunt convinsa ca la urmatoarea sarcina va fi totul bine, mai ales ca din cate am inteles eu tu ai ramas natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Paula cum sa nu-mi poti spune Gabriela? sigur ca poti, dar nu stiu daca am sa-ti raspund, nu din rautate, Doamne-fereste, ci din neobisnuinta. Sa stii ca nu m-ai adaugat pe mine pe mess
maria toata lumea are probleme cu psihicul, toate ne temem de esec. Eu am trecut deja prin 2 esecuri, dar refuz sa raman la pamant. E drept ca am plans mai mult decat am crezut ca poate plange un om, am avut chiar 2 zile in care nu am putut vorbi cu nimeni si am plecat in munti, efectiv (am plecat in Retezat sa nu mai vad pe nimeni-nimeni), apoi mi-am zis ca o problema nu are niciodata o singura solutie si uite cum am cautat mai multe si le-am gasit: mai incerc un fiv, incerc si pe cale naturala (mi-am operat trompele si acum am una permeabila, dar sotul are OATS, insa se trateaza si speram ca in 2-3 ani sa reusim si natural) si cochetez cu ideea adoptiei. Stiu ca una dintre aceste 3 solutii se va dovedi cea potrivita, dar nu stiu exact cand. Insa nu vreau ca momentul pe care-l astept sa ma mai prinda trista, asa ca ma bucur de toate nimicurile. ...sa vezi ce oja albastra mi-am luat

Mergi la inceput