Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana_fota spune:
Lucia felicitari pt vaccinel si crestere.Asa cum ti-au zis si feteel sunt cereale si cu lapte si fara ,eu ii dau fetei de la Milupa fara lapte pt 4 lunite cat avem noi si i-am luat si o cutie care contine lapte si o sa i le fac cu apa.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lucia2000 spune:
Ioana Fota daca vrei ceva anume de pe ebay poate rezolvam cumva.
trimite-mi pe pm id-ul de mess si discutam mai in amanunt
miremia spune:
Buna ziua si de la mine!
Eu cred ca m-am decis (sper sa nu supar pe nimeni), dar sunt de parere ca ceva care merge (si mergea bine) nu trebuie stricat so ....here i am.
Lorex pt prima pagina, sper sa te citesc mai des.
Gmilady bine ai venit! Si eu sunt de parere ca nu ti-ai ales cel mai bun moment dar poate incet incet te vei integra in grupul nostru. Sa-ti traiasca micutul!
Lucia sa stapanesti sanatoasa setul si sa va fie de bine vaccinul!
Oani ce o sa-mi mai lipsesti cand te vei intoarce la job..... Intr-un fel ai avut gura aurita cand ne povesteai experienta ta pe forumuri, n-a durat mult si "minunea" s-a produs.
Decenuela de coffe.
Despre noi: diversificarea este mai mult nediversificare dar o luam incet incet si o sa o scoatem la capat.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Uitasem sa zic...ori ii cresc coltii ori s-a prins ea cum e cu santajul si imi cam scoate peri albi (app, mi-am schimbat si culoarea parului).
Cri.m ma gandeam la tine...pe unde umbli? Sper ca nu esti busy cu calcatul. Si daca tot l-am adus in discutie ma duc sa bag si eu o tura de calcat.
_
AMR 7 kg
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gmilady Multumesc frumos de primire, decenuela, roxy!! Si daca e nevoie, trimit si copie dupa CI sau poza tinand in mana ziarul de azi doar ca va rog sa nu-mi faceti publice detaliile, normal... Ma gandeam sa-i spun aici bebe X |
Cererile pt cazierul judiciar si cel fiscal le-ai depus?
_
AMR 7 kg
miremia spune:
Si sa vedeti ce imi albastresc eu stelutele daca ma lasati asa sa ma desfasor singura pe aici.
_
AMR 7 kg
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Uitasem sa zic...ori ii cresc coltii ori s-a prins ea cum e cu santajul si imi cam scoate peri albi (app, mi-am schimbat si culoarea parului). Cri.m ma gandeam la tine...pe unde umbli? Sper ca nu esti busy cu calcatul. Si daca tot l-am adus in discutie ma duc sa bag si eu o tura de calcat. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
ce culoare???????///
oricum tot siecsi ramai
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
miremia spune:
citat din mesajul lui decenuela ce culoare???????/// oricum tot siecsi ramai Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...stationare la mal sau....mall?... |
Neagra (de suparare).
dar tot tu esti sexy gazela.
_
AMR 7 kg
decenuela spune:
ca tot sram la cap....mami secsi
mi-a ramas gandul la rochia alexutzzei....siecsi mai era in ea
poze
decenuela spune:
of..am o mare problema....m-a tras prea mult jiji de par...si cred ca sunt amnezica de ceva timp....
nu-mi mai aduc aminte ultimile zile....s-a intamplat ceva? am pierdut ceva?
cred ca nu....
poze