"Abdomen extra-plat (34)"
Raspunsuri - Pagina 14
XIO spune:
Baby, eu am facut pilatesul extrem de putin timp, varianta scurta , ca sa nu ma plictisesc. Partea aia de abdomene era preferata mea, n-am facut-o toata din prima ca m-am apucat de munca pe parchet si toate oasele imi ieseau prin ochi de durere, dar a doua zi am facut exercitiile cap coada, si ala de care spui il mai fac si acum cand ma plictisesc, ca mi-e tare drag.
Cred ca iti trebuie si multa coordonare si echilibru ca sa il faci, chiar daca forta de ajuta.
Fetelor, mi s-a inchis sala aia
Credeam ca doar kickboxul s-a dus, dar au inchis tot i redeschid aboa in septembrie
Eloise, m-a intrebat Allure ca a tinut minte bine, eu il faceam pe ala dar acasa nu pot face nimic asa ca am lasat-o balta.
Imi imaginez cum arati daca faci Pilates, am o prietena in Canada, mama de gemeni, fost model, face Pilates de ani buni si arata incredibil. Ca sa nu mai spun ca de cate ori cineva pronunta cuv. asta imi amintesc de Samatha din Sex and the city si de fetele din Neveste disperate.
Tu dupa care Pilates faci? Cum se numeste? ca daca tot frec menta acasa si n-am sala poate mai fac din cand in cand ceva...
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
baby-boom spune:
Anda, mai vreau sa adaug pe langa saga de mai sus ca schema e asa: infigi prima data varful piciorului in nisip apoi pui toata talpa si cand scoti piciorul te inclini nitel, impotriva centrului de greutate cumva. Tehnica se invata repede. Conditia ar fi sa incepi pe nisipul de langa apa, unde nu-ti intra mult piciorul in sisip, ala e tare ca daca nu eu cred e cam greu din 1-a. Alergat pe iarba/campuri/dealuri si paduri iti place???
M-as apuca de parkour, da' nu mai is in 1-a tinerete:))
Xio da, asta zic si eu despre pilates. Cred ca e foarte subapreciat. Folosit pe termen lung si cu o alimentatie de asta la moda cu portii mici si dese este clar ca face minuni. Sau yoga, iarasi. Exemplul viu e madonna. Dar...nu e pentru oricine: e nevoie de rabdare si de un caracter caruia sa i se potriveasca genul asta de miscare, unde nu ai satisfactii dupa fiecare antrenament, nu prea simti ca ai crapat "on the dancefloor" asadar motivatia te cam lasa dupa o vreme. mie imi place mult dar combinat si cu tae-bo, de ex. Mie imi plac foarte muuulte de altfel. Am obiceiul sa merg asa cu o inima deschisa la orice tip de miscare, am emotii chiar....si mult respect.
....si....limbarnita la ora asta.
Fug la un dus ca mergem la cocotz!!!!!!!!!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
z333 spune:
da Baby, aerul e de vacanta 100%, dar sa vezi fatza ce o am, dupa 14 ore pe tren, fro 2 ore de despachetat si aranjat haine si suveniruri, si inca 5 ore de cand sunt la munca, zici ca-s moartea venita din vacanta:-)))))
inca ma simt zgaltaita de tren:-))
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
carina spune:
Florina: mersi mult mult de sfaturi. Azi merg sa imi caut papuci. Eu sandale de alergat vroiam dar nu tin minte sa fi vazut. Mie imi place alergarea de orice fel, singura problema e ca tre sa fie cald ca altfel imi nenorocesc sinusurile. Spor la cocotat!
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
hannen spune:
Fetelor,eu nici nu am reusit sa ma mobilizez .Am avut un stres imens,o stare aiurea,o greutate imensa pe suflet.nici nu puteam vorbi .Era cit pe ce sa anulez sa ma intilnesc cu prietena mea ,noroc ca a tras de mine ca vine si ma scoate din butoi...abia acum totul s-a ridicat ca un val,ma simt usoara ca un fulg ...
Xio,Deus,mama a iesit din operatie ,e la terapie intensiva fara niciun fel de aparat,doar cu perfuzii .(xio,a scapat NATURAL-stii tu la ce ma refer)
Deus,de la tine am o mare rugaminte,please ,please,in continuare te rog sa ma/ne informezi despre un stil sanatos de viata!Am simtit ca asta a fost o sansa imensa,un noroc#12288;si un ajutor nepretuit.Vreau sa nu-l irosim si vreau sa invat cum sa o conving sa adopte un stil de viata sanatos dar si cum sa o atrag spre el,ce sa-i ofer ca alternative...
Acum stiu de ce ma simteam rau,fara vlaga,fara puterea sa vorbesc.Cind am aflat vestile parca m-am nascut a doua oara!
ariel_7000,cu durere zic ca am trait o faza de disperare citeva luni,insa cred ca nu este disperare mai mare ca a unui parinte care isi vede bebelusul suferind!Ma voi ruga din suflet pt. binele si insanatosirea lui si daca voi putea contribui cumva ,o voi face(nu promit pt. ca financiar sunt la pamint,am zis mai sus de ce)
Lumi,welcome back girl!ai venit pe furis fara sa ne anunti,ce hoata esti!
Cine zicea ca ne invidiaza pe mine si pe Nikole?Scuzati,am citit in fuga!Sincer sunt chestii foarte convenabile sa zic asa,gasesti multe prostioare menite sa faca viata mai usoara ,frumoasa,curata...bani sa ai ca se gasesc si oki de "ghiavol" numa ca eu nu prea gasesc seminte de astea de care ne tot zice Deus(in,maca,grau...) habar nu am unde sa le gasesc .Deci si bune si rele.
Poate imi trimite Nikole vreun sac de taratze sa nu ma mai pling atit!sau mai bine niste fructe exotice cu care`si face de cap singura si ne face nou in ciuda.
Sunt atit de "relieved" si fericita de parca`s beata!Ma duc ca ma asteapta sotul si prietena la o cafeluta nocturna.
Whatever happens don`t let go of my hand!
carina spune:
Hanen: ma bucur tare pentru mama ta! Eu te invidiam Vreau si eu sakura si matcha care sa nu ma rupa la punga si miso de la mama lui.
Nikole: iti zic si tie ce vreau de la tine?
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
hannen spune:
da ,Carina,mi-am adus aminte dupa ce am trimis mesajul.
Eu mi-am facut in seara asta un matcha cu lapte si gheata si cred ca de aia ma doare in git.Am descoperit acum o cafeluta noua(caramel machiato,cioco latte si macha) e lichida la cutie si e absolut dementiala!!
Cu sakura ce vrei sa faci??
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
hannen ma bucur mult ca s-a terminat cu bine operatia mamei tale..multa,multa sanatate va doresc
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
Allure spune:
Aici, harnicia in persoana! Am terminat Legs and Back cu Tony dupa care am mai tras vreo juma de ora cu Chalene pentru cardio. O ora juma = 700 calorii! Am batut recordul!
Sint curioasa daca miine am febra la fund cum mi se intimpla de obicei dupa setul asta cu Tony sau schimba cu ceva situatia acel recovery drink.
Am o saptamina de sport zilnic si silnic...deja se vad rezultate, ma simt si ma vad mai subtirica, nu-mi mai iese nimic "in afara"...toate suncutele au dat inapoi (cine m-aude zice ca sint vreo grasana careia ii curge slanina )
Lumi, bine ai revenit! Ce zice cintarul? Tine cu tine? Si eu mor dupa placinta cu dovleac...uof, ce pofta-mi facusi!
Azi am ciorbita de fasole acrita cu bors, facuta de mine la "slow cooker"...yum! Salate cit cuprinde, broccoli cu hummus, nuci, piersica, etc...
Sa aveti o zi/ seara placuta cu miscare multa!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
nikole spune:
Mey fetelor, mie mi se par usurele, probabil nu le execut corect, dar eu fac varianta aia de 20 minute, si exceptand forfecarile, le execut pe toate in ritmul meu, cu calm, respir cum se cere de transpir instantaneu,simt toti muschiuletii cum se intind...
chiar m-au pus pe ganduri comentarriile voastre...ideal ar fi sa-mi cumpar eu ceva dvd-uri, dar care, cum, de unde?
Problema mea, independent de nr de kg, este posteriorul care a intrat la apa si s-a cam lasat...ei, ma rog, n-o fi asta tragedia vietii, mie sincer imi place senzatia pe care o am cand fac yoga, si pilates, insa ce am eu cred ca e...slabut(ma refer la dvd-urile cu yoga, ca pilatesc fac dupa filmuletele puse pe youtube).
Dieta eu cred ca este f ok...capul si astralul e buba
In orice caz, ma ajuta f mult si imi dau idei propriile voastre alegeri in ale bucatelor
Zi-le Carina...cu curaj si inima deschisa
Fug la copii
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI