Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am vazut pozici noi................copii frumosi de yasmine..superb.....................oare cum s putea sa fur si io ceva idei de la tine............andreea de happyella....ce frumos doarme pe burta si face balonase si sta in funduletz............mariuca de ioana fota...........superb...............yannis creshtinu' cu mami siecsoasa.........daniel foarte precoce baiat.....caius in leagan.............foarte frumiiiiiiiiiiiiii

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si noi ne luptam cu dintii Alaltaieri a mancat 500 ml toata ziua, n-a vrut sa doarma deloc (dar se freca la ochi de numa-numa), acum radea acum plangea... Peste noapte treziri peste treziri, nu pt papa, doar asa, ca sa stea treaz... Solutia pe care am aplicat-o eu, dar pe care nu o recomand neaparat, a fost Peritol (nu este recomandat copiilor sub 2 ani, de-asta zic ca nu va sfatuiesc sa faceti la fel). I-am dat 0,5ml ieri la 14.00, si a dormit ieri peste zi vreo 4 ore in trei reprize, a mancat mai bine si n-a mai fost atat de agitat. Azi noapte a dormit de la 12 pana la 9.30 si azi a mancat iar foarte bine. Diseara o sa-i dau iar, ca nu vreau sa doarma atat de mult ziua...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

salutare si de la noi

dulcineea cred ca ne luam de mana...................si eu am peri albi de la Ivan de 5 -6 zile de ieri am plans toata ziua si nu am mai stiut ce sa ii fac
era sa fac depresie....

recuperez..........si revin

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

cand a venit taica-so luni de la munci m-a gasit plangand in hohote E greu cand esti singura...Ce sa facem ? asta-i viata Inapoi nu putem da Doar inainte !

mami de 2 ochi albastri

da. ...e greu singur....eu din cate am putu m-am abtinut sa nu ii plang la telefon, ca na, si asa ii e greu la saracu de el, dar sa il mai necajesc si eu...................

of offffff
la voi a iesit ceva???????????
tot ma uit k la noi tre sa iasa sus..nici nu ma lasa sa pun mama acolo il doare de numa...............nici nu prea poate roade nimic pe sus......saracu de el ce l-o fi durand, apoi noi ne plangem ca sunt rai, dar na cateodata nu mai poti ce sa faci?
suntem si noi oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:

fetili...jiji papa..amestec de multe legume..piure cu putin ulei de masline....trecand peste fapul ca moldoveanul manaca fara regrete....si masa bea o bere...SI....ca el da din ras in plans..sigur din cauza dintilor..

je am pusa la cuptor un pui la punga sa-l servesc cu mujdei si mamaliga....

miremia nu citi...nu e monti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

ioi imi lasa gura apa Sa-mi musc limba Ce legume papa Jiji ? si ce cantitate ?al meu e fan dovlecel dar noi doar de o saptamana am inceput big D Azi i-am dat si un pic de radacina de patrunjel(pe langa morcov,dovlecel si o lingurita mica de orez)si nu a fost prea incantat I-am luat azi pastarnac poate maine va fi mai bine :) vad ca ce-i place papa totusi dar mi-e teama sa-i dau cantitati mai mari acum deocamdata doar murdaresc vase Aseara sotul i-a dat sa molfaie o jumatate de caisa I-a placut Cu feederul ala de la Primii pasi nu prea am avut succes Mai incercam Vreau sa-i cumpar piept de curcan Sa vad de unde

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

avand in vedere ca la moldovean..n-am bagat cate una ci toate odata ( ore am scris bine?) si le-a acceptat chiar si afumate......alataieri am fiert 2 maorcovi..juma de telina mai mik..2 patrunjei, 2 pastarnaci..evident mai mici....considerand ca din pistza sunt ok ( vrajeala cred)....dovlecel....gulie....de aici mi-a iesit un piure f bun la gust pt cam...4 zile....juma din el am amestecat cu piept de pui nebio:(...si jumate asa....

diseara..adik la cina serveste iaurt....

mai incercam si alte retete...de ex piure de cartofi cu branzik de vaci....

poze

Super tare Noi o luam mai incetisor din cauza de bb sensibil la intestine Seamana cu taica-so Sau cu maica-sa dupa nastere Apropo Nu ati observat ca vi s-a schimbat metabolismul dupa nastere ? Acum am predispozitie spre diaree Inainte eram bine Normala ,vreau sa zic UFFFFFFFFFF io am ametit de ce am scris Ma intelegeti,nu ?neuronul...

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

fetili...jiji papa..amestec de multe legume..piure cu putin ulei de masline....trecand peste fapul ca moldoveanul manaca fara regrete....si masa bea o bere...SI....ca el da din ras in plans..sigur din cauza dintilor..

je am pusa la cuptor un pui la punga sa-l servesc cu mujdei si mamaliga....

miremia nu citi...nu e monti

poze

a mea albinuta isi tradeaza neamul de moldovean,ca nu prea mananca.Mujdei?asta chiar e singurul care nu l-am servit din cauza alaptarii,offff si eu o sa fac pui cu mamaliguta si mujdei ca numai pot....mersi de pont

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

salutare si de la noi

dulcineea cred ca ne luam de mana...................si eu am peri albi de la Ivan de 5 -6 zile de ieri am plans toata ziua si nu am mai stiut ce sa ii fac
era sa fac depresie....

recuperez..........si revin

cand a venit taica-so luni de la munci m-a gasit plangand in hohote E greu cand esti singura...Ce sa facem ? asta-i viata Inapoi nu putem da Doar inainte !

mami de 2 ochi albastri

da. ...e greu singur....eu din cate am putu m-am abtinut sa nu ii plang la telefon, ca na, si asa ii e greu la saracu de el, dar sa il mai necajesc si eu...................

of offffff
la voi a iesit ceva???????????
tot ma uit k la noi tre sa iasa sus..nici nu ma lasa sa pun mama acolo il doare de numa...............nici nu prea poate roade nimic pe sus......saracu de el ce l-o fi durand, apoi noi ne plangem ca sunt rai, dar na cateodata nu mai poti ce sa faci?
suntem si noi oameni

Io nu vad sa-i iasa nimic La asta e ca la nasterea luiDupa 6 ore de chin aveam doar 0.5 cm dilatatie Ce compartii fac si euAm inebunit complet Nici nu ma lasa sa ma uit ca pune limba non stop

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

In curand ma retrag ca da semne de trezire,domnisorul Here we go again !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

so................

dulcineea sper sa NE revenim..............

mai jiji mai moldoveanule mai, vino aici sa arati si la ardeleni cum se paap ca eu mor cu zile pe aci cu flacaul asta ca nu prea vrea sa pape................nu ii plac legumele, dar ii plac sarmalele, nu ii place piureul de cartodfi, dar ii place supa de cartofi ai ai ai,...............mai mai

rox_y soooory de mama_acra.............hm...........

lucia ma bucur ca a fost cuminte teo la vaccin, la fel ca ivan, nu deagaba seamana.....:))
ce de bunatati faci tu
ar trebui sa trec pe la tine sa iimi dai ceva bunatati, ca in ultmia vreme am slabit de nu mai pot sa cred de la atat stres................aoleuuuuuuuuuuuuuu

simplicity stim problemele cu dintii sper sa treaca repede...........

evyme ce e ala peritol?
ceva calmant????????

miremia ce mai face nora mea?????????????
cred ca ii duce ivan prea mult lipsa de aia is asa maraiti...........

nu mais tiu ce tre sa scriu.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

din care4 Se numeste Saculet de hranire daca cauti pe GOOG.. o sa gasesti si poze

mami de 2 ochi albastri

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am pus 2 poze noi cu albinuta,am vazut si eu noile poze.

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput