Bucurii de sept-oct 2006(182)
Raspunsuri - Pagina 9
Crisnemes spune:
Adina - nu ne-ai spus ce mai fac baietii?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
GETY spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Gety, pentru weekendul asta ce planuri aveti? |
Ceva sarituri la Mall pentru Maria, i-a promis tati si un gratar la tataia maine, la curte, ca tare mi-e teama ca n-o sa putem sta in casa.
Noi abia peste 2 saptamani vrem sa mergem la salina, cand ia tati concediu.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
princess spune:
Va pup, fetelor!
Am intrat pe fuga ca sa va anunt ca s-a nascut soricelul meu, Denis Gabriel, pe 5 august. A fost o cezariana de urgenta la 36 saptamani si 5 zile. Bb a stat la incubator 4 zile, cu perfuzii cu glucoza si antibiotic, timp in care am crezut ca s-a prabusit cerul pe mine. Marti mi l-au dat in rezerva si a inceput sa pape la san, iar joi ne-au externat. Bb a avut la nastere 2950g si 51 cm, apgar 8. Eu am si uitat ca sunt operata, dr. mi-a scos firele si sunt ok. Denis este cumintel, papa, doarme si plange uneori cand il doare burtica. Cam astea sunt noutatile despre noi.
Va pup cu mare drag pe toate si urez celor ce poarta numele Sf. Fecioare Maria, un calduros La Multi Ani, fericire si multa sanatate!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006 si DENIS GABRIEL - 5 august 2010
RARES are...
BEBE
POZE
Crisnemes spune:
"La Multi Ani!" Mariucilor,Mariilor si tuturor persoanelor care poarta acest minunat nume (sau derivate), sau sunt nascute intr-o zi frumoasa de 15 august.

Maria(lexi), Maria (Gety), Maria (Youannamarie); Younanamarie(de 2 ori) ; Patricia Maria (Ramomar) Maya - Maria (Ghongy);Roxana Maria (Floricel); Ana-MARIA (Itzy-Bitzy);Daria-Maria(Xandrutza); Sabina -Maria (Alina1976);Rebeca-Maya (Cata14)
DENIS - bine ai venit pe lume!
Princess - alaptare usoara si refacere usoara! Denis sa va aduca multe bucurii! FELICITARI! 

Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafea
!
Youannamarie - 

un calduros "La Multi Ani!" - multa fericire si sanatate. Sa ai parte de multe bucurii si fericire.
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Princess, sa va traiasca baietelul, sa creasca mare, sanatos si frumos.
Cred ca ti-a fost greu sa-l vezi stand 4 zile stand la incubator. Ma bucur ca s-a terminat cu bine, sper ca si tu esti bine dupa operatie.
Cand ai timp sa intri sa ne mai scrii, poate ne povestesti cum l-a intampinat Rares pe fratiorul lui, poate niste poze.
mare din partea mea si inca o data felicitari!
Yoanna, LA MULTI ANI!
Sa dea Domnu sa ai parte de ce-i mai bun in lume si sa fii la fel de vesela si plina de voie buna tot timpul!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
In primul rand, felicitari Princess pentru soricel! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos alaturi de fratiorul lui iar tie refacere rapida!

La multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ieri onomastica!
Fac si eu urari, desi, am auzit mai demult de la un preot ca de Sf. Maria Mare nu se sarbatoreste onomastica pentru ca e Adormirea Maicii Domnului, deci zi de pomenire. Noi nu am sarbatorit-o ieri pe Maria, dar a primit felicitari.![]()
La multi ani, Yoanna! Sa fii fericita si mai ales sanatoasa!
Un
mare de tot pentru tine!
Azi e prima zi de gradi, dupa vacanta de vara. Maria abia astepta aseara s-o duc la gradi, dar azi cand am lasat-o acolo avea lacrimi in ochi. Sper sa se reobisnuiasca repede.
Ca vreme poti sa juri ca e toamna. Ploua de 2 zile intruna si sunt 15 grade. Ieri am stat numai in casa...
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lexi, nici noi nu sarbatorim Sf. Maria in luna august.
Ce sa mai scriu ca ne-am copt ieri in Iasi. Nici in Africa nu s-au inregistrat asemenea temperaturi. Inca 2 zile de fierbinteala mai avem. Asa ca Lexi, hai la Iasi!
Noi sambata spre duminica am dormit la tataia. Numai ca patul n-a fost confortabil....
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Lexi - asa repede a inceput gradi la voi?
Acomodare usoara va doresc si succes in noul an de gradi
!
Cum bine stii la noi in 15 se sarbatoreste Sf. Maria ai in aceasta zi se primesc urarile.
Eu nu vreau sa vina ploile - mai vreau soare!![]()
anangel_lexi spune:
Cris, da, scoala si gradi incep aici in august, in fecare an in alta zi. Anul trecut, de exemplu, au inceput pe 3 august. Anul asta incep azi, pe 16. Nu stiu dupa ce criterii decid ziua inceperii anului scolar, cert e ca vacanta de vara nu dureaza mai mult de 6 saptamani aici.
Cat despre Sf. Maria stiu, si noi sarbatorim la fel, doar ca nu sarbatorim onomastici. Onomastica o sarbatorim pe 8 sept, cu ocazia Nasterii Maicii Domnului. DAR e drept ca stiu pe multi care sarbatoresc onomastica pe 15 august. Si bunica mea la fel face... Cred ca e chestie de cum decide fiecare pana la urma.
Nici eu nu vreau ploi, dar nu am de ales
Deja, in timpul noptii, am inceput sa dam drumul la calorifer...Offf!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet