Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
ral_eli spune:
ratusca ma bucur pt tine, sa fie colul tot asa pana la 40 de sapt
sugubina, alexa felicitari pt schimbari de semnatura
eu am morfo abia sambata si am pus programarea sambata special sa fie si tati acolo sa se bucure si aseara m-a anuntat ca s-ar putea sa nu ajunga in buc vineri
, ca incearca sa conduca toata noaptea ca sa fie sambata dimineatza la doctor , off asa ce m-am suparat. cu serviciul asta a lui nu ma pot baza deloc pe el, mereu singura 
22+
douradoudou spune:
ral_eli eu in locul tau nu mi-as lasa sotul sa conduca toata noaptea...poti s ate duci si singura de data asta la echo..cere un dvd si pt sotul tau...poze iti da oricum ..masuratori..ce zici?
geniusamb felicitari pt lipsa de anticorpi 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu
marizta spune:
buna burtici
felicitari ratusca pt fetita
pissi stai linistita, durerea sanilor nu e la fel tot timpul....eu pe bebelina mea am simtit-o la 20 sapt,recent ...si eu am placenta anterioara.....tb sa mai ai putina rabdare...stiu cum e
20 + 
Doamne ai grija si de noi
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb neatza! sunt fericita : anticorpi anti D : ABSENTI ![]() pupici la burtici 25+ ![]() |
geniusamb URAA bravo! Si eu am facut si am tot negativ (antiA)
KISS
sugubina
+21 cu Puficele
BraveGirl spune:
cat ati scris. eu nu mai am timp de nimic, ca sunt sngura cu Arianna si trebuie sa si gatesc, menajera n-a venit 
E ca l anebuni la mine.
Arianna s-a trezit la 5.30 si a plans, a trebuit plimbata, leganata, a vrut sa darma doar pe mine.
Am vazu tlink-ul cu carucior Maclaren. din ala la 219euro avem si noi, l-am luat d el aMothercare, de la reduceri cu 800lei. Normal era 1300lei. Deci urmariti reducerile.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
25+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
amelia_ilie spune:
Sugubina, Alexa, felicitari pentru schimabrea de semnaturi!
Geniusamb, felicitari si tie pentru anticorpi! Oare in alta parte decat Institututl de Hematologie de pe Dr. Felix se poate face analiza asta? Ca eu o sa ajung probabil dupa 24 aug, cand am ecografia si n-as vrea sa treaca foarte mult, ca trebuie sa ajung in luna 6 totusi.
19+ 
geniusamb spune:
Eu am facut la Medlife Grivita, 25 de lei. Rezultatul in 5-7 zile (l-am luat in 4 zile, isi iau o marja de rezerva) . Recoltarea o poti face oricand (nu tre sa fii nemancata bla bla). Succes 
Sugubina, felicitari pentru absenta anticorpi
Maine ne intalnim cu BB dupa o luna
| citat din mesajul lui amelia_ilie Sugubina, Alexa, felicitari pentru schimabrea de semnaturi! Geniusamb, felicitari si tie pentru anticorpi! Oare in alta parte decat Institututl de Hematologie de pe Dr. Felix se poate face analiza asta? Ca eu o sa ajung probabil dupa 24 aug, cand am ecografia si n-as vrea sa treaca foarte mult, ca trebuie sa ajung in luna 6 totusi. 19+ ![]() |
25+
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui amelia_ilie [b Geniusamb, felicitari si tie pentru anticorpi! Oare in alta parte decat Institututl de Hematologie de pe Dr. Felix se poate face analiza asta? Ca eu o sa ajung probabil dupa 24 aug, cand am ecografia si n-as vrea sa treaca foarte mult, ca trebuie sa ajung in luna 6 totusi. 19+ ![]() |
eu anul trecut a facut echo..analize si dozare anticorpi la biomedica..cred ca peste tot se poate face analiza asta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
24+ cu
alinushca spune:
Recunosc, sunt obsedata de subiect. M-am gandit sa va impartasesc cifrele pe care le-am gasit pe site-ul DRG (raport de activitate al spitalelor din tara noastra). Ele sunt numai pentru cele 2 spitale cu care am avut eu de a face relativ la nastere.
Filantropia - 2010 - 917 nasteri naturale - 703 nasteri prin cezariana.
Asta inseamna o rata de cezariene de 43,4 %.
Filantropia - 2009 1659 n n si 1206 n c.
Deci o rata a cezarienelor de 42%.
La CF2 - 2010 - 216 naturale, 481 cezariene. 69% cezariene.
La CF2 - 2009 - 728 nasteri naturale si 1223 de nasteri prin cezariana. Rata cezariene 62%.
Tineti cont ca rata recomandata de OMS ca fiind cezariene cu motiv intemeiat este de 15%.
Daca cineva isi doreste in mod deosebit sa nasca natural, e de la sine inteles ca trebuie sa aleaga un spital cu o rata scazuta a cezarienelor. Pentru ca diferenta de la 15% la aproape 70% la CF2 de exemplu, se traduce si in multe cazuri de femei care cer expres cezariana dar si in multe cazuri in care doctorul gaseste tot felul de motive neintemeiate.
Sper ca nu v-am plictisit prea rau
pe cele cu naturala.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 24+