"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui louisea

Hai ca ma bag si eu in seama la subiectul vostru ca stiu ca aici sigur primesc raspuns

Aveti idee daca alaptatul e compatibil cu sportul? Am nascut de 5 saptamani (natural si f usor) si m-as apuca de ceva miscare (clar si ceva abdomene). N-am kg de dat jos :)) dar nevoie de tonifiere sigur am

Cu ce sa incep? Pilates, jogging...? La sala nu pot ajunge din motive evidente :))

Ceva experiente si idei?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Pilates/yoga/stretching - nu forta

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Oameni buni, mie mi se intampla ceva ciudat...
nu v-as fi intrebat, dar azi chiar am zis ca dau ortul popii.
Mi s-a intamplat de cateva ori ca dupa ce termin de facut exercitiile sa ma apuce o durere de cap, stomac, greata, reflux, si tot tacamul.
S-a mai comfruntat cineva cu asemenea stari??
As fi zis ca-i o coincidenta, dar noaptea asta chiar ca nu-i a buna, am vreo 6 ore de cand mi-e rau de mor, e 4 a.m la mine, l-am trimis pe al meu la farmacie ca nu mai pot de rau.
Si mereu ma ia dupa ce termin exercitiile...ameteala, durere de cap, stare de rau,parca ar fi o indigestie, nu inteleg....

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

nikole - 1 la mana, tu esti nitel ipohondra si-ti induci unele stari! nu te supara pe mine
incerca sa te gandesti la tine ca la o persoana care poate orice, tare, nu sensibla si firava!
2 la mana - ceva iti lipseste din organism daca esti cand cu eruptii, cand slabita, cand ti-e rau! treci la o cura de vitamine intensiv plus minerale!
asa-i ca nu te superi pe mine? dar din cate am citit la alte mesaje scrise de tine cred ca ai si o dereglare hormonala/putina depresie post natala - ce zici? oboseala, stress, slabit , etc...
Nu-s medic deci nu ma baga tare in seama, imi dau si eu cu parerea. Sa o asteptam pe XIO sa ne lumineze

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

deus ba da esti fantastica, citesc de ceva vreme la subiectul asta, deja va stiu si admir pe toate .... dar pe tine in special ... esti model, ai ambitie, esti constanta in gandire , pur si simplu esti hotarata si nu te schimbi cum bate vantul
de ce spun asta ???? pentru ca si eu stiu teoretic ce vreau de la mine, stiu ca vreau sa schimb , am si schimbat de cativa ani incoace modul de alimentatie , am slabit foarte mult (22kg) dar ar mai fi macar vreo 15kg de dat jos .... am inceput sa fac sport intens (chiar si zilnic eram la sala perioade luni) dar dupa o vreme (doi ani) m-am cam lenevit ... sport fac doua saptamani si apoi daca intervine ceva o zi doua uit de sport si iar nu merg o luna si apoi o iau de la capat , cu mancatul iar e aiurea , mananc sanatos fara prajeli, cartofi ... mananc in stilul lui Monignac .... dar o mai dau in balarii cu cate o ciocolata, inghetata, mai rontaieeli gen alune, seminte , covrigei doi ani de zile am fost mai mult decat cuminte da anul asta , poate si din cauza recesiunii nervi si stres mare, motive sigur ai zice tu probabil, parca am innebunit

nah ...m-am descarcat si eu aici la voi putin ..... asta ca sa-ti arat deus de ce te apreciez ... pentru ca si eu stiu ce vreau , dar nu mai actionez, dar nu stiu de ce am nevoie sa ma ambitionez dinou .... pur si simplu s-a intamplat ceva, am nevoie de un nou impuls, de o motivatie , nu stiu nici eu de ce am nevoie ... o fi si varsta ??? cand ma gandesc ca in curand o sa fac 40 (sotul meu a facut acuma si parca am intrat eu in depresie pentru el gandindu-ma ca si eu imediat ajung acolo )
hai ca am deraiat putin de la subiectul vostru ... cred ca nu e chiar locul potrivit sa intru eu sa ma plang la voi si sa va stric bucuria sportului ma scuzati daca v-am suparat destainuindu-ma la voi

andanii

si eu am fost in aceeasi papuci! dar mi-am ridicat o stacheta sa fiu antrenor de fitness si nu puteam cu 30 si ceva de kg in plus:-)
asa ca mi-am luat, in prima faza o banda de alergat si umblam zilnic pe ea 6 km, mancam supe si iaurturi la greu, fructe si legume

dupa o vreme am introdus greutatile si m-am inscris la curs...am mers in Spania mi-am facut practica si am venit acasa.
Inca nu eram cum imi doream asa ca am intrat pe aici si de la draga de Allure am aflat de P90X. Cu Tony am facut multe si am invatat de la el...
mi-am gasit clienti si a trebuit pt ei sa fiu tot mai buna. Sa citesc zeci de carti, sa fac zeci de experiente pe pielea mea si sa reusesc - nu pot sa le arat ca imi dau duhul:-)
incet dar sigur m-am descurcat

No gain , no pain:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Atat de mult am obosit....beau cafea...afara ploaie...am spalat haine...de asta eram obosita ca am spalat o tura de masina si pana le-a invartit masina am obosit m-am apucat de curatenie...in reluare...ioi ce de treaba mis...

Hannen exact asa a patit si al meu sot cu cardul si exact ca tine...el facea pozici multe si pe pat...si la dus...si mai multe...si ptiu ce ciuda ne-a fost lasa ca vedem daca putem mai bagam o tura de poze numa chef sa mai am

Fetelor asa e ca nu ma uitati cu votul pentru mica mea???

Va ne auzim pe mai tarziu

Votati fitzoasa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Deus da deci astea n-ar afecta laptele?
Da au efect de tonificare? sau pt aia tre ceva mai intens? Cand ramasesem gravida mergeam la sala (nu fusesem mult timp), si faceam si ceva pilates, dar mai mult pt "relaxul sufletului"
ps. super blog.. multe de tinut minte :))

Baby deci pe aici te ascunzi :)) sportivo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui louisea

Deus da deci astea n-ar afecta laptele?
Da au efect de tonificare? sau pt aia tre ceva mai intens? Cand ramasesem gravida mergeam la sala (nu fusesem mult timp), si faceam si ceva pilates, dar mai mult pt "relaxul sufletului"
ps. super blog.. multe de tinut minte :))

Baby deci pe aici te ascunzi :)) sportivo

multe despre lapte si gravide/mamici sunt mituri - graviditatea si nasterea nu sunt o boala:-) - sa nu uitam ca pe vremuri femeile nasteau, stateau f putin acasa dupa care la munca campului si alaptau fara probleme, spalau la covata, carau galeti cu apa, etc

asadar in prima faza sa nu fortezi faci doar Pilates/yoga/stretching si mananci sanatos plus bei apa multa.
Dupa(4-5 luni depinde si cat vrei sa alaptezi) poti sa treci la dansuri, exercitii izolate pt diferite grupe musculare, etc

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Deus asa e
Merci de raspuns Asa am sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deus multe multe aprecieri

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hop apar si eu
azi sunt ..o colega care are o tinta comuna cu mine..slabitul ... mi-a zis azi ca se vede efectul salii , apoi au venit completarile altei colege si deja simteam cum imi trece durerea de glezna si diseara sar peste intalnirea cu prietena mea cea buna si merg la sala ... ce senzatie .. super.. nu sunt eu asa credula , ca nah la aproape -7 kile nu stiu cat de bine arat .. insa la jumatea drumului (vreau -14kg), e asa bine sa auzi incurajari...vorba ta deus (din primele capitole --pe care apropos l-am luat la citit incetisor asa ,si imi notez din ele ,sa pun intrebari)dupa ce apar rezultatele parca nu-ti vine sa te mai lasi ..moamaaa sa ma opreasca cineva ca nu ma mai opresc din laudat

apropos de starea de voma din timpul efortului ..atentie nu numai la alimentatie , ci si la hidratare .. din ce am citit e recomandata inainte de efort , iar pe timpul efortului inghitituri mici si dese , nu mult odata ca ia drumul invers ..sau la mine asa se intampla

bonnnn... respiratia ... mare bai .. la mine e o adevarata problema in timpul efortului...inca nu am reusit sa coordonez respiratia cu efortul

help ..

1. deus ...carnitina , citeam in urma despre rolul ei in timpul efortului ... ai aceeasi parere buna si acum , dupa 2 ani despre ea ..caci ma bate gandul sa iau ?
2. pt brate , as vrrea ca odata cu reducerea in greutate sa nu atarne pieile pe maini ?.. greutati ??
3.de unde lucrati PX90...exista dvd-ul de vanzare ?

pt ca ma ajutati sa ma lamuresc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Deus, nu ma supar, multumesc pentru raspuns.
Ipohondra sunt, probabil, si din pacate cel mai probabil,asa voi si ramane, insa nu cred ca are nici o legatura cu starile astea.

Analizele,sunt de aviator, nutritionistul mi-a spus ca nu-i nevoie de nici un supliment,intrucat nu sunt carente in organism.
Imunitatea cred ca e slabita rau, la asta ma gandesc si eu, si totusi daca imunitatea e la pamant, cum poti avea analize bune??

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput