Bucurii de sept-oct 2006(182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Cafeluta-i gata! (bauta)!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna Cris, multumim pentru cafea!
Imi pare rau ca nu v-ati mai intalnit ieri, ar fi fost frumos!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna!

Eu sper sa reusesc sa va pun niste poze de la Miclauseni si de la Cheile Bicazului, cand ajung acasa.

Voi ce faceti?

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

gagici, am incercat sa ii facem lui analize lui Vlad dar nu am reusit. S-a speriat foarte tare si a plans si nu i-a curs sange din vena iar eu m-am socat atat de tare ca aproape am lesinat.
abia azi am reusit sa ii duc copro si urina si incercam maine la alta clinica, unde au cabinet specializat de pediatrie pt recoltare probe
nu stiu de ce s-a intaplat asta, ca doar i s-a mai recoltat sange pana acum, dar nu aici....cred ca din cauza ca s-a uitat...

va tzuc, sa-mi tineti pumnii pt maine

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Lilina, nu stii cum e? Nu toate decurg ca la carte.

Maine o sa tin pumnii stransi si pentru Vladone si pentru tine .
Sa dea Domnu' sa nimeriti o asistenta care sa "prinda" vena bine.

Eu am plans la primul vaccin al Mariei. Se mira asistenta ca plangea si fata si mama.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lilina, sa avetzi bafta maine. Eu de obicei nu sunt pt metoda mituirii, dar maine i-ai putea promite de ex ca-l duci la o inghetzata dupa "eveniment" (uite Vlad acum simtzi o mica intzepatura ca de la o albinutza mica, apoi ne ridicam, salutam pe nenea doctorul si mergem direct la o inghetzata in oras - eu asta le povesteam data trecuta si na, a functzionat cat de cat).
Na, stii tu mai bine ce functzioneaza la el, strangem pumnii .

Gety, ce plimbaretzi suntetzi, vad ca facetzi turul Romaniei. V-atzi cumparat masina, ca stiu ca va doreatzi?

Acum dispar, ca ma impinge sotzul de la laptop

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

AdinaF, pe criza asta nu ne-am luat nici o masinuta. Am avut o tentativa, dar a esuat. Mergem cu microbuz, cu autocar, iar in Piatra Neamt am fost la niste prieteni care ne-au plimbat pe unde am scris.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

AdinaF, la noi la penultima recoltare s-a zbatut si a plans foarte tare, iar la ultima a stat foarte cuminte, numai a vrut sa-si retraga manuta cand a intrat acul.

Schimbare de la o recoltare la alta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lilina, succes astazi si curaj!
Gety, pentru weekendul asta ce planuri aveti?
Va doresc tuturor un sfarsit de saptamana frumos, insorit si relaxant!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lilina - mult succes maine!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput