Bucurii de sept-oct 2006(182)
Raspunsuri - Pagina 10
Crisnemes spune:
Gety - am auzit ca la voi a fost foarte cald!
Adevarul ca nici noi nu am prea iesit din casa.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
fetelor, pe fuga intru, dar am zis sa va salut.
Lilik, tu ce-ai avut de sa lesini? tine-te tare, mamico, asta este, mergi mai departe! Exact asa am patit si eu cu daria, la clinica din germania. acolo, chiar daca ii dadeau jucarii, i-au dat premiu ca sa fie cuminte si se purtau foarte frumos, ea se paicase si nu mai curgeaa sangele (trebuiau sa ia si mai multe epubrete si nu curgea destul). dar fi tare, e pentru binele lui si chiar nu pateste nimic. 
Pricess, felicitari! multa sanatate tantarelului si voua multa forta sa treceti cu bine peste noptile nedormite! un pupic si pentru fratiorul cel mare, care trece si el acum printr-o perioada de schimbari si nu trebuie uitat
Lexi, acomodare usoara la gradi! stiu ca anul trecut ati avut probleme, sper ca anul asta sa nu tina perioada de planbs prea mult. 
Yoanna, la multi ani! Sa fi sanatoasa, mai da-ne vesti despre voi! scrie-ne mesajele alea frumoase!
La mine oboseala s-a cam acumulat. abia astept un moment de respiro. in afara de faptul ca am fost la serviciu in lipsa de personal din cauza concediilor, acasa sotul mi-a ajuns numai dupa ora 10-11, si el cu multa treaba la birou sau la casa pe care incercam s-o renovam langa bucuresti. asa ca imediat ce veneam acasa eram luata de buna de copii si nu am avut nici un ajutor nici la masa, nici la baie, nici in parc.
si ca o cireasa pe tort (sper ca asta si nu alta sa fie cireasa), azi dimineata cand plecam la serviciu i-am luat si pe copii, impreuna cu mama, sa-i duc in parc. si am ramas blocati intre etajele 3 si 4, fix intre etaje. am incercat sa apas eu pe alte etaje, nimic. au venit vecini, n-au reusit sa deschida usa. am sunat la 112 si am chemat descarcerarea. am stat blocat in lift cam 45 min. nu era nimic rau, doar ca era caldura insuportabila si , cum eram fix cu zidul in fata, nici nu prea avea pe unde sa intre aerul. ne-a intrebat de la 112 daca avem nev si de asistenta medicala. i-am spus ca depinde de cat dureaza pana vin de la descarcerare. au fost foarte profesionisti , de la tel un domn ne-a spus sa stam linistiti, sa nu ne panicam, ca ajunge el imediat. si e adevarat, au ajuns destul de repede. ma bucur ca nu au reusit sa deschida vecinii usa, pentru ca ei se chinuiau sa deschida usa de jos. cei de la descarcerare au deschis imediat usa de sus (profesionistii au evaluat imediat potentialul pericol al unui salt cand eram la etajul 3 si puteam cadea in gol). le-am spus s-o scoata pe mama prima, caci copiii abia cand au venit ei s-au panicat, pentru ca au facut galagie. victor era foarte speriat, se agatase de mine ca o maimutica si nu vroia deloc sa se desprinda. era inspaimantator pentru el, nu vedea decat sus 4 maini care se intindeau spre el sa-l apuce. au foswt extraordinari cei de la descarcerare, au incercat chiar sa-i linisteasca pe copii, nu ma asteptam sa fie nici atat de prompti, nici atat de draguti. pe daria o intrebau daca a fost la mare, daca ii place in apa, lui vicor i-a spus unul ca are o fetita acasa de varsta lui, le-au aratat masina, ce masina mare au. erau niste oameni adevarati si le multumesc ca ne-au ajutat.
cam atat despre patania noastra... de fapt cireasa de pe tortul vestilor proaste este faptul ca dariuta a inceput din nou sa schioapete la sculare dimineata si sa se vaite de genunchi. om vedea... nu-s prea fericita nici cu asta, dar trecem noi si peste asta.
nu scriu eu prea des, dar cand ma apuc...
va pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Roxana01, ma bucur c-am citit povestea ta. Credeam ca numai in filmele straine vad profesionisti cu un comportament exemplar facandu-si treaba.
Imi pare rau de genunchiul Dariutzei. Sa dea Domnul sa treaca cat mai usor si repede. Un
mare Dariei.
Yoanna, tu nu dai nici un semnulet de viata?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
sa stii gety ca si eu am fost foarte impresionata de profesionalismul si, mai mult, latura umana a interventiei lor. ma gandeam ca daca chemi o salvare exista sanse sa-ti vina cine stie cand, iar tu oricum te gandesti sa dai o spaga medicului care vine. stiu din experienta, intr-o noapte cand am chemat salvarea, dupa vreo 2 ore am anulat chemarea, caci o pusesem eu pe picioare pe daria (care voma si avea febra peste 39). dar barbatii astia de la descarcerare, jos palaria! se cunostea ca faceau cu sufletul totul, si-au rezolvat treaba si dupa aceea incercau sa-i calmeze pe copii si se purtau extraordinar cu ei, cu toate ca isi terminasera interventia.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Buna dimineata mamici!
Vine cineva la
?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
neata fetelor... eu sunt inca socata de tragedia de la maternitate. nu stiu, este incredibil, nu se poate intampla asa ceva! inca o data multumesc lui Dumnezeu ca ne apara si ca am copiii astia minunati! Dumnezeu sa le ajute pe bietele mamici sa suporte durerea asta imensa!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
De aseara sunt cu lacrimile in gat - si nu-mi vine sa cred ce sa intamplat!
pentru ingerasi si putere parintilor! 

Crisnemes spune:
Azi noapte Victor a vomat saracutul. Nu stiu motivul dar cred ca a fost o indigestie.
Roxana - imi pare rau de paratia voastra. Totul e bine cand se termina cu bine. Cred ca ati tras o spaima .....
Un gand bun si un
pentru Daria si sper sa nu o mai doara genunchiul.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Gety, multumim de cafea!
Sunt si eu in stare de soc, am lacrimi in ochi de aseara, si toata noaptea nu am visat decat bebelusi pe targa...
Dumnezeu sa-i intareasca pe acei parinti nenorociti pe viata si sa-i primeasca la El pe micii ingerasi
. Nu pot spune sa-i ierte, pentru ca nu are ce sa le ierte... Offf, cat de cumplit...
Roxana, groaznica intamplarea cu liftul. Eu am oroare de lift de cand am patit o chestie similara cu ce ai patit tu, doar ca eu aveam 8 ani si eram singura in lift. M-au scos vecinii, nu stiu dupa cat timp pt ca eram in stare de soc. Eu sufar si de claustrofobie, ce sa spun, aproape ca am lesinat cand m-au scos, o sa tin minte toata viata.
Cat despre Daria, imi pare fff rau, nu stiu ce sa mai spun! Un
mare de la noi pt curajoasa mica.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Va astept la o
! daca doriti , daca poftiti?
Victor a primit ieri un iepusas. E atat de incantat. E animalutul lui - caci asa spune el. Toata noaptea cred ca a visat cu el si prima data cand a deschis ochii mi-a spus ca a visat cu aimalutul lui si ca vrea sa mearga sa-i dea mancare. E asa scump si grijuliu.