Bucurii de sept-oct 2006(182)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Lexi "nu-i bai"! oricum iti multumim ca tu esti cea care tii evidenta si faci modificarile. 

Victor a vomat din nou ieri. Adevarul este ca a si mancat ceva prostii - inghetata, struguri - lucruri care nu sunt permise atunci cand ai probleme, dar pt ca au trecut 2 zile de la prima voma nu mi-am facut asa probleme mari. De ieri 3 zile regim sever si apoi om vedea.
Iar Dragos a calcat aseara intr-un cui. I-am spalat bine rana si am pus compresa cu rivanol. Acum dimineata nu era rosu sau inflamat dar daca in cursul zilei de azi se roseste voi merge cu el la urgente. Azi e ziua lui Cristi - si avem o gramada de musafiri , parca nu mi-ar place sa se intample nimic rau azi si maine si nici intr-o zi de altfel.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
GETY spune:
Crisnemes, teoretic daca a calcat intr-un cui, nu stiu daca mai conta daca era ruginit, trebuia mers sa sa faca nu stiu ce injectie.
Pe de alta parte, si pe mine m-au muscat de picior 2 caini acum cativa ani (noroc ca aveam pantaloni grosi de blugi si n-au intrat coltii prea adanc) si nu m-am dus la dr. Si nu fac "ham, ham" ![]()
AdinaF, sa stii ca si mie mi-a intarziat CM-ul. Testele ieseau negative, asa ca la cabinetul de planning mi-au dau sa iau progesteron 5 zile si dupa inca vreo 4 s-a declansat.
Dar sa stii ca tot asa ma gandeam: daca o fi sa fie, asta e...
Roxana01, sa stii ca nici n-am citit ce-ai scris cu rosu despre Prednison. I-a fost prescris Mariei de 2 ori anul asta. Prima oara nu i l-am dat, dar n-am zis nici dr., iar a doua oara prescris de alt dr. i-am dat numai 4 zile. I-am spus ca am rezerve si nu i l-as da, dar mi-a zis ca n-are ce face si trebuie sa-l ia. Apoi m-am gandit ca decat sa dam intr-un astm bronsic sau alta complicatie, i l-am dat. Cu strangere de inima.
De pe 28 mergem la Praid. Cris, am reusit si am facut o rezervare la o pensiune din zona.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Gety- stiu ca asa e, trebuie sa-i fac antitetanosul - acum o sa vad cand ajung acasa.
Va doresc distractie placuta la Praid.
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Lexi "nu-i bai"! oricum iti multumim ca tu esti cea care tii evidenta si faci modificarile. ![]() ![]() |
Cris, pai eu chiar as vrea sa stiu care e data corecta a zilei de nastere a lui Itzy, ca s-o trec corect si s-o felicitam toate la timp. Uite, eu ieri nu am felicitat-o, daca am ratat momentul? Nu ar fi prea frumos din partea mea, nu?
In alta ordine de idei, la multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti toti 4!
Azi e si ziua soacra-mii...Gety, distractie placuta la Praid!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Crisnemes spune:
Cred ca Lilina stie cel mai bine cand e exact ziua lui Itzy - eu am felicitat-o doar ca anuntase ea
.
Lexi merci.
si soacrei tale.
GETY spune:
Multumim pentru urari.
Speram sa ne plimbam, odihnim, respira aer curat si sa o duc pe Maria la salina.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
itzy-bitzy spune:
Buna dimineata dragele mele!!!

