"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Nikole, eu stiu ca pt imunitate se fac dozari cu anticorpi, spre a se vedea daca e scazuta au ba. Fiicei mele se punea problema sa i se faca in iarna caci a racit destul de mult, fiind si hospitalizate odata. concluzia e ca nu cred ca au legatura analizele de sange comune cu alea de dozare de anticorpi. Dar....o asteptam din nou pe Xio.

Louisea, aici ma ascund, da. Dar va citesc din umbra, de pe la colturi .....

Azi am fost la sala si am facut Zumba....foarte catchy.
Si........fanelor lui Deus le transmit ca azi am scuturat mana cu doamna de mai sus . Arata mai bine in real life decat in pozele de le vedem noi aici, sa nu mai zic de charisma, voce, etc,etc,etc... si sala e super sala. Termin acum, ca nu ma mai opresc daca nu....

Va pup si noapte buna

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

baby esti draguta
data viitoare sa-mi spui din timp sa-mi las parul desfacut si sa-mi sterg petele de soare! normal ca azi aveam fata de cearceaf:-))))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Hallo fetelor.
Dati cu rosii de acum ca acum la ora asta am mancat cartofi natur da ... maine plang nu azi

Am citit un mesaj de mai sus...si eu am patit sa mi se faca rau in timpul exercitiilor...nu stiam ca e de la apa , eu am crezut ca e din cauza slabiei din organism

Va

Votati fitzoasa mea

Mergi la inceput

Nikole ma bucur ca nu te superi pe gura mea mare:-)
eu as lua vitamine si minerale...

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Louisea, eu is mama alaptatoare, bebi al meu are 3 luni..
Pe mine ma intereseaza doar abdomenul meu(flasc) so.. m-am pus pe ab ripper (care mi s-a parut usurel in comparatie cu Sh, dar nici nu am executat corect 100% exercitiile din cauza de intepenire)
Mai fac si niste exe cu Shaun, cam de 2 ori pe sapt, dar nu sunt consecventa .. din pacate..

Nikole, poate ai facut sport dupa masa? eu cred ca nici la ore tarzii, gen 1 AM , nu e bine, pentru ca desi poate te simti ok, corpul are ritmul lui.. Iti doresc sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

http://www.collagevideo.com/

mie mi-a placut ... sa vad acum cum reusesc sa comand sau daca au si in europa distributie

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu am sarit peste sport astazi, ca imi este mila de bona...acum cu vacanta vine la 8 si parca sa stea pana la 8 e prea mult.
M-am distrat in schimb iar la salon cu o chestie combinata masaj + niste benzi cu care te infasurau pe picioare si iti dadeau senzatia de rece. Nu m-au impresionat prea tare si erau si scumpe. Maine incerc vacum...macar imi fac dambalua, incerc sa imi tonific pielea cumva ca de muschi ma mai ocup la sala.

Mancat putin aiurea azi:
MD : suc fresh portocale , jum de sandwich cu rosii si mozarella , la pranz un pachet de crakersi integrali, seara legume la gratar.
evident imi e foame dar o sting cu apa plata si la somn

Mergi la inceput

ora 12 am ajuns acasa:-)

maine am 5 ore usurele dar stau la sala de la 7 dimi la 11 seara asa ca o sa fiu teleghidata

Marina ce pofta mi-ai facutsi eu vreau sa fiu bibilita

noapte buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Am sa intreb ginecologul, ca tot tre sa ajung pe acolo, ce vitamine pot lua, analizele mele sunt perfecte, am un dosar intreg, abia facute.
Baby-boom, multumesc mult, chiar nu stiam, ma voi interesa cum si unde se fac aici dozarile, ptr linistea mea, am sa mi le fac chiar.

Alta-i buba la mine, multumesc oricum , fetelor.
A...cina o luasem pe la 20:30 cam asa, ceva light, am avut gratar de pui cu brocoli si salata rucula.
Un pahar cu apa si ...sanatate, ba chiar pe la miezul noptii , mi-era foame!

in orice caz, dupa 5 ore de somn, azi sunt ca scoasa din cutie!
Am mancat insa numai fructe , acum mi-am facut o salata de vinete cu tahini(am uitat numele specialitatii)), si o salata de rosii cu patrunjel si ceapa verde.

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

neatza dragutelor!Poftiti la cafea!
La noi ploua,ce fain ,s-a racorit putin!Pina acum 2 saptamani eram terorizati de ploaie,acum ne terorizase caldura si ploaia asta ne-a mai inviorat.
Nu stiu ce bintuie prin zona ,cert e ca m-a lovit o durere de ovare aseara!Nici azi nu ma simt grozav dar dupa ce imi fac curat sper sa fac ceva sport.Azi am chef de Shaun!
Daca dispar (avem musafiri citeva zile) apoi plecam in vacanta ,scurta dar ..ne grabim ca nu avem decit 2 saptamani in care e posibil.
sper sa nu dispar subit,oricum.

Nikole,sanatate!Chiar nu am patit asa niciodata si nu stiu ce sa-ti zic.Cine se mai vaita de dureri si belele?La toate multa sanatate si refacere rapida .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput