Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 2
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Va pup! Nu mai pot ! NB ! mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati) |
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
mamidepuiuti spune:
lorexule draga,m-am gandit la tine cu prima pagina...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
rox_y spune:
salutare....
am intrat doar sa-i urez LML Marei de Miremia
Sunt moarta de oboseala...vb maine.
NB
Btw...e faina prima pagina
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
decenuela spune:
plateea..nu stiu unde esti...insa am citit pe mail ce ai scris....si m-ai terminat ...fata....daca ma vede jiji mare ca plang....ar zice ca-s nebuna....nu cred ca ar intelege....
ai scris...cel mai uman dintre noi...ai pus punctul pe i cu sufletul..cu inima...
din nefericire....indiferent care va fi urmarea....cert e ca ai dreptate din pctul meu de vedere....asocierea cu divortul..casnicia...e tare potrivita
tot ce-mi doresc este sa avem puterea...sa putem iubi la fel....ca sa ma exprim asa....insa....tare mi-e frica....ca doar rostirea acelui cuvant,,,,,a produs o ruptura in interiorul fiecareia....si nu stiu daca poate fi videcata....daca cititi atent postul plateei...nu cu superficialitate.....veti intelege esentza.....care nu are leg cu stanga sau dreapta ci cu ce s-a produs in noi....
cum sperantza moare ultima....sa ne dorim o dragoste mare....
sa aevti o seara placuta
pupam fetili ..je & jiji
poate
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
onitza spune:
EVYME, multumesc pentru raspunsul de la cap 110, abia acum am reusit sa citesc. O sa imi iau si eu pompa ca numia rezist, macar sa fac fata in concediu.
Ne pregatim sa plecam in concediu, maine finalizez bagajul, deja e de acum obositor numai cu gandul ca plec cu doi copii dupa mine, unul mai tafnos ca altul.
Voiam sa va intreb: am obs la daniel de vreo 2 zile cand il ia cineva in brate, oricine altcineva in afara de mami si tati, pune buza si plange...mai sunt bebei care reactioneaza asa?
O sa mai intru cand ne intoarcem din bulgaria, sper sa avem creierii intregi la intoarcere, copii sanatosi si bronzati.
lorex spune:
dece...sunt uneori in viatza incercari prin care trece un cuplu si care mai apoi ii uneste mai mult decat inainte..
oare?
sper...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
decenuela spune:
citat din mesajul lui lorex dece...sunt uneori in viatza incercari prin care trece un cuplu si care mai apoi ii uneste mai mult decat inainte.. oare? sper... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
sunt mai batrana ca tine ... sa dea domn sa ai gura aurita...erea sa scriu aiurita :))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
al3csa spune:
citat din mesajul lui lorex dece...sunt uneori in viatza incercari prin care trece un cuplu si care mai apoi ii uneste mai mult decat inainte.. oare? sper... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa dea Domnu' sa ai dreptate ca tareee mi-ati lispi altfel
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
alexutzzza spune:
ONITZA exat asa facea si Yannis, a avut vro 2 sapt de asa ceva acum recent. Pot sune ca otocmai i-a trecut...sper... ltely are numa cunoscuti in jur (eu, ta-su, matusi-sa, bunica, ai mei care au venit si ei aici...nu stiu ce sa zic....
Lucia merci din suflet ca ai sperat sa ma razgandesc! m-a ajutat cineva sa ma razgandesc si ii multumesc ca nu m-a lasat sa raman tocmai acum singura prin tari straine ( MIMA)...disperasem ca nu va gaseam si ma simteam si respinsa si aiurea....
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
miremia spune:
citat din mesajul lui rox_y salutare.... am intrat doar sa-i urez LML Marei de Miremia Sunt moarta de oboseala...vb maine. NB Btw...e faina prima pagina 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
din suflet!
Dianei.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg