Bucurii de sept-oct 2006(182)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna dimineata,
e gata!
Vaaai, Adina, ce mult mi-a placut de Alex cu "n-ai stricat cerul!"
Adorabila replica!
Cat despre parerile celorlati, din afara, nu le mai pune la suflet! Fiecare are propriile idei despre educarea copiilor si, de ce sa nu recunoastem, sunt foarte multi cei carora le place sa dea sfaturi si sa se dea mari. Tu educa-i asa cum simti tu ca e bine, si lasa lumea sa vorbeasca. Ai niste copii extraordinari, eu nu contenesc sa va admir, atat pe tine cat si pe ei, din ceea ce povestesti tu.
Am patit si eu faze de genul celor de care spui tu, mai ales de la bunica mea (care, de altfel, e o persoana foarte bine interntionata si care isi adora stra-nepoata, dar are o mentalitate conform varstei si conform normelor de educatie de acum 60 de ani) dar eu incerc sa-i explic de fiecare data de ce consider eu ca e bine intr-un anumit mod si nu in altul dupa care inchei cu "lasa buni, ca stiu eu ce stiu".
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Buna dimineata tuturor!
Adina - cred ca cel mai greu este sa ajungi sa nu-i mai bagi in seama pe "binevoitori". Alex si Fabi sunt doi baieti destepti(de frumosi nu pomenesc![]()

) si tot ceea ce conteaza este ca ei sa fie fericiti si iubiti.
Sincer eu chiar am probleme cu ai mei baieti - dar cred ca numai eu am probleme - si uite asa am inceput sa caut carti de cum trebuie sa ma educ eu ca parinte in relatia cu copilasii mei.
Itzy - ne bucuram ca ai dat un semn de viata. Inca o data
si tot ce-ti doresti.
Anei-Maria .
Lexi - cred ca v-ati simtit tare bine la serbarile verii.
Noi din pacate a trebuit sa ducem iepurasul la fratiorii lui pentru ca a stat tot nemancat. (nici nu ma mir ca Victor era tot cu el in brate- a vrut sa-l bage si in pat
).
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
neata dragelor
Adina, am zambit cand am citit postarea ta... am zambit pentru ca ma bucur sa mi se confirme (nu ca n-as fi stiut deja) ca sunt mamici pentru care galagia facuta de copii jucandu-se este cel mai frumos concert la care ar putea participa. Ca exista mamici pentru care zburdalnicia copiilor este Dumnezeiasca, iar faptul ca sunt dezghetati si vorbesc si spun ce gandesc este un semn de istetime si inocenta, nu de proasta crestere. Exact ca tine gandesc si eu si te felicit, nu inteleg cum ar putea exista mamici care sa spuna ca ai lor copii, doriti si iubiti de altfel, sunt o povara.
despre noi: am facut tot posibilul sa plec chiar sapt asta in austria, la graz, cu daria. nu este ok cu piciorusele si vreau sa incep un tratam intensiv cat mai rapid. am facut azi dimineata analize (daria a fost foarte cuminte, nu a plans, nu s-a zbatut, nimic, a stat cuminte si a povestit cu mine). din pacate medicul la care vrem sa mergem in austria este in concediu pana pe 6 sept, asa ca cel mai devreme putem pleca pe 7-8 sept. Cea care facea programari ne-a spus ca ne poate programa pe 4 octombrie, dar i-am explicat ca-i o urgenta, asa incat ne-a spus sa revin pe 6 sept ca sa ne primeasca ambulator, in urgenta.
asa ca pana pe 6 sept astept. sper sa treaca cat mai repede perioada asta si daria sa nu se simta mai rau. oricum nu e bine, o dor piciorusele si din cand in cand mai face febra, fara a fi racita.
va las, am multa treaba
pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
si apropo de boacane facute de copii, ieri au fost copiii la bunici si daria l-am ciupit pe bunicul de fund si i-a spus: "sa-ti mananc fundutul tau!"
bunicul a ramas interzis, dupa care s-a amuzat... eu le fac asa mai tot timpul, ca mi-s dragi, iar daria a avut un moment in care i-a fost drag bunicul si s-a comportat ca si mine, cand ma joc cu ei![]()
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
danaflor03 spune:
Buna fetelor,
va rugam din suflet sa ne dati si noua un vot aici
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita de Matei Ioan -17.12.2009
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
este gata!
Roxana - sper sa ajungeti la medicul la care doriti!
Va tin pumnii sa reusiti!
Dariei sa nu o mai doara. De-am putea lua noi durerea ei ce bine ar fi. Tie iti doresc putere multa
!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cris, multumim de cafea!
A fost intr-adevar frumos la festivalul verii, inca nu am apucat sa incarc pozele pe net, dar sper sa o fac zilele astea.
Roxana, mult succes sa reusiti sa ajungeti cu bine la doctorul la care vreti sa mergeti!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Ancuta_eu spune:
Buna ziua si de la noi! 
Cris multumim pentru cafea! Sa-ti traiasca baietii - mari iubitori de animale!
Roxana suntem alaturi de tine! Sper din tot sufletul sa reusiti sa ajungeti la doctorul la care doriti si sa va intoarceti cu vesti bune! Multa sanatate Dariei si lui Victoras!
Adina ai niste baieti nemaipomeniti! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi! Si lasa gurile rele sa spuna ce vor!
Itzy La Multi Ani, multa sanatate si impliniri!
Gety
mamica harnica! Poate ajungem sa gustam din zacusca facuta de voi ... ![]()
Despre noi ... nu sunt prea multe de spus ... am reusit sa ne reunim ... avem fata acasa, aceasta saptamana sta cu bunica si apoi vom intra noi in concediu pe rand ... ca deh! incepem gradinita!
Mai tarziu decat celelalte bucurii, si cu emotiile pe care le aveati voi anul trecut pe vremea asta! Ne tot imbarbatam spunandu-ne ca va fi bine ... dar ... ma rog 'om trai si-om vedea! Deocandata suntem la capitolul readaptare la viata de la Bucuresti, putin altfel decat viata la tara, la bunici! ![]()
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
anangel_lexi spune:
Ancuta, ce bine imi pare ca ai mai trecut pe aici! Succes si adaptare rapida la gradi!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
GETY spune:
Mamici, nu pot decat sa va scriu ca zacuscuta a iesit foaaaarte buna
si asteapta sa fie coborata in beci, la tataia. Dar mai fac una, dar de data asta pun mai putine vinete si mai multi gogosari, ardei gras si ardei capia.
AdinaF, parerile sunt impartite, ca peste tot. Dar atat timp cat stiu ca fac tot posibilul sa-mi cresc copilul frumos si civilizat, n-are de ce sa-mi pese de ce zic altii. Fiecare parinte are standarde care difera de la unul la altul.
Si asa cred si eu, ca un copil care se joaca frumos si galagios este un copil sanatos.
Roxana01, sunt cu gandul bun alaturi de voi. Multa sanatate Dariutzei.
Maria e la circ cu tati, iar eu am gatit ciorba de burta, preferata mea si a Mariei. 
usor!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!