Propunere modificare Regulament

Propunere modificare Regulament | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

denizel eu as dori sa nu mai aduci in discutie ratiuni economice si de trafic pentru ca nu cred ca esti indreptatita sa o faci si te asigur ca nu are nici o legatura cu motivatia existentei acelui topic.

Nimeni nu te obliga sa citesti un topic cu care nu esti de acord - si toata lumea isi da cu parerea despre moartea unui vip - de la Nero la JFK sau Michael Jackson. Supozitii si scenarii este liber oricine sa faca, in scris pe un forum, in minte sau la tv ...asta e una dintre dezavantajele statului de vip mare sau mic - am vazut si la BBC documentarii cu scenarii despre MJ sau alte onorabile personalitati care au trecut in lumea dreptilor.
- Nu cred ca daca nu iti place tie un topic- noi suntem datori sa il inchidem - daca vezi insa derapaje de limbaj, esti desigur libera sa le raportezi punctual.

Acestea fiind spuse, nu vad care mai este rostul articolului 17 din Regulament, mai precis sectiunea care se refera la barfa mondena.

Art. 17

Discutiile cu tema politica, religioasa sau de barfa mondena (vip-uri) sunt tolerate pe acest forum daca mesajele pastreaza decenta, politetea si bunul simt. Regulile noastre sunt:
- da politica si nu extremism
- da religie dar nu prozelitism si discriminare
- da barfa mondena dar nu calomniere si indecenta.

In topicul in legatura cu care desprecopii incearca sa dialogheze cu mine (chiar daca imi inchide usa in nas :)) exista calomnie, lipsa a decentei, politetii si bunului simt, adica este incalcat articolul 17.
Atat calomnia cat si indecenta pot fi exprimate foarte coerent si fara a exista derapaje de limbaj.
Daca numai derapajele de limbaj ar fi problema, nu ar mai exista atatea articole in Regulament, nu?

Asadar, daca a mai ramas loc pt. vreo propunere dupa sedinta din 24 iulie, eu propun punerea in discutie a articolului 17 si stergerea paragrafului in care este lasata impresia ca pe DC nu sunt tolerate scenariile si calomniile tipice ziarelor de scandal.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

multumim pentru propunere, o vom discuta intern. Ne rezervam dreptul de a avea opiniile noastre. Iti multumim pentru intelegere

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput