Mamici si Gravidute Italia -79-
Raspunsuri - Pagina 19
slimatei spune:
alexandra
pt nimic!
faza cu mamosenia... ai s-o experimentezi mai tarziu..
la inceput, cat mai sunt si probleme in mijloc,inca esti sub faza de oboseala critica(se intelege)nu reusiti sa va sincronizati nici cu somnul, tu cu ritmul lui...
sincer nici eu nu am simtit ceva extraordinar pana nu au trecut problemele.. ceea ce zic eu ca-mi lipseste .. a fost dupa.. cand a reusit sa-si formeze ritmul..sa reusesc sa ma organizez si eu un pic in functie de ea, bineinteles... adica , cam de cand am inceput sa mergem de'acord una cu alta.. nici noi, la inceput nu prea ne'am inteles.. ea mereu maraita, mereu atentie, tzatza , brate..ca deh.. inca e mic si te are doar pe tine(eu nu o intelegeam ..ca de ce mereu asa?
eram epuizata psihic si fizic...
cu timpul va fi altfel ..vei vedea... va incepe sa devina un pic mai "independent" nu in sensul adevarat al cuvantului.. ca asta ar insemna sa deschida singur frigiderul si sa pape
.. in sensul ca, cu cat cresc incep sa isi gaseasca singuri ocupatie..mai ales daca au si ceva jucarii mai interesante in jur care sa le atraga atentia..dar pana atunci n-avem ce face.. noi suntem marionetele pt ei...
ei, ce ziceti? mi-am facut temele, teoretic, pt bebe 2![]()
deja stiu ce ma astepta..ramane de vazut cand se prinde sambaurelul
slimatei spune:
nelia, scupo, scz, stiu ca vroiai de mult, stiu si povestea.. te cred ce simti....tu munceste, dar nu te inversuna,te rog.. sa nu iasa mai naspa si pe psihic..
da' acum fac si eu ca raluka poate e!DD ajuta!
si apropo raluka neaparat sa ma anunti ....
cred ca Anais e super bucuroasa..chiar ce reactii a avut?
tu cum te simti?
are grija DD sa le aranjeze pe toate!
ioana nici eu nu cred ca sa vaita aiurea.. un motiv real cred ca este.. are cateva zile de cand nu am mai lasa-to cu bicicleta.. sincer, sper sa fie asta motivul...ca are probabil o pozitie incomoda cand merge cu ea.. si asa avem si noi motiv sa-i cumparam una mai mare si cu frane 
comica tb sa fi fost Giulia...
fac niste afirmatii la varsta asta... de'ti vine sa-i mananci nu alta
nafi noutati?
slimatei spune:
am cam ramas singura pe aici :P
da' daca sunt in urma ...inceata,inceata ..pan' la moarte![]()
asa, andreea macar citeste-ne
Ambrei cea cuminte..cred ca s-a atasat mult de sora ta.. da' las ca vine ea si o revede![]()
si stefi tot dupa "masina ei" a suferit mai mult.. asa spune ca e a ei![]()
si daaaa ..vrem pozeee
fac si eu parte din "clubul" sotilor muncitori " pe branci" si stiu cum e ca abia il astept acasa seara tarziu tare.. si cand vine mereu obosit...cu gandul doar la somn...
abia daca mai reusesc sa schimb cateva cuvinte cu el la masa..s-a dus si dieta mea.. am pus deja 5 kile la activ...ca deh daca nu ar fi sa stau cu el la masa cand am mai reusi sa vorbim.. uneori ma intreb cat o sa mai poata sa merga asa inainte..
asa-i ...sunt de admirat cat sunt de sarguinciosi..dar probabil si asta-i mentine sii face sa mearga inainte cu toata oboseala..ca au pentru ce munci...au o famile si sotii iubitoare,
te cred ca iti vine greu, si iti doresc din tot sufletul mult calm si rabdare
Giorgio sper sa-si fi revenit la normal!
yoanag spune:
Slimatei-ti-ai facut tema si inca f bine!
allora dati da fare
daca esti decisa
Mia-am pus pozicile de care iti spuneam
fetele sigur le-au vazut,tu nu stiu daca ai fost pe faza
oricum cind ai timp le gasesti in albumul meu
nebuno,hai la mine la mare
,hai la un kebab si la o bere ![]()
Mami de scumpica Giulia
slimatei spune:
petro multumim de complimente !
sincera sa fiu stefi merege pe bici de la 1,8 luni.. nu e meritul meu.. a invata'o ta'su sa mearga..adica, ei, ii placea si el a ajutat-o..nustiu cum a facut.. mie, doar mi-a facut surpriza.. am ramas uimita...dar tot cred ca e din sange.. ta'su facea niste carobatii cu bicicleta cand era mic.. de si'a rupt si maini si nustiu daca nu si dintii![]()
ioana felicitari pt Giulia in grafic... eu n'as fi zic ca e slaba..inalta da
dar are cu cine semana...
ce comica e ..mi'o imaginez cu ruxacul in patutz![]()
sper sa depistati ce e la test si sa nu mai aveti nici un fel de prob.
ce veselie cred ca a fost.. dar tot nu cred ca zi de zi mai e asa placut cu harmalaie in casa ...si pt noi, obisnuite doar cu unu..
oricum ar tb sa ma obisnuiesc cu ideea ca va fi altfel..
dar o sa am cui cere sfatul pt bb2
va pup si va urez o zi frumoasa!
yoanag spune:
hai ca ati ati fost varbarete :)
imediat se face capitol nou
si lista din nou cu ocazia asta 
Stefy-abia astept sa fac tort ca ma zapaceste Giulia cite bomboane vrea sa pun pe el si margele :))
imi arata si zice pure questo,pure questo
ce faceti maine?
Mami de scumpica Giulia
slimatei spune:
hai ca tot pe aici bat.. n-am mai reusit sa ies
ioana sa inteleg ca abia astepti sa schimbi capitolul ,nu?![]()
deci ti-a placut tortuletul nostru, nu? eu am mai zis ca eu sunt cu umplutura si soatza cu ornatul... eu nu prea le am cu inspiratia de moment, tb sa ma gandesc si sa decid muuult inainte
:P
se pare ca o sa ma intreaca si Giulia![]()
habar n-am ce o sa facem, dar sigur la mare pana in sept nu mai avem cum sa ajungem ..caci nu o sa reusim sa ajungem devreme...stii tu motivul impeniului meu..
alinushca multumesc mult!
felicitari pt bb2!.. tot baietel e?
Berarpiri spune:
petro-concediu placut!Aveti grija de voi si de samburel!
ioana-ma bucur ca creste bine Giulia!
Ambra avea masuratorile astea la 2 ani si 6 luni,noroc ca a fost sotiorul cu ea ,ca altfel iar se uita ciudat pediatra la mine...macar asa a vazut cu cine seamana,sotiorul are 1,86 cm inaltime...
alexandra-te sustin si eu,nu te lasa,ca daca nu aveai lapte,nu crestea pana acum...Dar daca stii tu ca nu ai mancat cum trebuie,ca ai baut mai putina apa,sau esti stresata atunci poate ca ai mai putin lapte...si in cazul asta daca mananci cum trebuie revine cantitatea normala de lapte,asa ca nu ai de ce sa-i dai lapte praf.Sunt de acord cu Stefania,o sa treaca perioada asta grea,si o sa-si faca Ale un program de masa,atunci nu o sa mai ai probleme.Nu cumva e constipat?Am observat ca Giorgio elimina fff. greu aerul din burtica daca e constipat,e f. agitat si doarme rau...
Mi-e o ciuda pe persoanele care aud bb ca plange si zic repede ca-i e foame...dar sunt muuuulte alte motive pt. care bb poate sa planga...Ca sa nu mai vorbesc in tara,cum vad ca plange copilul,ii dau repede lapte praf...ce prostie!!!Chiar acum cand am fost am avut ocazia sa vad asa ceva la neamurile mele...of,of...Fiecare isi creste copilul cum vrea,si gandeste cum vrea,eu nu sunt de acord cu asta.
Berarpiri spune:
raluca-nastere usoara!
Tin pumnii sa fie travaliul cat mai scurt posibil!
Ce bine imi pare ca si-a dat Giorgio drumul la burtica!A facut si aseara singur,si acum la amiaza.Acum e mai linistit,sta singur,nu ca si pana acum,ca vroia doar in brate...
Azi vine un var de-al sotului la noi,cred ca o sa stea cateva saptamani...bine macar ca e de treaba(a mai stat acum cativa ani cu noi),nu e pretentios la mancare,ma ajuta la treburi daca am nevoi,nu ma pot plange...
Diseara mergem la fopstul sef al sotului,la o pizza...
Duminica placuta!!!

(28.10.2008) si