Nici nu mai stiu sa scriu pe aici de cand nu am mai intrat.
Acum m-am trezit si nu stiu ce mi-a venit sa intru pe DC...cred ca telepatia si urarile voastre anticipate m-au chemat
.
Vad ca ati fost f harnicute si mi-ati si urat deja La multi ani!
Ei bine ...evenimentul este MAINE, pe 22 ![]()
![]()
![]()
Dar primesc cu draga inima toate urarile voastre. Va pup si vi le intorc inzecit!
Lilico vad ca tu ai dat tonul inca de pe 19 august![]()
. Nu-mi strica 4 zile de urari sa stii![]()
. Cred ca o confunzi cu zilele noastre (comune)de casatorie, bre!
Stiai tu ceva-ceva...
Lexi 

. Ce mai face Maria? cum e la gradi?
Roxana, mi-a scris nasa mea, v-ati intalnit? sa ma tii la curent

.
Despre noi ce sa va zic...sunt atat de multe...Nu am mai intrat de la inceputul anului cred...
Ana-Maria e cu gradinita, noi cu serviciul f ocupati iar seara chiar nu mai aveam timp de DC. Insa adeseori ma gandeam la voi.
Pe data de 1 iunie am venit acasa in Romania si am plecat pe 15 iulie inapoi. Am reusit s ma vad cu Roxanasi Lilina... chiar am fost impreuna cu Lili in concediu o saptamana...decizie luata asa de azi pe maine, nimic planificat dar a fost f frumos![]()
Anei-Maria i-a placut f mult acasa si daca anul trecut chiuia de bucurie ca a ajuns acasa la China, cum spunea ea, acum spune ca vrea in Romania la prietenii ei de joaca, si la bunici
. A crescut si ii este dor, vede pozele si percepe altfel decat pana acum.
La gradinita a mers doar 3 zile dupa concediul de o luna jumate ca apoi au avut vacanta 2 saptamani si a tb sa o iau la birou cu mine. M-a capiat...a desenat, a pictat i-am dat sa se joace pe www.poissonrouge.com ca ii place mult, mai iesea cu bicicleta afara in curte dar abia asteptam sa o expediez iar la gradi. Insa numai bine ca in ziua in care a tb sa incepa gradi, intr-o luni, am plecat cu tati in delegatie 3 zile unde a fost f frumos si iata cum s-a capatuit de inca o mini-vacanta. Cand in sfarsit a reinceput ...s-a lasat cu plansete la plecarea noastra, o lua una din educatoare in brate, preferata ei, si imediat se linistea. M-a anuntat ca ea nu mai vrea sa doarma acolo. Zic bine, ok, tu stai si te uiti pe carticele la masuta si nu dormi.
Vreau sa va spun ca asa a facut in prima zi insa cred ca somnul a fost mai puternic si a adormit cu capul pe masa 2 ore
. Ea care de obicei doarme maxim o ora -o ora jumate, acum a dormit ca betivii cu capul pe masa 2 ore.
Saptamana asta nu am mai mers si eu s-o ducem la gradi si vad ca a fost mai bine pt ca negocia mai mult cu mine sa o iau in brate sa mai stam un pic cu ea, s-o tin in brate "sa ma linistesc putin" zicea ea
.
In rest mi se pare ca s-a facut mai nazdravana chiar acum in luna asta de cand am revenit aici, nu stiu de unde a prins asa curaj si se vede foarte mare...Goneste pe bicicleta cu viteza, ia viraje periculoase, incat este tot timpul julita la genunchi si coate...face pe dictatoarea cu noi si cu alti copii, pt ca fetitele cu care se joaca ea aici (4 romance-copiii colegilor) sunt un pic mai mici. Cu munca de lamurire si explicatii reusim, insa pana sa-i explic tot ca ea face.
Aici au fost niste calduri insuportabile, plus ca umiditatea e f ridicata de zici ca e ceata...curg apele pe tine. De cateva zile a inceput sa mai adie vantul, chiar acum ploua...e mai suportabil.
Ma bucur sa vad ca ati ramas active pe forum. Ma intreb ce face Princess (Alina), a nascut oare?
Am citit si eu despre bebelusii de la Giulesti...Doamne ce necaz pe parintii aceia...!
Va pup si sper sa fiu mai activa ...cel putin voi incerca ![]()
mai ales ca in curand vor implini copii nostri 4 anisori si vom trece la next level...Apropo ce urmeaza dupa Clubul Scutecelor?
Numai bine va doresc 

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
GETY spune:
Itzy, bine ai revenit!
Princess a nascut al doilea baietel, au trecut si ei prin putine emotii, dar acum e bine, acasa...
Noi ti-am transmis urarile din timp, ca tu fiind asa departe de noi, sa le primesti la timp.

Noi am facut prima tura de zacusca, este la sterilizat la cuptor acum.
La Iasi caldurea aia nimicitoare a trecut si s-a instalat o vara tarzie, parca "miroase" a toamna, mie asa mi se pare,
usor!
Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Itzyyyy, ce ma bucur ca ne-ai scris! Iti urez si eu acum la multi ani fericiti, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie, caci la tine e deja 22.08!

Reacomodare usoara Anei la gradi!
Maria nu mai are nicio treaba cu mersul la gradi, ii place foarte mult sa mearga si se trezeste devreme pentru asta.
Datorita gradinitei si-a mai reglat si ea somnul, se culca pe la 21.30-22.00 si se trezeste la 8.00 dimineata. Sunt foarte incantata, sper s-o tina tot asa.
Uau, Gety, ce harnici ati fost! Felicitari pt zacusca!
Azi a inceput aici festivalul verii, se organizeaza aici la noi in cartier si dureaza pana maine. Au adus un cal pe care au calarit copiii pe rand (fii-mea m-a intrebat toata saptamana cand vine calutul), pe urma am mers la Bazarul Copiilor unde cativa copilasi isi vindeau jucariile si hainutele pe care nu le mai foloseau, a fost o expozitie de picturi ale copiilor de la gradinita Mariei... Ne-am simtit foarte bine. Maine sunt ateliere pt copii, pictura pe fata, cautari de comori, roata norocului, etc. E si o piesa de teatru jucata de copiii de la gradinita Mariei, o sa mergem si noi. Abia astept. Am facut cateva poze, voi face si maine si vi le voi arata dupa ce le incarc pe net.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AdinaF spune:
itzy, inca o data "LA MULTI ANI "!, sa fii fericita si iubita.
Fetelor, voi ce mai povestitzi de copilasi, avetzi probleme in relatzia cu ei, va da bataie de cap comunicarea cu ei, sau la voi totul e lapte si miere?
Eu am o faza cand gandesc cca sunt prea multe persoane in jurul alor mei (mama, tata, bunica, educatoare) care au idei diferite de educatzie si asta incepe sa-mi influentzeze copiii in mod negativ- sau poate-s numai eu de vina?? Desi suna paradoxal, cand sunt singura cu ei acasa functzioneza totul ca la carte, sunt super intzelegatori si linistitzi.
Ieri a venit si cumnata sa puna paie pe foc, ai mei se jucau de-a nu stiu ce cu macaraua si camioane si santier de lucru, imitau zgomotele de la motoare (asa la vreo 300 decibeli :) ); mie nu mi se pare nimic gresit la faza asta si nici enervant, n-am socotit ca e cazul sa intervin , pana se trezeste tipa sa-mi spuna ca tocmai venise de la cineva in vizita cu copil de 2 ani jumate, "sa vezi Adina ce copil iubitor si linistit, cum se juca el cu lingura la masa in liniste si nu deranja pe nimeni ... si cum manca el singur (what??? ai mei manaca de la un anisor singuri, nu ca ar conta), si bla bla bla ... deci nu ca ai mei, asta era aluzia. La sfarsit ma consoleaza: "lasa Adina , sa vezi ce repede trec anii " astia" ... atunci am izbucnit si i-am spus ca in momentul asta as vrea sa opresc timpul pe loc, as vrea sa-mi petrec toata ziua doar uitandu-ma la ei cat is de minunatzi, si incerc sa traiesc fiecare clipa cu ei la maxim, pana nu-mi pleaca din casa (cum e cazul la ea), si pt mine asta nu e o consolare, dimpotriva, imi suna foarte deprimant.
S-a uitat la mine ca la avioane, dar tot nu s-a stapanit, le-a atras atentzia copiilor la fiecare "obraznicie" , si la sfarsit s-a aratat foarte jignita cand m-a intrebat Fabi in gura mare: "mami, dar matusa X cand pleaca odata acasa?" .
Sincer am considerat ca ea a starnit reactzia asta sincera la Fabi, (si nu m-am crizat cum ar fi dorit ea), copiii in general iubind-o pe matusa asta - care cred ca de fapt are probleme cu faptul ca au crescut , s-au maturizat si au intotdeauna o replica pe limba, mai mult sau mai putzin piperata (nu stiu cu cine seamana
).
Eu lucrez foarte mult la chestia cu acceptatul copiilor mei asa cum sunt, incerc sa ma autoeduc, incerc intr-un cuvant sa fac sa ne fie noua in familie bine, si vine cate-o persoana din afara cu comentarii rautacioase si ma da cu totul peste cap, parca ar vrea sa distruga tot ce-am construit ... si ma intreb fetelor, "ce le pasa lor???"
Acum cateva zile pe locul de joaca sa trezeste alta: "gemeni?" ..eu: "da", ea: " o prietena de-a mea are gemeni, a zis ca asa ceva nu doreste la nimeni!" 

Bineintzeles ca am raspuns ca nu stiu ce vrea sa spuna cu asta, in cazul meu nu se verifica replica ei mareatza (mi se pare un mare pacat sa vorbesti asa in contextul copiilor tai, nu sti cand il manii pe D-zeu).
Tot saptamana asta , vine o prietena in vizita (cred ca e momentul sa fac curatzenia de toamna intre prieteni :( ), are un baietzel de un an si fetitza ca ai nostri, Fabi il tot numea pe micutz "baby", asta tot il corecta :dar nu e baby, e deja baietzel mare, Fabi nu si nu, baby in sus si-n jos ... asta-si punea mintea cu el si absolut de fiecare data il corecta : dar nu e baby, e deja un barbatzel
) ... io deja obosisem s-o tot aud, fiica-sa se juca intr-un coltz singura (n-o interseaza deloc masinile) la sfarsit mi-o tranteste: "sa stii ca altzi copii s-ar putea simtzi intimidatzi de ai tai fiind gemeni si foarte galagiosi, sunt convinsa ca daca ar fi fost doar unul dintre ei de fatza, nici ai mei n-ar fi fost asa speriatzi!" WHAT???? Ii spun :"imi pare rau daca nu v-atzi simtzit bine la noi, si eu cred ca sunt in stare sa stabilesc anumite limite, dar niciodata n-o sa le interzic copiilor mei sa vorbeasca! Asta ar fi ultima chestie pe care as face-o! (precizez ca in afara de obsesia lui Fabi cu baby, ai mei nu i-au deranjat in nici un fel pe ai ei, chiar si-au impartzit bicicleta , trotineta cu fetitza, dar ea n-a avut chef si pace, si nu-i datoria mea sa fac pe animatorul pt fiecare copil ce-mi intra in casa).
No, ar mai fi multe chestii care s-au adunat, de m-au facut sa explodez asa, am ajus la concluzia ca e asocial sa ai mai mult de un copil, iar daca sunt si baietzi si galagiosi (cum sunt ai mei), te-ai ras!
Maine ma calmez si indepartez toata energia asta negativa vanita din diverse partzi, si m-alimentez cu energia pozitiva radiata de comorile mele, asa galagioase cum sunt ele
.
Ma opresc aici, cred ca v-am plictisit de numa, astept sa relatatzi si voi una alta ![]()
Maine reincepem gradi, Alex se bucura, Fabi a zis ca el maine sta toata ziua in pat in pijamale, o sa fie distractiv de dimineatza buna ![]()
Musai sa mai scriu o replica de-a lui Alex, jucam azi frisbee (sau cum se scrie), si aruncasem discul in sus, Alex il culege repede de pe jos si razand cumva usurat: "mami, ce bine ca n-ai stricat cerul!"
Noapte buna!