"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 2
Elena_R spune:
Vin rapid cu raportul sportiv: 20 min bicicleta la sala si 20 min abdomene si brate. Usurel asa ca pt o marti seara. Ma pastrez pt maine la bootcamp 
Noapte bunaaa!! 
hannen spune:
buna dimineata frumoaselor!
Eu am o pauza si am intrat sa va salut apoi ma duc la ale mele.N-am facut nimic memorabil azi decit am cheltuit bani
dar am carti si masa noua
.
Ma duc ca`s numai in treacat sa va tzuc si sa va urez spor la sport ,la munci,la vacante si la abdomene sexoase.Plus o zi superba!

Whatever happens don`t let go of my hand!
nikole spune:
Am si eu o intrebare inttrebatoare...
Xio, parca tu faceai pilates, work-out-ul 'al de 20 minute, nu?
Cat timp te-ai tinut de el?
Ai avut ceva rezultate...tonifiere,imbunatatirea posturii, stiu eu...
ma tin de el, cam 3-4 ori/saptamana, dar sa fiu sincera nu vad nici o schimbare asa majora, si zic eu ca execut corect exercitiile, exceptand 'al cu forfecatul picioarelor in aer, acolo ma dezechilibrez total, nu-mi iese deloc.
Mi se par chiar f usurele, parca nu lucreaza corpul, nu ca mi-as dori sa lesin pe aici, dar totusi...
Parca as face altceva, concentrat pe partile cu probleme, sau mai bine zis pe partile-lipsa
...
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
XIO spune:
Nikole, da, l-am tinut, dar eu nu pot face exercitii acasa, asa ca a durat cred ca vreo 2 max. 3 saptamani.
Evident ca nu s-a vazut nimic, faceam si 20 de minute pe zi , deci nu aveam cine stie ce asteptari.
dar daca poti face exercitiile acasa, continua, ca rezultatele sunt frumoase.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Ele spune:
Deus saru'mana. Pai eu de ce am zis ca mi-am mancat tortul. ![]()
Azi as zice sa prestez o juma de ora de ceva, si dupa sa vad care e treaba cu spatele.
In schimb azinoapte am vomat si acuma sunt total aeriana..si la munca. 

Elena & Denisa
ramyteo spune:
Ele, LA multi ani! 
scuze si eu, da cu tortul...hai mai fa unu ca nu ne suparam ![]()
Va aduceam poze proaspete cu abdomenul da...cardu lu sotu a luato razna nu il putem deschide nicicum...e dila mandila...cred ca striga dupa unu nou
asta este...pana una alta de dimineata am bagat vinete si acum cafea .
Sport azi nu stiu daca apuc , vad eu ![]()
Va 

Votati fitzoasa mea
Marina spune:
Hannen, sarumana de intrebare, sunt OK imi intru incet incet in ritm. Am incercat sa tin ceva regim dar asta insemna sa mananc mai mult decat mananc de regula![]()
In rest ieri sala , o ora de pilates, si m-am lipit de un salon de infrumusetare de asta si m-am dus la ceva termostimulare...nu mi-a placut asa de mult asa ca ma duc sa mai incerc si alte minuni de facut femei fericite
o zi buna!
chiquitita spune:
Hannen, eu zic sa imi scrieti fiecare cat a slabit si eu fac modificarile in listuta. Daca aveti si alte propuneri, astept.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
Deus spune:
Buna dimineata
Ele de la ce ai vomat?
chiquitita - kg sunt la la fel, sunt doar mai obosita:-))) si mai tonifiata
fug sa strang cate ceva prin casa ca-i dezastru
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney