Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 16
lucia2000 spune:
Fetele ne citim mai tarziu.
Eu merg sa fac dulceatza de afine.
Asa buna va fi cu papanasi....
Noi altfel nu o consumam
dulcineea_cj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela fetili...jiji papa..amestec de multe legume..piure cu putin ulei de masline....trecand peste fapul ca moldoveanul manaca fara regrete....si masa bea o bere...SI....ca el da din ras in plans..sigur din cauza dintilor.. je am pusa la cuptor un pui la punga sa-l servesc cu mujdei si mamaliga.... miremia nu citi...nu e monti Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
ioi imi lasa gura apa Sa-mi musc limba Ce legume papa Jiji ? si ce cantitate ?al meu e fan dovlecel dar noi doar de o saptamana am inceput big D Azi i-am dat si un pic de radacina de patrunjel(pe langa morcov,dovlecel si o lingurita mica de orez)si nu a fost prea incantat I-am luat azi pastarnac poate maine va fi mai bine :) vad ca ce-i place papa totusi dar mi-e teama sa-i dau cantitati mai mari acum deocamdata doar murdaresc vase Aseara sotul i-a dat sa molfaie o jumatate de caisa I-a placut Cu feederul ala de la Primii pasi nu prea am avut succes Mai incercam Vreau sa-i cumpar piept de curcan Sa vad de unde
mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)
rox_y spune:
mai...cum arata feeder-ul ala? si de unde il pot procura si io?
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
rox_y spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili...jiji papa..amestec de multe legume..piure cu putin ulei de masline....trecand peste fapul ca moldoveanul manaca fara regrete....si masa bea o bere...SI....ca el da din ras in plans..sigur din cauza dintilor.. je am pusa la cuptor un pui la punga sa-l servesc cu mujdei si mamaliga.... miremia nu citi...nu e monti Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
vaaai....ma apuc si eu cand vin de afara..mi-ai facut o pofta....
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
dulcineea_cj spune:
din care4 Se numeste Saculet de hranire daca cauti pe GOOG.. o sa gasesti si poze
mami de 2 ochi albastri
Beatrice1982 spune:
salutare si de la noi
dulcineea cred ca ne luam de mana...................si eu am peri albi de la Ivan de 5 -6 zile de ieri am plans toata ziua si nu am mai stiut ce sa ii fac
era sa fac depresie....
recuperez..........si revin
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
evyme spune:
Am facut balta pe birou de la atata poftit... Cred ca ma incumet si eu in we, sa fie soatza acasa ca sa stea cu teroristul...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
ioi imi lasa gura apa Sa-mi musc limba Ce legume papa Jiji ? si ce cantitate ?al meu e fan dovlecel dar noi doar de o saptamana am inceput big D Azi i-am dat si un pic de radacina de patrunjel(pe langa morcov,dovlecel si o lingurita mica de orez)si nu a fost prea incantat I-am luat azi pastarnac poate maine va fi mai bine :) vad ca ce-i place papa totusi dar mi-e teama sa-i dau cantitati mai mari acum deocamdata doar murdaresc vase Aseara sotul i-a dat sa molfaie o jumatate de caisa I-a placut Cu feederul ala de la Primii pasi nu prea am avut succes Mai incercam Vreau sa-i cumpar piept de curcan Sa vad de unde mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati) |
avand in vedere ca la moldovean..n-am bagat cate una ci toate odata ( ore am scris bine?) si le-a acceptat chiar si afumate......alataieri am fiert 2 maorcovi..juma de telina mai mik..2 patrunjei, 2 pastarnaci..evident mai mici....considerand ca din pistza sunt ok ( vrajeala cred)....dovlecel....gulie....de aici mi-a iesit un piure f bun la gust pt cam...4 zile....juma din el am amestecat cu piept de pui nebio:(...si jumate asa....
diseara..adik la cina serveste iaurt....
mai incercam si alte retete...de ex piure de cartofi cu branzik de vaci....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 salutare si de la noi dulcineea cred ca ne luam de mana...................si eu am peri albi de la Ivan de 5 -6 zile de ieri am plans toata ziua si nu am mai stiut ce sa ii fac era sa fac depresie.... recuperez..........si revin Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
cand a venit taica-so luni de la munci m-a gasit plangand in hohote E greu cand esti singura...Ce sa facem ? asta-i viata Inapoi nu putem da Doar inainte !
mami de 2 ochi albastri
decenuela spune:
citat din mesajul lui rox_y mai...cum arata feeder-ul ala? si de unde il pot procura si io? 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
sunt tuta...vb si voi pe roamneste....ce-i ala
si apropo lucia....m-ai terminat..papanasi..cu afine...di vis...ajuta-ma doamne sa nu pacatuiesc..ca am tot ce-mi trebuie in frigider....sa o comit iar:(((
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...