Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

buna fetele!!!

am trimis un mail pe contul comun ref la indemnizatii...cand am vazut ca a fost diminuat si plafonul am facut cerere sa vad si eu situatia statistica...o aveti si voi pe mailul comun. Eu ma pregatesc de dat in judecata. Dupa ce fac actiunea o sa o pun pe mail pt cine mai vrea sa faca

Catalutza mami de Irina

Stai ca acum aflu de treaba asta, ca nu stiam...deci pe langa faptul ca se reduce cu 15% s-a redus si plafonul maxim? Pai asta cand s-a mai hotarat...eu nu ma uit la stiri de fapt, nu e de mirare...of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Daca plafonul maxim ar ramane la fel fetele care au fst plafonate la 4000 dar meritau sa zicem 5000 pot cere recalculare si ajung tot la 4000 si at nu ar mai face ei economie la buget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Vi4i ti-am lasat offline si pe mess
Fie-ti mila! de unde se iau alea cu vanilie? Supermrket? ce raion...eu in AB vasilopoulos la raionu de mancare de copii nu am gasit decat iaurturi este 1 an si LP si borcanele, biscuti astea...

Unde ai vaz Lamaze? eu am vaz un stand de Lamaze din masina in tr-un mag Orchestra se numea, dar nu am intrat sa vad preturi dar intentionez.

Si inca o intrebare. biberoane Avent ai idee unde pot gasi? Mothercare nu am gsit mari, la Litho vreau sa mai incerc, in Jumbo au numa chico si nuk, la supermarket numa Nuk am vz si altele...am luat un chicco si nu ii place asa ca nu mai facexperimente,merg p avent

ROXY eu am inceput cu lingurite de fructe dimineata intre mese in rest isi avea mesele de lapte treptat cnd se obisnuieste cu procedura linguritza si cu gusturile si papa cantitatea pe care in mod normal o papa la o masa (respectiv 160-180 la al meu) inlocuiesti masa de lapte cu piureu de fructe (dimi ) si cu legume(seara). Noi acum avem 5 mese pe zi: lapte, fructe, supa de legume in care e si carnitza uneori, lapte, lapte

Am inlocuit intai masa de dimi cu fructe si la vro 3 sapt am inlocuit si aia de legume da noi am inceput pe la 4 luni si 3 sapt.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Gasesti Avent la farmacii (dona, hlpnet, sensiblue etc) si pe sites de copii.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Tot dau F5 si nimic, nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Vi4i ti-am lasat offline si pe mess
Fie-ti mila! de unde se iau alea cu vanilie? Supermrket? ce raion...eu in AB vasilopoulos la raionu de mancare de copii nu am gasit decat iaurturi este 1 an si LP si borcanele, biscuti astea...

Unde ai vaz Lamaze? eu am vaz un stand de Lamaze din masina in tr-un mag Orchestra se numea, dar nu am intrat sa vad preturi dar intentionez.

Si inca o intrebare. biberoane Avent ai idee unde pot gasi? Mothercare nu am gsit mari, la Litho vreau sa mai incerc, in Jumbo au numa chico si nuk, la supermarket numa Nuk am vz si altele...am luat un chicco si nu ii place asa ca nu mai facexperimente,merg p avent

ROXY eu am inceput cu lingurite de fructe dimineata intre mese in rest isi avea mesele de lapte treptat cnd se obisnuieste cu procedura linguritza si cu gusturile si papa cantitatea pe care in mod normal o papa la o masa (respectiv 160-180 la al meu) inlocuiesti masa de lapte cu piureu de fructe (dimi ) si cu legume(seara). Noi acum avem 5 mese pe zi: lapte, fructe, supa de legume in care e si carnitza uneori, lapte, lapte

Am inlocuit intai masa de dimi cu fructe si la vro 3 sapt am inlocuit si aia de legume da noi am inceput pe la 4 luni si 3 sapt.

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Gasesti Avent la farmacii (dona, hlpnet, sensiblue etc) si pe sites de copii.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Pai din cate stiu eu alexutza e in grecia si vrea sa stie acolo unde gaseste

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Tot dau F5 si nimic, nimic

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

si eu la fel...de azi dimineatza...abia s-au scris 2 pagini

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

F5 F5 F5 F5

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Cred ca fetele nu mai posteaza pe aici.
Iar eu pe dincolo nu prea merg in vizita

Mergi la inceput

Hai sa va mai povestesc eu cate ceva ca sa mai apara mesaje

Mergi la inceput

Aseara mi-am cumparat de pe ebay mult doritul set de ornat torturi.
Asta.

Mergi la inceput