Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***232***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Am urcat pozele. Am trimis linkul pe pm, cine mai doreste, spuneti!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

SUPERBE !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Luana Am admirat raza de soare !

Anca, deja intram la banuieli ca nu ai mai intrat, m-am linistit si te-am pus pe lista !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

azi m-am deconectat si eu cu pozele de la BG multam' novus,pisik pentru link-ri

all

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim!
Ana Maria, o sa fac pagina pe luni, cum erau albumele in picasa, cred ca merge mai greu, dar nu am alta idee acum. Deci cateva poze, mai multe, sunt la pagina am 18 luni si lista de pagini e pe pagina de home, unde trebuie sa dai click.
Denisamada e adorabila Adela, si pozele sunt superbe!
Anca, refacere rapida lui bebe. Ai fost super simpatica "aceasi alegere, aceasi persoana"...hmmm, de parca as mai putea schimba ceva acum.
Ilinca, am uitat sa scriu, e adorabila Sophiphi am savurat si eu pozele.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vreau sa va intreb, ai vostri mai stau in patut? ce facem cand nu mai sunt destul de inalte gratiile? la ce etapa trecem, pana la culcat in patul mare?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ayla mi-ai adus aminte, am vazut-o si eu pe Sophiphi: o minunatie

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, acum am vazut abia, Ayla Chiar sunt topita cum tine ea margelele la gat de parca ar fi cel mai firesc lucru. Sa o vezi pe Eva, ce le intoarce si le rasuceste si trage de ele. Nu o fascineaza deloc. In schimb dupa pantofi (cu toc!) si palarii e innebunita Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Doamne, Gige, in ce hal l-ati facut pe pitonas. L-ati umplut de nisip si el mititelul nu a ripostat deloc??? Vezi, ce inseamna sa fii barbat? Ca pe Alexandra lui Novus am vazut-o tare atenta Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ayla multumesc pentru parola,la multi ani sanatosi si norocosi zanei tale!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Denisamada si Ayla, trebuie ca sunteti telepate, ca tocmai intentionam sa cersesc si eu niste poze, dar voi, fete de treaba, mi le-ati si plasat!

Niste comentarii, in ordinea vizionarii:

Denisamada, o iubesc pe Adelake!!!! Iepurele rapus m-a cucerit definitiv( de parca mai era nevoie).Ce mi-a placut mult de tot este cuplul Ana-Adela...sunt mortale in tandem!

Ayla, vazut Luana fetita mare! La multi ani!E frumoasa si cocheta! De carliontii aia ce sa mai vorbim?!!!

Pisik, ma conving tot mai mult ca Ana ta reactiona la apa exact ca Andrei al meu. Exact asa se lansa si el in valuri!Astia doi sunt suflete pereche!Pacat ca-s cuplati cu alti parteneri....insa, daca stau sa ma gandesc un pic, cred ca e mai bine asa, ca doi incapatanati ne distrugeau total...cate-o bucata o mai gestionam noi cumva!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput