"Abdomen extra-plat (34)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

carina - semintele de canepa pe care le consum cu mare placere ca-s delicioase au toti aminoacizii esentiali,2 linguri contin tot necesarul de omega 3 si 6 necesar/zi, mananc oua in general (doar de la tara) si servesc nuci,seminte(toate crude), spirulina, legume verzi...am surse de proteine suficiente:-)sunt sportivi de performanta si cu rezultate uimitoare vegetarieni , un exemplu ar fi campionul olimpic multiplu Carl Lewis:
http://video.google.com/videoplay?docid=744765316519516434

baby - esti ca o baterie vie

ce mai face LUMI?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

carina - semintele de canepa pe care le consum cu mare placere ca-s delicioase au toti aminoacizii esentiali,2 linguri contin tot necesarul de omega 3 si 6 necesar/zi, mananc oua in general (doar de la tara) si servesc nuci,seminte(toate crude), spirulina, legume verzi...am surse de proteine suficiente:-)sunt sportivi de performanta si cu rezultate uimitoare vegetarieni , un exemplu ar fi campionul olimpic multiplu Carl Lewis:
http://video.google.com/videoplay?docid=744765316519516434

baby - esti ca o baterie vie

ce mai face LUMI?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Eu nu consider carnea ca si sursa unica de proteine si nici nu consider un regim vegetarian ca fiind dezechilibrat. Am suficienta cultura alimentara si nutritionala ca sa nu fac greseala asta. EU nu renunt la carne, pentru ca imi place si pentru ca problemele digestive pe care le am s-ar urca pe pereti daca ar trebui sa cresc consumul de alte surse de proteine (beans/ nuts). Eu ma refeream strict la ziua de ieri. Inca o data te rog sa nu te superi pe mine.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

completare pe fuga , merg sa ma vopsesc pe par:-)

zeci de carti am citit despre nutritie, am invatat, am vazut si simtit pe pielea mea si am ajuns la o concluzie: suntem unici si trebuie sa ne ascultam corpul. Eu ma simt confortabil psihic si fizic fara carne si functionez la randament maxim asa, altul poate nu simte la fel...plus cred cu toata taria ca proteinele de origine animala (caseina din lapte), carnea, hranesc celulele canceroase...iar genocidul care se face pt a-mi satisface mie niste papile gustative ma intristeaza.
Sper doar sa nu mai fac rabat de la aceste principii sub nicio forma si sa nu mai ma las condusa de pofte...ma tin tare pe pozitii

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

nu ma supar de acord cu tine ca ziua de ieri a fost light...sa o vezi pe cea de miercuri cand nici sa ma duc la toaleta nu am avut timp:-)

eu nu tin cont zilnic chiar de toate aspectele...am zile doar de sucuri din legume/frunze verzi/fructe, am zile cu mai multe oua...pur si simplu la capitolul asta sunt tare aiurita

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

ariel_7000 - saracutul, ce tragedie...si parintii...
o sa intru la puiuti de randunici sa vad conturile si ajutam si noi cum putem

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Am si eu o intrebare inttrebatoare...

Xio, parca tu faceai pilates, work-out-ul 'al de 20 minute, nu?
Cat timp te-ai tinut de el?
Ai avut ceva rezultate...tonifiere,imbunatatirea posturii, stiu eu...

ma tin de el, cam 3-4 ori/saptamana, dar sa fiu sincera nu vad nici o schimbare asa majora, si zic eu ca execut corect exercitiile, exceptand 'al cu forfecatul picioarelor in aer, acolo ma dezechilibrez total, nu-mi iese deloc.
Mi se par chiar f usurele, parca nu lucreaza corpul, nu ca mi-as dori sa lesin pe aici, dar totusi...

Parca as face altceva, concentrat pe partile cu probleme, sau mai bine zis pe partile-lipsa...

Am citit doar pina la pagina 2 si nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva intre timp. Cred ca eu eram aia pasionata de Pilates . Fac de vreo 4 luni de-acum si sint foarte multumita de rezultate; pentru ca alternez antrenamentele vad ca n-am ajuns deocamdata nici la platou. Eu m-am apucat de Pilates pt a remedia 2 mari probleme: abdomenul usor bombat si posteriorul cam plat :). Cam in 2 luni de facut exercitii 40 min/zi le-am rezolvat pe amindoua cit se poate de multumitor. Abdomenul e foarte tonifiat cu musculatura frumos conturata iar fundul serios ca nu l-am avut niciodata asa, nici la 20 de ani . Mie Pilates nu mi se pare chiar floare la ureche, sint exercitii oarecum accesibile dar nu facile. Au si ele gradele lor de dificultate. Ah, forfecarile alea o sa-ti iasa curind, trebuie sa tii bazinul nemiscat si sa te sprijini pe miini.

Acum am raspuns cam pe fuga cu copilul insistind sa-i citesc din Rahan linga mine, daca mai ai intrebari nu ezita...revin cu explicatii cu toata bucuria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

salutare lume..eu azi dimineata am ajuns si sunt deja la munca
a trecut vacanta asta asa repede, dar c'est la vie..important este ca m-am simtit super, a fost o relaxare totala la mama acasa, m-a tinut ca-n puf, am mancat foarte mult peste, mi-a facut matusica mea iubita placinta mea preferata cu dovleac(a conservat dovleac special pentru mine, sa imi faca cand vin,e de la sine inteles ca am mancat cu cea mai mare pofta si placere),am baut tone de bere cred, ca am descoperit Tuborg Tropical si aia mi-a fost:-))
si sunt cioaraaaaaaa..toata lumea se minuneaza de mine cat de tiganca sunt..asta e, am pigment bun
daca mai stateam cateva zile ajungeam mai ceva ca noaptea:-))

voi sportive ca intotdeauna..bagati si pentru mine, ca eu abia duminica o sa fiu libera si o sa am timp sa execut ceva strong..mi-e dor de Shaun si Chalene
bene, am mai facut eu la maica-mea ceva abs cu Chalene si ceva flotari si plank uri a la Shaun, dar asa lejer de vara, nu se pune ca sport,doar ca relaxare

in rest nu stiu ce sa mai zic momentan ca inca sunt ametita de pe tren..mai beau o cafea poate ma mai trezesc

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Citat:
citat din mesajul lui eloise

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Am si eu o intrebare inttrebatoare...

Xio, parca tu faceai pilates, work-out-ul 'al de 20 minute, nu?
Cat timp te-ai tinut de el?
Ai avut ceva rezultate...tonifiere,imbunatatirea posturii, stiu eu...

ma tin de el, cam 3-4 ori/saptamana, dar sa fiu sincera nu vad nici o schimbare asa majora, si zic eu ca execut corect exercitiile, exceptand 'al cu forfecatul picioarelor in aer, acolo ma dezechilibrez total, nu-mi iese deloc.
Mi se par chiar f usurele, parca nu lucreaza corpul, nu ca mi-as dori sa lesin pe aici, dar totusi...

Parca as face altceva, concentrat pe partile cu probleme, sau mai bine zis pe partile-lipsa...

Am citit doar pina la pagina 2 si nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva intre timp. Cred ca eu eram aia pasionata de Pilates . Fac de vreo 4 luni de-acum si sint foarte multumita de rezultate; pentru ca alternez antrenamentele vad ca n-am ajuns deocamdata nici la platou. Eu m-am apucat de Pilates pt a remedia 2 mari probleme: abdomenul usor bombat si posteriorul cam plat :). Cam in 2 luni de facut exercitii 40 min/zi le-am rezolvat pe amindoua cit se poate de multumitor. Abdomenul e foarte tonifiat cu musculatura frumos conturata iar fundul serios ca nu l-am avut niciodata asa, nici la 20 de ani . Mie Pilates nu mi se pare chiar floare la ureche, sint exercitii oarecum accesibile dar nu facile. Au si ele gradele lor de dificultate. Ah, forfecarile alea o sa-ti iasa curind, trebuie sa tii bazinul nemiscat si sa te sprijini pe miini.

Acum am raspuns cam pe fuga cu copilul insistind sa-i citesc din Rahan linga mine, daca mai ai intrebari nu ezita...revin cu explicatii cu toata bucuria.

De acord cu tine in ceea ce priveste Pilates-ul. Un workout de 1 h de pilates executat corect face multe. Asta in conditiile in care esti concentrat la maximum si iti asumi absolut toate miscarile si le duci cat de departe poti, fizic. E ca si cand ai modela in lut, doar ca prin pilates modelezi propriul tau corp, cu grija si rabdare. Practic separand miscarile pe zone ajungi sa iti cunosti punctele sensibile si sa muncesti pe parcurs sa ridici stacheta. Am dubii ca cineva poate executa corect din 1-a spre exemplu exercitiul acela in care stai pe burta si trebuie sa ridici picioarele doar de la genunchi in sus, pastrand un ritm, un minut intreg. Un ex mic. Sunt multe altele. Eu la pilates simt ca imi munceste tot corpul dar sunt extrem de concentrata. Izolez fiecare miscare, incerc sa trag cat mai tare de muschi, pana efectiv nu mai merge mai departe.

Mi-am facut un program pentru entry level la placa. Mi-s rupte incheieturile degetelelor. 15-20 minute de incalzire aerobica(genuflexiuni, flotari, abdomene simple, sprinturi, saritui si incalziri pt incheieturi ...si rotiri muuulte de brate in toate directiile) apoi cateva miscari cu greutati, sa trezesc muschii bratelor. Apoi 2-3 tractiuni. Si ultima parte agatare de toate prizele placii, cate 10 secunde/priza. Si apoi vine distractia dar nu v-o insir ca e lunga taaare. Exercitiile dureaza 10 minute, fiecare minut consta in atarnari de 10-15 sau 20 sec pe cate-o priza diferita, sau abdomene agatata sau tractiuni si se incheie cu statul cat de mult poti pe una dintre prize Round Sloper ii zice!!!! Am stat 1min si 5 sec.

Si asta a fost prima zi...din entry level...dupa entry level intru la intermediate si apoi la advanced. Si in vreo 6 luni ar trebui sa fac niste trasee de nici nu visam la ele. . Mi-am facut caietelul, mi-am trecut punctele slabe, ce-mi iese bine, mottouri sa ma sustina si sunt ffff optimista.
Cel mai slab punct e ca fac greu tractiunile, si numai cu un pic de ajutor, ma imping intr-un picior, etc. La bara deschisa fac fara ajutor, pe placa e un calvar. Si punctul forte e ca pot sta mult la anduranta, agatata de cate-o priza.

Va las ca v-am innebunit

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello Lumi!!! Imi place aerul de vacanta ce l-ai adus. Si de mare si de bronz si de aerul de acolo. Mmmmmmm!

Deus, bahrtalo la programul asta extended de acum....si ne vedem cat de curand la sala.

Anda, io stiu sigur ca ai nevoie de papuci pt alergat pe nisip, deoarece alergatul in nisip presupune sa-ti infigi degetele picioarelor in el pt a obtine o tractiune suficienta ca sa te propulsezi inainte. Fara papuci ar fi aiurea, ma rog, ca agitatia in apus cand te alearga consortul . Ar trebui papuci care is buni si pt nisipul moale cat si intarit(impactul asupra picioarelor). Mai ales alergatul pe pante de nisip, daca ai si asta in plan poate dauna coloanei de aia e nevoie de papuci speciali, foarte usori. E si alergatul asta pe nisip o tehnica in sine la ce presiune exercita asupra partii inferioare a corpului. Zic sa incepi cu alergatul aproape tare de apa, in nisipul intarit si apoi sa cresti gradat spre ala uscat si moale, asta ca sa eviti riscurile de accidentare, la glezne mai ales, la tendoanele picioarelor, la solduri. E la fel cu alergatul pe iarba. Io-s innebunita dupa iarba uda!!!!!!! :p
Asa...sigur gasesti si la noi papuci pt asta, exista de la adidas, de la nike, de la asisc, de la nb, etc...singura diferenta intre papucii normali de alergat si astia de fugit pe plaja e ca au gauri de drenare a apei pt comfort. Am mai avzut varianta unor sandale care sunt intarite in fata pt protectia degetelor. Is curioasa cum sunt astia...
Bafta si distractie placuta!!!!!!
Cam atat stiu io.

Florina si Elise (9 iulie 2004)

Mergi la inceput