Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu astept din moment in moment sa-mi vina "Jurnalul de sarcina". Abia astept!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata... tarzie, de la mine!
Am dormit 10 ore, chiar daca m-am si foit putin, macar stiu ca 10 ore au fost ale mele. Cand am deschis telefonul si am vazut 10.30, nu mai puteam de bucurie!
Ratusca, felicitari pentru bebelina si pentru rezultatele bune. Cred ca psihic te simti mai bine sa stii ca totul e ok, acum. Sa fie totul bine cu bebica, asta e cel mai important!
Pissi, durerile de san inceteaza, nu dureaza pe toata perioada sarcinii. Eu am avut o perioada f urata, nici sutienul nu-l suportam si sfarcurile ma dureau groaznic. Dupa care au incetat brusc aceste neplaceri. Nu-ti face griji, totul e bine.
Revin, sa recuperez.

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ral_eli eu in locul tau nu mi-as lasa sotul sa conduca toata noaptea...poti s ate duci si singura de data asta la echo..cere un dvd si pt sotul tau...poze iti da oricum ..masuratori..ce zici?
geniusamb felicitari pt lipsa de anticorpi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

el isi dorea mult sa fie prezent, eu am fost singura la controale si pana acum.
i-am zis deja sa nu se forteze sa vina ca o sa aibe tot timpul sa-l vada pe bebe cand s-o naste
doar ca acum mi-am amintit toate frustraile legate de serviciul lui: nu ne putem planifica concediu ca il poate trimite oricand in delegatie, cand am fost operata nu a fost decat sa ma ia din spital, cand am renovat casa eu am stat cu mesterii (el a venit cand totul era pus la punct), cand o sa nasc tot singurica o sa fiu. eu ma descurc si singura , sunt o fire independenta dar mi-ar prinde bine un suport psihic in momentele grele. zice si el ca este musafir in casa, dar eu totusi mi-as dori un sot nu un musafir

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirunam, am vazut link-ul tau cu scaunul ala d emasa smecher care e mai intai leagan, bla...A aparut dupa ce eu ii luasem Ariannei scaun de masa de la Inglesina. Leagan avem unul de la Graco, cel mai ce (care in tara variaza intre 1100si 1400lei, iar eu l-am luat cu 160$, cd dolarul era 2,5lei). Tare mul tmi-am ma dorit

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

[b
Geniusamb, felicitari si tie pentru anticorpi! Oare in alta parte decat Institututl de Hematologie de pe Dr. Felix se poate face analiza asta? Ca eu o sa ajung probabil dupa 24 aug, cand am ecografia si n-as vrea sa treaca foarte mult, ca trebuie sa ajung in luna 6 totusi.

19+

eu anul trecut am facut echo..analize si dozare anticorpi la biomedica..cred ca peste tot se poate face analiza asta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!dragelor
astazi dau de baut am schimbat semnatura,uraa
vad ca vorbiti de carucioare,si pompe de sani,noi carucior avem MACLAREN din ala la 200 de euro,este fff bun,dar dupa 6 luni,
iar pompa de sani,MEDELA electrica este super buna,eu avand problena cu sani,am sfarcurile mici si bebe nu le putea tine in gura,si tipa de foame,a fost o perioada grea...pompa este ff buna si costa 100 de euro se gaseste in farmaci
fetelor vreau si eu parola de picasa,va rog,poate mai pun si eu poze cu burtica...
fetele

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)22s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

"Nasterea este pentru femei precum razboiul este pentru barbati"(Proverb hindus)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

V-am tot citit dar nu mi-am facut timp sa scriu....sunt interesante discutiile voastre si chiar am cate ceva de invatat. Noi am implinit 26 de saptamani ieri, bebelina e din ce in ce mai puternica pana acum cateva saptamani imi faceam griji daca nu simteam miscarile prea clare acum se vede toata burtica ,,dansand/. E o draguta....avem program de joaca dimineata si seara.In timpul zilei e mai somnoroasa.....Am intrat in concediu, la Brasov vremea nu e chiar potrivita pentru plimbare si chiar daca as avea energie parca trag tot spre un somnic.
Sunt si eu curioasa daca a folosit cineva scutece lavabile, am vazut ca ati discutat ieri despre asta....
La capitolul mancare, nu cred ca va fac pofta cu ceva...bors cu legume si mazare fara carne,cam atat....si ieri paste cu smantana , brocoli, branza si usturoi...bune cu exceptia usturoiului care alaturi de ceapa nu au fost o alegere prea buna pentru mine in timpul sarcinii.
Din pacate mi-au aparut niste vergeturi pe sani, chiar daca mi-am facut masaj cu ulei de masline. Mi-a fost recomandata o crema de la galenic-elancyl-o foloseste cineva?Este eficienta?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, ALEXA, felicitari pentru schimbarea de semnatura!

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Dureri de sani am avut si eu, dar au trecut. Eu nu am avut nimic rau in sarcina, insa o durere ciudata ma chinuie continuu... mai exact, noaptea, de la stat numai pe stanga sau numai pe dreapta, ma doare fundul de nu mai pot! Cu cine am mai vorbit, nimeni nu avusese senzatia in timpul sarcinii... Ma intelege cineva, cunosteti problema? Practic ma doare in profunzime, pe fiecare buca, in zona superioara. Cat timp stau pe o parte, cea care nu e pe saltea isi revine si cand cea care e presata incepe sa doara, fac schimb, ma intorc pe cealalata parte, o relaxez pe cealalta si tot asa. Ca sa o relaxez imi dau cu pumnul usor, incat sa detensionez zona care doare. Dimineata ma doare, iar durerea cedeaza cu miscare. La inceputul sarcinii ma durea in alte paturi mai tari, dar la mine acasa, pe salteluta moale, e tare bine (inca nu am nevoie de perna sub burta, ca aceasta se muleaza pe saltea, ca sa va dati seama ca e moale salteaua!). De la o vreme insa patesc la fel si acasa, ce ma fac eu, ca burta va fi si mai mare? Daca aveti vreo idee, spuneti-mi si mie, va rog!

26+

Mergi la inceput