Felicitari Medeea,Anamira!Aspirante (544)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sherbi mi-a prins tare bine postarea ta.....la fel ma simt si eu.... deja ma credeam o ciudata la 10 sapt de sarcina cu burta de 4-5 luni ....se pare ca nu sunt singura..

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mai fetelor in loc sa va bucurati, ce as mai vrea io o burtica mare cu bb cat de mic, hai ca treceti voi si peste astea
un buchet de gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor multi

azi se implinesc 2 ani de cand am fost mireasa, este aniversarea noastra
sunt asa melancolica, acum 2 ani eram imbracata in rochie de mireasa cu printul meu langa mine, asa fericiti eram
dar sper in curand sa fim si mai fericiti cu o minune langa noi ca asa tare ne dorim
chiar am fost rea cand mi-am invinovatit sotul ca nu mai vrea bebe. si el isi doreste ca si mine, il vad cand mergem la prietenii nostri cu bebe ca moare de dragul lor

am o durere de cap groaznica, eu care de obicei ma doare capul o data la doi ani...

va pupic pe toate

Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara dragutzelor!!!

Am avut o zi horor la lucruMacar ma reacomodez mai repede,parac am fost acum un an in conediu
Paula iti inteleg deciziaCand crezi tu ca e timpul de test sa ne spui sa scoatem motzatele la incalzire
Lorena,la multi ani si multa fericire,sa va dea DD bebelasul mult dorit cat mai curand
Camcris incepi AMR-ul
Katy sa nu te mai prind ca dai tarcoale butoiului ca primesti bataitzaLasa-l in pace ca oricum nu poti pica in el
Bebelu,Roxi,Nelia,Raluci,histamina si tuturor fetelor multi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Sherbi ma bucur ca ne-ai vizitat si ca sacina decurge bine.Te mai asteptam pe la noi

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna dragele mele! Am fost asa impresionata cand am vazut ca ati intrebat toate de mine
Mai intai vreau sa felicit noile gravidute, Medeea si Anamira felicitari din tot sufletul, sa dea D-zeu s-aveti sarcini usoare si la termen si sa ne mai vizitati sa ne luati si pe noi!
Hai sa va zic acum de pataniile mele. Am luat ieri medicamentul ala pt relaxarea colului si mi s-a facut un rau de nu mai puteam sa stau in picioare. Aveam niste crampe groaznice, mi s-a facut greata si cireasa de pe tort: am inceput sa sangerez. Bineinteles c-am intrat in panica, n-am avut niciodata reactii la medicamente, mai putin la arcoxia, un antiinflamator. Starile de rau nu mi-au trecut nici dupa nu le-am mai luat, abia am adormit, dar m-am trezit pe la 5 cu alte dureri, care spre deosebire de cele de ieri, au trecut cu panadol.
La medlife toata lumea a fost ff draguta, mi-a dat asistenta un cockteil zdravan de ketonal, algocalmin si diazepam, mi-a luat tensiunea si temperatura si in sala cu mine. Mi-a facut anestezie locala, au durut putin injectiile ca mi-a facut vreo 3 si pe uram operatiunea in sine. De durut, m-a durut cam ca ieri asa si a durat vreo 30 de minute. A gasit ffff multi polipi, i-a extras si p-urma inapoi in salon. Abia pe la 1 si ceva am plecat spre casa, cu retete pt amandoi si cu programare pt un nou control joi.
Acasa am stat doar in pat, n-am avut dureri, dar cand ma ridic ma doare totusi si simt asa ca niste crampe prin burta, da' macar n-a fost nevoie sa mai iau medicamente.
Maine inapoi la sapa. Daca mai face careva interventia asta si vrea sa ma intrebe ceva, dau bucuroasa orice detalii, sa stie la ce sa se astepte, ca eu m-am dus ca o floricica gandidu-ma ca e ceva cam ca o ecografie mai performanta. Aiurea. Si de medicamente daca stiam ce efect au, si ca asa trebuie de fapt sa aiba, nu ma mai speriam asa tare.
Inca o data va multumesc tuturor, sunteti niste scumpe, si sa ne-auzim cu vesti bune!
pt toata gasca!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!
multi pt toate fetele gravidute si negravidute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

vai didi prin cate ai putut trece....dar tot raul spre bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Cosmi, tu cand mergi la dr?
Vio draga mea, asta sa fie cea mai mare problema, bine ca sarcina e bine ca nu stiam ce-i cu tine! Cate-am vrea pe-aici sa ne fie rau de la sarcina! Te mai asteptam pe la optimiste pe-aici
La multi ani Lorena si fie ca urmatoarea aniversare s-o sarbatoriti in 3!
Paula, un semn sa dai ca sarim imediat cu motatele!
Kitty, tu dadeai tarcoale butoiului, nu? Daca nu stii, iti spun eu: e pazit strasnic de Bebelu si de Cosmi, si cand nu sunt ele pe faza, de oricare alta optimista, asa ca n-ai nici o sansa. Iti spun eu ca sunt destul de veche pe-aici si-am avut multe tentative nereusite

in devenire

Mergi la inceput

Didisor imi pare rau sa aud ca treci prin atateaSper ca DD sa te rasplateasca cat mai curand cu un si sa nu fie nevoie de FIv
Kity

Fug la nani Noapte buna si vise placute

Mergi la inceput